Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kupameccsünk nem lesz közvetítve, érthetõ okokból az Espanyol-Depor (S2), Chelsea-Pool (S1) meccsek fontosabbak

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
Robinho és Di Stéfano az utolsó képen olyanok,mintha már ezer éve cimborák lennének,és mintha épp ezt csinálták volna:

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
remélem Soldado Saviola kezdõ csatársor lesz.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A Real Madrid Alicante elleni kerete: Dudek és Codina; Pepe, Marcelo, Drenthe, Heinze, Metzelder, Michel Salgado és Torres; Gago, Robben, Guti, és Balboa; Soldado, Saviola és Higuaín.

Na kiderül, Heinze kezd, akkor Marcelo játszik vasárnap, vagy fordítva.
És remélem Higuainék csipkedik magukat elöl 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Robinho14
ufógy tisztelik mintha pápa lenne😄 azért van rvn-nek zsebretéve a keze?:ASDSAD,.dsa.d

miilann
remélem már le is igazoltuk!!4

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

zaki
Grat a kissráchoz... <#vigyor>

zaki
Öreg Di Stefanot úgy tisztelik, mintha a pápa lenne... 😊

<#whatever>

Madridistáról, közös vacsora:

LasCar16
akkor ez nem számba volt az asszony részérõl... :ASD

#acm

hunbasser
😄DDdddddddddd gratulálok Robinhonak 😊

ReaL MaDRid x siempre

hatalmas gratula <#worship><#worship><#worship><#worship>

REAL MADRID

LasDen
21:40 - Az újszülött csemetérõl egyelõre annyit lehet tudni, hogy fiú, és Robson Júnior névre keresztelték szülei. A brazil klasszis egyébként csak a következõ héten foghajta saját kezébe a fiát, most ugyanis nincs idõ arra, hogy elhagyja a Real Madrid edzõtáborát.

a foci csapat elsõ tagja megvan........ 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#vigyor3><#vigyor3><#violent> nemá 😛

REAL MADRID

Rockynhooo
lehet 0-0 lesz és elalszok rajta...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

II Rocky II
én is hozzászolok..szoval eddig minden otthoni meccsét megnyerte mindkét gárda...szoval a barcának megkéne hogy nyerje a mecset és továbbra is 100%os az otthoni mérlege...dehût 3-2 re lehet a barca nyer vagy 2-2 / 3-3 lessz.jó mecs lesz az tuti..de a Real idén már így is ugyis az élen fejezi be ezt az évet.😊

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
fu,egy x-ért összetenném a két kezem 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
így van ahogy leírtad 😊 de már megszoktam 😊

várom az EL Classicot nagyon! Kár ,hogy Messi nem játszik mert úgy nagyobb öröm lenne nyerni 😄 bár így nõttek az esélyeink sokat, de látom elõre ha nyerünk akkor majd az jön hogy Messi nem volt és ezért nem nyertek xD
bár nem fog izgatni ha itt lesz a 3 pont!

hunbasser
szerintem Kristóf Péterre gondolsz.azt az embert jellemezni nem is lehetne...olyan hülyeségeket beszél,meg mindent megkérdõjelez,és azon kattog 20 percig,hogy vajon les volt-e vagy sem.a másik meg az,hogy úgy beszél,hogy simán megaludna a tej a szájában.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
az igen...az sem lehet jó,a karácsony,a névnap és a szülinap mindig el van intézve egy nagy ajándékkal gondolom 😄

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
jo nálam azért nem sürün szokott megszakadni a chelsea elleni meccset is patentos volt...egyszer nem akadt meg...a képminõség nem a legjobb...a Newcastle elleni meccsen viszont aképminõség is elég faja volt...szoval hát ja de a te verziod sem rossz,de a jo kommentár az nélkülözhetetlen sztem😄

24 - Exile -Nov.23

LasDen
ha választhatok, hogy nem a legjobb minõségben, de egészében láthatom a meccset v akadozva bizonytalanul, hogy mikor szakad meg akkor az elõbbit választom......amúgy meg ilyenjkor én bállítok 90 percnyi zenét oszt hadmenjen .D

II Rocky II
na látod én ezért nme nézek ilyen adókat 😄DDjokis sopcast meg angol kommentár és sokkal élvezetesebb minden meccs.

