Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De kezdés elött az öltözõ WC-jében Pista megcsuszik és elrugaja Raul térdét. Ezért mindkettõjük kimarad a kezdõbõl csunya sérülést szerezvén.

Nagyon valoszinõ xD

Ez csak várható xD

LasDen
19:55 - A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze; Diarra, Guti, Sneijder; Robinho, Baptista és Raúl.

mit mondtam? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
holnap 7kor.
SLICK
fél 8kor vagy 21:45-tõl lesz a meccs?

ProGabe
9 hónapja a góllövés is jobban ment neki! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ruud Van Nistelrooy ismét apa lett! A holland kiválóság felesége ma hajnalban egy kisfiúnak adott életet. Gratulálunk!

Hát ha már a pályán nem talál be mostanában, célozni még tud 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Megmûtötték és idén már nemnagyon játszik azt hiszem.

REAL MADRID

Rockynhooo
Metzelder az él még? vagy vele mi van ? idejött játszott egy kicsit és eltûnt... jah és ugyanezt kérdezném még Saviolaval kapcsolatban is.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
ideje lesz visszahozni. Diarra szintjét hozná, az biztos.
casillas - ramos - pepe - canna - heinze - diarra - gago - guti - robinho - robben - raúl

ha ezlesz akk elástam a cipészt -.-

REAL MADRID

LasDen
14:42 - A Real Madrid Valencia elleni kerete: Casillas és Dudek; Pepe, Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo és Heinze; Diarra, Gago, Robinho, Robben, Guti, Baptista, Sneijder és Drenthe; Higuaín, Raúl és Soldado.

mibe hogy Raúl-Pista kezdõ lesz....... :S

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
azzziiigggennn.....😄

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
13:12 - Luis Aragonés kerete: Casillas, Reina (kapusok); Cesc, Puyol, Iniesta, Xavi, Juanito, Luis García, Riera, De la Red, Arbeloa, Torres, Xabi Alonso, Sergio Ramos, Fernando Navarro, Güiza, Albiol, Marchena, Silva, Villa, Capdevila és Senna (mezõnyjátékosok).

De la Red??? mik vannak.... 😄

frászt, amikor Raul RVN volt a két csatár, Raul helyett igazán kipróbálhatta volna legalább 1x... De nem

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Sneijder akkor játszik jol ha közvetlenül a csatérok mögött mozog. Nem tudom lehet hülyén hangzik, de ha csatárokkal fent marad akkor jo dolgokat szokott csinálni. Meglátásom szerint.

Nem egy defenziv játékos at biztos. Csak hát ez a reál nem azt játsza amibe ö beleillene.

Rockynhooo
Huntelaar yol mondja, rengeteg Ajax meccset láttam már, ez a Sneijder gyerek sokkal többet tud mint eddig mutatott , világklasszis teljesítményre is képes.
jah Schuster az ... nem értem ,hogy nem látja. Na de attol függetlenül ,hogy hol játszik még mutatnia kellene vmit , nem tom mi van vele :S

Huntelaar: "Hiszem, hogy Sneijder benne van Európa legjobb 10 játékosában, amikor támadó szellemben játszik. Mindazonáltal, a Real Madridban töltött hónapjai alatt szinte kizárólag középen láttam játszani. 10-esként sokkal jobb teljesítményre képes. Együtt játszottam vele az Ajaxban és csodálatos volt vele a hátam mögött játszani, mert gyors, és pontosan passzol. Ráadásul erõs löketei vannak."

Schuster miért nem látja már ezt?

tesó07
Hát....Raul felépült,úgyhogy esélye sincs így már Soldadonak vagy Saviolának,mert mostanába úgyis csak 1 csatárral játszunk vagy csatár nélkül,amit én nem nagyon tudok felfogni hogy miért.De lehet hogy Higuain is játszik,tehát "sok" gólt nem fogunk rúgni az tuti....Nem értem én ezt a német csáveszt.

RMCF

Schuster egy idiota,mindenki tudja. Baptistára és Higuainra annyira jó lesz majd játszani, egyikse tud egy labdát rendesen lekezelni.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rockynhooo
hát bennük van a gól ... tudod -.-'

de azt nem értem, RVN-nel Raullal ennyi erõvel miért nem lett bizalmatlan 2-3 egymás utáni szar meccs miatt? Nem, továbbra is kezdtek

Rockynhooo
uristen.... Ha Raúl sérült , Nistelrooy sérült mi a megoldás ? majd átszervezi a játékot és játszunk majd a nagy Baptistára... :\ nem hogy berakná a másik két kis fiatal csatárt akik alig játszhattak eddig neeem... bizalmatlan velük szembe... de mi ez ,hogy bizalmatlan ? lehet Saviola ráment Suszternéra és örihiari -.-' xD

LasDen
tök mind1 mi baja velük, ha bizalmatlan velük akkor már többet nem nagyon fognak......viszont Callejón se tudna többet alkotni, mert azért van különbség a 3. és 1. osztály között.....

A Marca újságírói nem tartják kizártnak, hogy José Callejón még idén bemutatkozhat a nagyoknál. Mint az köztudott, Nistelrooy szinte az egész bajnokségra kidõlt, Soldado és Saviola pedig már nem élvezi Schuster bizalmát. Raúl jelenleg sérült, habár a Valencia ellen valószínûleg játszhat.

