Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
igen ezt az oldalt ismerem, csak azért kérdeztem, mert inkább böngészõben nézném nem vmi programmal, mert pl TVU-n se mindig van :S

SLICK
én ha találtam egy streamat, akkor nem meccs volt rajta, hanem vmi szöveg volt az ablakban és annyi :|

amúgy azt a linket elfogadnám 😊

ProGabe
mindig van Realos stream. legnagyobb táborral rendelkezõ klub a világon 😊 nekem még nem volt olyan, hogy ne találtam volna mûködõ streamet, még ha valami teljesen nevenincs csapattal játszottunk a BL-ben, akkor is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nemprobléma,hogy nem adják,legalább nem halljuk a sportklubos majmok hülyeségeit. van ugyis a goltv, két igenjó kommentátorral,akik nem mellesleg madridosok 😊

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

SLICK
mondjuk letojom remélem lesz vmi stream és ott megnézem. Csak sajna ritkán van real madridos. pl BL-t sose tudtam nézni csak néhányszor :|

gabi89
<#buck><#buck>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

LasDen
kedd, 18:01 - Lass: "Ahogy közeledünk a nyolcaddöntõhöz, mesélek majd a Liverpoolról a társaknak, beszélünk majd a találkozóról. Nem tudom, hogy segíteni fog-e, de megpróbálom. Nagyon meg fogják nehezíteni a helyzetünket, nagyszerû csapat, de Gerrard és Torres kikapcsolása sokat segítene."

és mit mesél? hogy Benítez és Gerrard megpaskolja a többi játékos seggét, ha gyõznek????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gabi89
Szerintem k*pják be.
Sport2 azért mert a SportTV-nek csak a szombat 22óra és a vasárnap 17 illetve 19idõsávra vannak meg a jogai és mivel ez a meccs egyikbe se esik bele 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
Hát igen Barca Klubnak a seggefákk.
És miért nem adja le inkább a Sport 2? :c

hunbasser
ooohhh jeeee........

ReaL MaDRid x siempre

miilann04
kedd, 16:27 - A szombaton 20 órakor kezdõdõ spanyol bajnoki mérkõzések magyarországi közvetítési jogaival rendelkezõ vállalat döntése értelmében a Sportklub csatorna 20 órás kezdettel élõ adásban sugározza a Barcelona - Espanyol találkozót, majd 22 órától felvételrõl közvetítik a Real Madrid - Betis mérkõzést.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

hunbasser
Guti nem is tudom milyen szerepet tölthetne be a csapatnál...játékosként max csereként kéne erõltetni,mert annak még jó szokott lenni. talán motivációs edzõnek elmehetne,de õ úgy,hogy jól felbaszná mindenki agyád a nagy pofájával,meccsen meg mennének a játékosok mint a vaddisznók 😄

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
A Real Madrid mai edzésén a három sérüléssel bajlódó játékos (Robben, Sneijder és Salgado) valamint Miguel Torres tornateremben dolgoztak. Jó hír viszont, hogy Metzelder teljesen felépült a sérülésébõl, így Drenthéhez, Gutihoz és Parejóhoz hasonlóan teljes értékû edzésmunkát végzett.

jajj csak nehogy itt Gutival bekavarjanak mikor ennyire jók vagyunk, nem tom ti mit gondoltok de hagyni kéne Marcelot kibontakozni balon , jobbon meg persze robben, a két szûrõ meg alap. Rault , Higut meg Huntit meg folyamatos rotálásba kell tartani. szerintem ez lenne a legjobb.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rolka
<#nevetes1><#nevetes1>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

SLICK
ki van a medvefasz Rinyáldóval

Fabio Capello
errõl van szó. ráadásul csak bénázik

Rudee
Suker is nagyszerû volt, meg Zamorano is, mégse töltenek be semmilyen posztot. Predrag se kell oda.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Fabio Capello
A Real Madrid új elnöke, Vicente Boluda a Cadena SER ráadióadó El Larguero címû mûsorában beszélt a klub helyzetérõl és jövõbeli terveirõl. A vezetõ – akárcsak Ramón Calderón, a „királyi gárda” korábbi elsõ embere – úgy véli, hogy Cristiano Ronaldo hamarosan a spanyol együttesben játszik majd. Boluda elárulta még, hogy bízik benne, Predrag Mijatovics sportigazgató továbbra is a madridi klubnak dolgozik majd, mert kiváló szakembernek tartja.

