Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
<#zavart2>#zavart2>
ha már eladtuk, remélem kapunk kes-t rendesen
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
madridista szerint 60millát kínáltunk Villaért és azért utasították vissza mert nem találtak vna helyettes ilyen rövid idõn belül :| ha ez igaz akkor köszönjük meg Calderonnak hogy most akart nagymenõ lenni :|
BUDA > miskolc.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
Ez mekkora balfék egy ügynök...
40 millát nem képes a mágnás Chelsea adni, kapják is be
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Szóval még télleg lehet bármi.....bár ott Perez kecikeménysége vezetett eredményre...... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
lol 😄DDDD
REAL MADRID
RMCF
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a nyakunkon marad egy hisztis Robinho, lesz egyetlen szélsõnk, ha nem lesz sérült a szezon felében, meg két kiöregedõ csatárunk.
BUDA > miskolc.
Valencia meccs után simán jó is lett volna, hiszen küzdésbõl 5-ös, de a tegnapi meccs meg... :-/
Real Madridnak senkitõl sem szabad tartani,ha nem lesz sérülés,akkor elsõk leszünk a csoportba,ha lesz,akkor is,csak akkor nehezebben.😊
RMCF
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
23:59 Huntelaar a Real Madridhoz igazolt 25 millio euro fejében 😊
REAL MADRID
basszus én meg pont ma délelõtt beszéltem vele pár szót MSN-en, amúgy nem is emlékszem már mikor szóltam hozzá 😊, na ezért most biztos azt hitte nyalok 😄D
Viszont ha gólhelyzetben megtalálja a labda, akkor befejezi, ahogy tegnap is láthattuk. De igazán nem is nagyon emlékszem olyan szitura, ahol Nistelroy kapott volna olyan labdát, amibõl helyzetet lehetett volna kialakítani... Amint odapattant a labda, be is vágta, nem volt lacafaca.
amugy nem értem suszter miért nem cserélt korabban,9 perccel a meccs vége elõtt idõhúzásból szoktak az edzõk cserélni,nem akkor amikor egy gólos hátrányba van a csapat,mondjuk a cserékkel egyetértek mind guti mind raul ugyanolyan szürke volt mint az utolsó jópár meccsen épp ezért sokkal hamarabb le kellett volna hozni õket
igazándiból rvn se mutat túl sokat,de amig meglövi a meccsenkénti 1-2 gólját egy szavunk sem lehet.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||