De mi baja van Saviolával?
Meg Soldadot se a múltkori produkció alapján kéne meg ítélni, ritka sz*r csapatból egy csatárnak szinte lehetetlen kitûnni

hunbasser
így van.meg lehet nézni,depor ellen a csatáraink szinte labdát sem kaptak...a középpályán kéne valamit nagyon megvariálni,nameg kitalálhatna már vmi trükköset a Mister is,mert így repülni fog.

ReaL MaDRid x siempre

amúgy tökmindegy ha úgy játszunk, mint a Depor ellen, az atyaúristen is lehet a csatár, nem nyerünk. Ha komolyan veszik, és játszák elöl focit, sok mozgás van, simán nyerhetnénk így is

LasDen
15:07 - Soldado Nistelrooy kiválásával több lehetõségben bízik - árulta el maga a játékos egy mai nyilatkozatában.

ha eredményes lenne akkor ok 😄

15:04 - Huntelaar ára 35 millió euró, azonban a Real Madridon kívül a Chelsea, a Roma és a Milan is élénken érdeklõdik iránta. A Madrid mellett szól, hogy Sneijder és Nistelrooy személye komolyan befolyásolhatja a döntését.

Végülis nem lenne rossz, ha mondjuk fokozatosan átvenné RvN helyét a kezdõben.....

14:35 - Van Nistelrooy sajnálatos elvesztésén túl jó hír, hogy Arjen Robben felépült sérülésébõl.

elõször azt olvastam, hogy nem túl jó hír..... 😄

ProGabe
még nem biztos a dolog.mármint csak az a része,hogy kidõl egész évre.persze sz.rt sem érünk velem,ha visszajön az utolsó két meccsre,amikor már rég megnyertük a szezont 😊

Roberto Carlos: Madrid Will Win The Liga <#worship>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RVN kidõlt, szezonjának vége...
Na most mi lesz Herr Schuster? Saviolát elõ kéne venni, vagy Higuaint, és adni valami lelki fröccsöt, hogy jók legyenek, mert gáz lesz

én nem õt hibáztatom, nem tehet róla, nem direkt játszik így, hanem aki nm ülteti le...

tesó07
Ralu szerintem is lecsücsülhetne már egy jó pár hónapig a padra,hogy elgondolkozzon 1-2 dolgon.Mert azért amit az utóbbi idõbe csinált az egy semmi,hiába rúgott 10gól fölött.Mondom ezt úgy hogy Raul nagy kedvencem(volt).

RMCF

a sport mióta egyenlõ feltétel nélküli szeretettel?

ja és a "mehetne már a fenébe" mindenki ugy érti ahogy akarja. Raul lehetne az elnök, Guti meg a sportigazgató xD

ennyi...<#wilting>

Szerinted Casillast miért nem irtam oda?

Nem személyes problémám vannak. Nem szeretem ha valaki kényelmesen érzi magát a pályán, plána ha mindig jáccania kell, bizonyos okokbol.

Ja és még johogy nem te döntöd el hogy ki madridista és ki nem :\

LasDen
jah.....értem... 😄

hunbasser
<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

mármint most kellene akasztani õket 😊

REAL MADRID

LasDen
én arra gondoltam, hogy õket akasztanák 😄

a vezetõséget kellene akasztani

REAL MADRID

LasDen
padban én is egyetértek....bár volt mikor én is elküldtem volna Raúlt.. 😄
de ha a vezetõség meghúzná, akkor lenne ám akasztás madridban 😄

abban énis egyetértek hogy kicsit padozhatnának 😊

REAL MADRID

Rockynhooo
részemrõl nem a fenébe, de a padra mindenképp!

<#eljen>
"Raul, Guti mehetne már a fenébe"

aki ilyet mondd azt én nem tekintem madridistának... Má bocs :|

REAL MADRID

Negredonak igaza van :\

Az a baj akik megragadtak madridba azok nagyon odakötöttek 😄 Raul, Guti mehetne már a fenébe. Má bocs :|

Szivesebben látnák másokat...

Há persze csakis xD

LasDen
13:51 - Negredo: "Madridban semmi sem változott, a fiatal játékosoknak menniük kell. Casillas, Guti és Raúl óta senki sem ragadt meg a nagyok között. A Barcelona jó példa, mert támogatja a fiatal tehetségeket, amely megmutatkozik abban, hogy olyan kiváló játékosokat neveltek ki, mint például Bojan Krkic."

13:49 - Predrag Mijatovic támogatja Schustert, azonban mind õ, mind az elnöki tanács egyre több tagja véli úgy, hogy a német mester nem a legjobb hosszútávú megoldás.

akkor mostmár egyértelmû, hogy nyáron repülni fog.......

tesó07
Az a baj ellenünk mindenki felszívja magát,a Valencia is így lesz ezzel,azért remélem hozzuk a nagycsapatok elleni formánkat...

RMCF

hunbasser
hát,nálunk szarabb formában már csak õk vannak,szóval ezen a meccsen az a csapat fog nyerni,aki éppen 'nem annyira szar' 😄

ReaL MaDRid x siempre