24 - Exile -Nov.23

ProGabe
azért annyira nem rossz!nekem a Ritka Tudatlan Léderer a legallja,világi "mosolyogva mondom azt is,hogy meghalt az anyám 5 perce" petike egy hajszálnyival van lemaradva.ez a kettõ nem kommentátor,nem tanulták ezt a szakmát.minden mondatuk egy hülyeség,és minden nevet pont úgy mondanak,ahogy egyáltalán nem kéne

persze a tegnapi rUbinnyózás sem volt semmi.akkor kaptam villámgyorsan a távirányítóhoz,amikor meccs után a "szakkomentátor",aki elõtte már Marcelot a madrid leggyengébbjének mondta ^^,azt kezdte el ecsetelni,hogy õ az el clasico-tól 4-5 sárgalapot,esetleg több pirosat,és jó sok berepülõ tárgyat vár.ilyen mikor volt ezeken a meccseken?ezzel szemben egy félidõben 42 percnyi tiszta játékidõ van,és a szurkolók "példás magatartást tanusítanak"

az egész sportklub egy vicc.a nagyon is jó kijelzõ fölé odateszik a sajátjukat,hadd ne lássuk a statisztikákat,a meccsekrõl egybõl elveszik a képet,hadd ne lássuk már hogyan örülnek/szomorkodnak a játékosok.persze mit is vár az ember a retek klub egyik kistestvérétõl.ugyan olyan szánalom az összes...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Robinho14
szerintem is szarabb a kép minõség! de amugy más nemzetek komentátorai végig üvöltik az egész meccset😊 nálunk még a sport 1,2 tõn sem anyira😄 igaz finnekkel rokonságban vagyunk😄 de azért enyire nyugodtan komentálni😄😄 bár ez focira igaz szinte csak

Ádám-e vagy? 😄
LasDen
de (lehet csak én látom így) a kép minõsége se olyan mint más sport adóké....bár a foci közvetítések még talán olyanok, de pl az NCAA mérkõzéseké egyszerûen förtelmes.....(mondjuk azokon az angol-magyar kommentátor is irritáló)

viszont ezeken a SK kommentárokon az agyam elszáll... Ez egyszerûen egyre rosszabb. Szidjuk Léderert, de ehhez a tegnapi baromhoz képest felüdülés lenne. (ezt se gondoltam volna) Ezt még nem is hallottam, van egy másik ilyen alvó feelinges gyerek, nem Hethéssy, nem Világi (de ezek se semmik), de sokszor hallom

Rockynhooo
nekem meg utána valo nap a névnapom meg a szülinapom 😛

nekem még elõtte szombaton van egy vizsgám hogy rohadna meg 😄

RaulwakY
de várom már az El Classico-t, te jó isten...😄

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

II Rocky II
mivel ugyanabban az idõben irtátok valószinü hogy nem kopizott...😄DDD(tudom csak vicceté)

24 - Exile -Nov.23

takarékon voltunk, fejekben el Classico, stb., jó ez.

Pepe meg szenzációs, évek óta végre szerzünk egy nekünk kellõ védõt (nekünk kellõ --> támadófoci mellé), ki merem jelenteni. Mijatovicnak ezért most grat, 30 milla se izgat, ha mindig ilyen jó lesz.
Ha Eto'o-t is így tudná fogni, idegbeteg lenne a végére 😄D

Nem tudom ez hogy jött össze xD

Lehet hogy egy meccset néztünk???

hunbasser
temékopyzol? 😄

ReaL MaDRid x siempre

annyit játszottunk ma amennyit kellet, semmivel se többet. Grat a csapatnak.

hunbasser
fu,pont annyit játszott a csapat,amennyit kellett...😄 komoly,kommentátor visíttatós helyzetünk szinte nem is volt.

a lényeg a 3 pont és,hogy 2 góllal nyertünk,az tény,hogy nem játszottunk vmi hudejól,de hát ki nem sz@rja le?!

ReaL MaDRid x siempre

ezt a két majmot a studioban :SS

REAL MADRID

grat a csapatnak <#eljen>

REAL MADRID

Rockynhooo
Sznájderre valoban ráfért már!
(bölcs következtetés <#idiota>)

sneijder gojának én nagyon nagyon örülök. Nagyon kellet neki ez a gol!!

LasDen
nah ez így má szebb..... 😄

komenntáros dologgal egyet értek

többi meg ... nemvagyunk annyira szarok

REAL MADRID

Robinho14
jahogy😄D:

sportklub
<#wow1><#wow1>

REAL MADRID

toysoldier
2-0 ^^

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

sneijder végre

BUDA > miskolc.

Robinho14
hol nézitek ? stream számot tud valaki adni?vagy tv-be valahol?