Hiába volt elnökváltás januárban a Real Madridnál, a klub vezetõségének jövõre vonatkozó tervei nem sokban változtak. Persze a legtöbben a nyári választásokat tekintik a leendõ fordulópontnak a spanyol csapat életében.

Mindenesetre Vicente Boluda, a Ramón Calderón helyét elfoglaló új presidente szerint továbbra is hasonlóak a blancók céljai, mint a korábbi elsõ számú vezetõ regnálása alatt voltak, legalábbis ami Cristiano Ronaldo megszerzését illeti.

„Meggyõzõdésem, hogy hamarosan a Bernabéu-stadionban, a Real Madrid mezében láthatjuk majd futballozni Ronaldót” – mondta Boluda a Cadena SER ráadióadó El Larguero címû mûsorában.

Az elnök mindemellett továbbra is bizalmat szavaz Predrag Mijatovics sportigazgatónak, aki 2006-ban Calderónnal karöltve került vissza labdarúgó-karrierje nagy sikereinek helyszínére, de már a klub vezetõségébe.

„Továbbra is számítunk Predrag munkájára – mondta a montenegróiról Boluda. – Nagyszerû játékosa volt a Real Madridnak, akinek BL-gyõzelmet köszönhet a klub, és tapasztalatával nagy segítségére van az együttesnek.”

Kérdés persze, hogy Calderón korábbi bizalmasa a nyári elnökválasztások után is maradhat-e a „királyiaknál”. Azt mindenesetre már lehet tudni, hogy július elsõ hetében kerül sor a szavazásra, és Boluda elmondta, ezúttal elektronikus úton voksolhatnak majd az arra jogosultak.

de mééééééér....

Ne aggodjatok biztos vagyok benne, hogy látni fogjátok a meccset a tvben!

Rockynhooo
jah Justin tv-n lehet nézni bárkinek nekem a gané 1 mega alatti netemmel nem laggol szval sztem mki tudja nézni aki akarja.

akkor marad a netes tv...
Rudee
Na itt vagyok én is. Tegnap ugyan félig láttam csak a meccste, aztán már nem voltam komment-képes állapotban, úgyhogy majd most:

Nagyon jót fog tenni ez az eredmény, hisz tényleg egy igen tartalékos kp-val sikerül kiütni a Gijónt. Hazai pályán a Betis nem lehet gond.
Igaz, hogy utánna jön a nagy erõpróba, de mindenképp hozni kell otthon a 3 pontot.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Oncsi
Betis megszorongatta Barcát és most megy a Madridhoz ,így eséylesebb a mi meccsünk képernyõre kerülése sztem😊 de Barca -Espanyol katalán derbi:S faszom:S

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

SLICK
nah srácok, lehet nem közvetíti semmi sem a mi meccsünket szombaton :|

4 meccs lesz aznap. 8tól lesz a miénk a Barcával együtt. Gondolom a Sport Klub a Barca meccset fogja adni. A sport 1-2 szintén nem adja, csak majd a 10-tõl kezdõdõ meccset :S

Oncsi
És az általunk sokat kritizált Heinze is egyre jobb formában!!! Mostanában nagyon együtt van a védelem és a vp-ok!

omg. no comment!

tesó07
Am nekem mostanában a védekezésünk tetszik nagyon,beleértve a kp-s védekezést is. Gago,Lass pontosan játszanak,dinamikusak és a támadásba is jól becsatlakoznak. Cannavaro meg az elmúlt pár hónapba aranylabda elõtti formában játszik.

