ATB utáló topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Szerintem elmegy a zenéje, de a 6 évvel ezelõtti számai jobban megállták a helyüket annak idején, mint a mostani számai most.
Tehát óriási a visszaesés, de nagyon nagy,2000-ben a kedvencem volt, most pedig valahol ott van a kedvenceim listájának vége felé.
Qwerty4
a zenéje=a 0-val
huha lehet most megköveznek:O
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
mivan AZB felvette a komolyarc stílust?:CC
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Elõbb hallgassátok meg, és utána fika!
ATB - Seven Years (2005)
01. Humanity 04:25
02. Let U Go (2005 Reworked) 04:24
03. Believe In Me 03:17
04. Trilogie Part 2 04:12
05. Take Me Over 04:13
06. Far Beyond 03:41
07. Here With Me 03:38
08. Ecstasy 04:09
09. Marrakech 03:45
10. In Love With The DJ 03:40
11. Long Way Home 04:01
12. I Don't Wanna Stop 03:34
13. You're Not Alone 03:31
14. Hold You 03:28
15. Let U Go 03:28
16. The Fields Of Love 03:44
17. The Summer 03:47
18. Killer 03:57
19. Don't Stop 03:45
20. 9 PM ('Till I Come) 03:17
Letöltés: Mirror #1 ; Mirror #2: Part1 , , Part2 , Part3
..::http://takrisz.fw.hu::..
Vagy még annál is szarabb?<#eplus2>#eplus2>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
bárki akár mit mond ATB jó dj jól nyomatja és sokan szeretik köztük vagyok én is!
na by!
Aren
miklulás

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
én küldök neki ajándékot karácsonyra:DDD
meg ha jobban bele gondolok nekem nem is volt annyira fontos aza topic talán 3 kommentem volt bele összesen<#hehe>#hehe>
de most tudjuk konkrétan hogy melyik topicról van/volt szó(béke poraira) és ott nem ez volt a helyzet szeretet volt és megértés<#idiota>#idiota> sõt konkrétan nem lett megnevezve egy mûfaj sem a topic címébe, hogy melyiket is kéne utálni... bár igaz hogy konkrétan le tüctüc-özték azt a zenei stílust amit én már évek óta halgatok(goa trance prog.goa prog.trancet) és elfogadtam hogy neki az egy semmit mondó tüctüc én meg konkrétan le sz@roztam az egész magyar zenei szcénát és elfogadták, hogy számomra az amit õk halgatnak az egy semmit mondó (még az autóm is jobban muzsikál)kategória és ha jobban vissza gondolunk te voltál az aki miatt megindúlt a fléém had ésetleg máshogy is el lehetett vólna ezt intézni pl: átrakatni a gumiba vagy a sajátba
ja és elárulom neked soha sem halgattam technot úgy komolyabb szinten(nem tom emlékszel-e a technos topicba begyögtem, hogy chris liebing a király vagy mi.. te meg egybõl le divat teknyóztál<#hehe>#hehe> manapság egy ember nem egy nickel jár ez már divat itt az sg-n ez tény, és folytattuk a vitát egy másik topicba<#hehe>#hehe>
azért csak sikerûlt ott is felhergelni téged<#hehe>#hehe>
huu ez jó hosszúra sikerült:DD
bár hazudsz mert most ebben a pillanatban és az elmult pár percben teljesen korrekten lehet veled beszélgetni vita és veszekedés nélkül...(igaz, hogy offolva ezzel a remek kis topicodat) szóval ez nem teljesen igazolja azt az állításodat amit teljesen elírtál az elözõ hsz-ed ben:DDD
<#hehe>#hehe>
"69-es barátom!" azért ez egy kicsit erõs kifejezés
"azóta nem foglakozol ilyenekkel":DDD mióta? az utolsó hsz-ed ezt eltekintve 2005. márc. 17. 12:14 akkor mióta is? meg a másik topicba is te jöttél be gyûlölködni nézzél már magadba szánalmas teljesen magad ellen beszélsz.... tök jó hangnemben betudott kommentelni mindenki, hogy ezt utálom meg azt utálom és nem volt belõle vita amíg te benem jöttél és elkezdtél fikázni és gyûlölködni szerintem neked saját magaddal van bajod lehet belsõ külsö probléma nem tom és ezt nem tudod elfogadni.... és ezért másokat okolsz rajtuk vezeted le.... broáááf
ja és halkan megjegyezném hogy az ATB a világ legjobb zenéjét csiálja nem volt nála jobb soha és nem is lessz!!!4<#hehe>#hehe>
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Dani felköszöntötted már? :D
vinyl felköszöntötted már?:D
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Inkább nyomd a sg rádiot ugyis mindenki kiváncsi rád luzer!<#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog>
kukkants be a sportfórumra: wtcc
<#integet2>#integet2>
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
heheh, hány ember nevét idelehetne sorolni, szegény balfék atb lett a kiszemelt mert õ volt az A betûnél a listán az elsõ mi?