Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze addig nem hiszem el amig nincs hivatalos info, mivel se marca se mas nagyobb portal nem ir meg semmit.

REAL MADRID

Rolka
Ez komoly?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Ha ez igaz akkor, tuti 1 évre viszont ez LOL

REAL MADRID

Rockynhooo
na neeee :\ és egy rosszabb csapatba elmegy :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kas123
22:30 - !!! ROBINHO A MANCHESTER CITY JÁTÉKOSA !!!

<#zavart2>
ha már eladtuk, remélem kapunk kes-t rendesen

kas123
üljünk le 1 percre és gondoljuk át az életünket 😄, hátha utánna megértjük

kas123
értem én a betûket, de ezt a mondatot nem

LasDen
én nem értem...most akkó mivan??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
nem nem azért hanem mert szükségünk lenne egy minõségi csatárra nekünk is ugyanúgy mint nektek , a piac meg ugye szabad szal bárki azt igazol akit akar.

madridista szerint 60millát kínáltunk Villaért és azért utasították vissza mert nem találtak vna helyettes ilyen rövid idõn belül :| ha ez igaz akkor köszönjük meg Calderonnak hogy most akart nagymenõ lenni :|

<#wilting>

te most mirõl beszélsz? 😄

BUDA > miskolc.

Cabell
Eddig szó sem volt Berbáról, nemértem, csak azért, hogy idén is õk igazolják a legtöbbet?...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

gabber_saviola
:ASdasdddadasdad

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Neis 😊

REAL MADRID

Rockynhooo
MU-s haverom szét van csúszva épp errõl beszélgetek vele, de közel sem biztos semmi még itt :\

Cabell
erre már nem is mondok semmit....

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Villa 😞

Rockynhooo
állítolag ajánlatot tettünk Berbatovért , 37 millát , hajrááá 😊

Rockynhooo
jah perszem, de azért Robbenért elvárták :\

Ribeiro: "Még semmi biztos nincs Robinho ügyében, bármi megtörténhet. Folytatjuk a tárgyalásokat a klubbal." Az ügynök nem zárta ki a City-hez igazolás lehetõségét sem.

Ez mekkora balfék egy ügynök...

40 millát nem képes a mágnás Chelsea adni, kapják is be

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
pontosan 23.25-kor írt vált hivatalossá, hogy Ronaldo hozzánk jön.... 😄
Szóval még télleg lehet bármi.....bár ott Perez kecikeménysége vezetett eredményre...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ha jól emlékszem pont 23.59-kor lett meg.....de mingyá megnézem könyvemben 😄

Rockynhooo
bár asszem anno Ronaldot is pár órával (talán percel?) éjjfél elõtt igazoltuk 😊

Rockynhooo
oda vágnék 50millát is Valencianak , bár végre lezárul ma éjjfélkor minden és nem kell többet errõl beszélni pár hónapig.

19:10 - Jelenleg két ügyrõl tárgyalnak: Ramón Calderón távozása a Manchester City ajánlata miatt volt, az ajánlat nagyon jó, kérdés, hogy Robinho elfogadja-e. A másik pedig, hogy újra megkezdték a tárgyalásokat a Valenciával Villa ügyében. /RadioMarca/

lol 😄DDDD

REAL MADRID

tesó07
Most miért vagytok ilyenek,úgyis leigazoljuk Villát,bízzatok Calderonékba.<#idiota><#idiota>

RMCF

robotnyk
madridista, hírek
ProGabe
hova van kiírva és mi? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
abból az egyik (RvN) úgy látszik még mindig tud azé gólt rúgni....de a másik....

robotnyk
szerintem sem lesz, az egész nyarat végigbalfaszkodta a vezetõség, miért pont az utolsó fél napon lenne ez másképp?
a nyakunkon marad egy hisztis Robinho, lesz egyetlen szélsõnk, ha nem lesz sérült a szezon felében, meg két kiöregedõ csatárunk.
LasDen
fokozzák a feszültséget 😄

csak szerintem tökfelesleges kiírni hogy már csak x óra, mert itt bizony kurvára nem lesz semmi? :c

BUDA > miskolc.

horpeti
Remélhetõleg hamar kivívja a csapat, hogy tõlünk kelljen félni!
Valencia meccs után simán jó is lett volna, hiszen küzdésbõl 5-ös, de a tegnapi meccs meg... :-/

Scátok. Lehet már tudni mikor kivel fog játszani a csapat a BL-ben és a a bajnokságban?

tesó07
Simán😊
Real Madridnak senkitõl sem szabad tartani,ha nem lesz sérülés,akkor elsõk leszünk a csoportba,ha lesz,akkor is,csak akkor nehezebben.😊

RMCF

SLICK
H képesek leszünk legalább oylan kitartóan játszani mint a Valencia ellen, akkor nem lehet gond. Úgy gondolom, kicsit elbízta magát a Madrid a szuper-kupa miatt. Elkényelmesedtek...

ezaz, ha már a Fehéroroszok véletlenül megszivatnak, onnan indul csak a neheze

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
nem kell félni senkitõl , annyira borulátóak vagytok mintha a team boldogasszonyfalva TC lennénk :|

kas123
akkor a juvét verjük 3-0ra?😄 tõlük nem kell tartani?😄

tesó07
Inkább a Zenittõl fossál....

RMCF

BL-ig javulni kell, fosok ettõl a Borisovtól, meg ne szívjuk

LasDen
úccse less má semmi

gabber_saviola
<#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rockynhooo
na kiváncsi vok történik e még ma vmi milyen szép is lenne:
23:59 Huntelaar a Real Madridhoz igazolt 25 millio euro fejében 😊

<#idiota>

REAL MADRID

off:
basszus én meg pont ma délelõtt beszéltem vele pár szót MSN-en, amúgy nem is emlékszem már mikor szóltam hozzá 😊, na ezért most biztos azt hitte nyalok 😄D

horpeti
Nistelroytól nem lehet várni, hogy megkapja a labdát 30-nál, elviszi 2-3 védõ mellett és belövi.
Viszont ha gólhelyzetben megtalálja a labda, akkor befejezi, ahogy tegnap is láthattuk. De igazán nem is nagyon emlékszem olyan szitura, ahol Nistelroy kapott volna olyan labdát, amibõl helyzetet lehetett volna kialakítani... Amint odapattant a labda, be is vágta, nem volt lacafaca.

miilann
úgy tûnik higuain még mindig csak akkor tud kiemelkedõen jáccani ha a 70edik percben áll be..
amugy nem értem suszter miért nem cserélt korabban,9 perccel a meccs vége elõtt idõhúzásból szoktak az edzõk cserélni,nem akkor amikor egy gólos hátrányba van a csapat,mondjuk a cserékkel egyetértek mind guti mind raul ugyanolyan szürke volt mint az utolsó jópár meccsen épp ezért sokkal hamarabb le kellett volna hozni õket
igazándiból rvn se mutat túl sokat,de amig meglövi a meccsenkénti 1-2 gólját egy szavunk sem lehet.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

gabber_saviola
jaja, most már nem csak engem kell utálni 😄ddd

kas123
tehát mostmár õt is utálni kell? 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vicc 😄