RMCF

SLICK
hát nem is vesszük komolyan 😄

blikk, katalánsport 😄
csupa megbizható forrás.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

SLICK
újabb kacsa a Blikktõl:
95 millió euróért elengednék CR-t és nettó 9 millió eurós fizut kapna Madridban.

még szerencse, hogy nem karancslapújtõre megy -.-
tesó07
Ilyen hülyeséget kitalálni.

RMCF

na az kéne még :S
VDV egyértelmû ha az új elnök középpályára is akar embert venni.

REAL MADRID

Perez lenne olyan idióta, de nemvalószínû hogy elmegy 😊

Egyébként simán megtiltanám annak az indulását aki egyszer már volt elnök.
Ha egyszer lemondott akkor ne jöjjön vissza.

REAL MADRID

robotnyk
szerintem ezeket a katalán kacsákat ne eröltessük. -.- VDVt még meg is érteném mondjuk.
Rockynhooo
ááá azért annyira hülye ember nem hinném h létezik ezen a Földön aki Higu elküldené.

A katalán Sport szerint az új elnök tisztogatása Higuaínnal és Van der Vaarttal kezdõdhet. A cikk szerint a holland visszatérhet a Hamburgba, míg Higuaínnak állítólag szerzõdése van a Valladolid csapatával, így a Nuevo Zorrillába költözhet - bár ez utóbbira sok esélyt nem látnak a fõvárosi sportújságírók.

REAL MADRID

Köszi

REAL MADRID

banok
Sporting Gijon-Real Madrid 0-4 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/316348

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

robotnyk
jogos volt szerintem
Mateu Lahoz játékvezetõ azért mutatott fel sárga lapot Marcelónak, mert megítélése szerint a gólöröme provokatív volt a szurkolókkal szemben. Érdekesség, hogy spanyol értesülések szerint a mérkõzés jegyzõkönyvében a játékvezetõ már nem tüntette fel a figyelmeztetést.

Úgy érzem ennek a lapnak a törlését fogjuk kérni.

REAL MADRID

Menyus489
Hatalmas nagy gratula Raúlnak a rekordfelállításért, nem semmi amit elért, nem hiába volt õ az, aki miatt anno kisgyerekként megszerettem a csapatot.
Ma meg amúgy is nagyon jó volt, mint az egész csapat, csak így tovább!
Higunál végre megtört a jég, és Marcelo jól tolta balszélsõként, jöhet mellé jobbra Robben, középre meg Raúl és Higu, és jöhetne a kemény két szélsõs játék a BL-ben. Amilyen formában van most sajnos Sneijder, jobban is menne így. Ilyen szervezettséggel, jó játékkal és odafigyeléssel el lehet kapni simán a Poolt, én legalábbis bizakodó vagyok 😄

Bátor fiú...

ProGabe
0-1 Raul 15'

0-2 Huntelaar 37'

0-3 Marcelo 50'

0-4 Raul 76'

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
igen, így vmivel esélyesebb a gyõzelem számunkra, de hát a Betis jó formába van vigyázni kell

Oncsi
Jó kis meccs volt😊Marcelo nagyon akart jól állt neki eza poszt😄 Hunti végre betalált,Raúl megint nagyot játszott,Lass egy kiváló játékos,nagyon kell nekünk !!! Felállás nagyon tetszett ,szépjáték..márcsak vhogy Robbent kellene betenni..nekem se Vdv se Sneijder nem hiányzott a kezdõbõl ! Jõvõhéten otthon fogadjuk a Betist?

SLICK
há né má! még belerondítanának az eredménybe :CCCcc

Na ezis bepattanhatott volna 😛

REAL MADRID

SLICK
Áhh, öröm látni ezt a csapatot és ezt a játékot, ha így folytatnánk továbbra is akkor BL és talán a Bajnokság is behúzható lenne 😊