Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Na sport1 lesz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Akkor lehet hogy a Sport2n lesz.

SLICK
hát ott most vmi magyar bajnokira készülnek.. :|

Rudee
Lassan kezdünk, nyerni kell.
Sport1 adja.

Rudee
Keret:
Casillas, Dudek; Salgado, Pepe, Cannavaro, Heinze, Metzelder, Torres; Lass, Gago, Sneijder, Robben, Guti, Drenthe, Van der Vaart; Raul, Huntelaar, Higuain

Sergio Ramost remélem Salgado pótolja majd, nem Torres.

Rudee
#45690 😊

banok
a honapi meccsetek 17.00-tól lesz. még mielõtt valaki kérdezné.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

PSP játékból

REAL MADRID

óóó, asztem CRonaldot meg Kakát kell benne igazolni, meg választáson csalni 😄DDDD
Én csak PSP és Wii release -t találtam, de azt sokat 😊

REAL MADRID

eZo
Tegnap megjelent a Real Madrid - The Game (PC)

több nagy külföldi oldalon kosárba is lehet tenni és akár meg is rendelhetõ, szóval tutira nem fake !
(£7.99 ill. £9.99 ért árulják, attól függ hol néztem)
ha valaki tud valami kipróbálható verzióról az legyen szíves tegye közzé 😊

egy kis info:

Real Madrid - The Game (PC) will offer a unique game where the player takes on the role of a rising football star from the beginning of his career to winning the league with Real Madrid. The experience will not just be on the pitch but in life as well – from relationships to wardrobe; training to parties. It will give the football fan the exciting opportunity to craft the career of a professional player as they see fit, and reap the rewards of playing and choosing well.

Features:
Absolutely innovative game concept which incorporates a mix of genres : RPG / Arcade / Sims
Very complete game content as it enables the player to live a "Real" life in both personal (shopping, flirting...) and professional (training, press interviews...)
Self personalisation, evolution and handling of your character throughout the season
Official game of the one of biggest football brands in the world
Real Madrid – The Game adds original elements such as the Santiago Bernabeu Stadium and Ciudad Deportiva de Valdebebas (Training ground)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Rudee
Hétvégén, a Valladolid ellen Heinze, Lass, Robben, Marcelo és Cannavaro is visszatérhet.

tesó07
Én biztos nem.Sérülés után is ugyanúgy érezni fogja a kaput mint elõtte.Tuti lesz még sok Nistelrooy gól.

RMCF

Rockynhooo
RVN-t ne írja le senki hejjj ! : )

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
ez mennyire szánalmas duma már, anyám...
tesó07
Joan Laporta: "Boldogabb lennék akkor, ha Kaká maradna a Milanban. Õ egy világklasszis játékos, aki bármelyik csapatban kiválóan megállná a helyét, azonban én mégis azt tanácsolnám neki, hogy ne hagyja el a Milant, mert egy nagyszerû klub."

Már most be van szarva Joan😄DD

RMCF

tesó07
Meg hát az utóbbi jó pár évben minimálisan se építünk az utánpótlásunkra,sajnos.

RMCF

SLICK
HBD

BSZ
ProGabe
boldog születésnapot!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát ennyi sztárjátékos mellett biztos nincs.

REAL MADRID

tesó07
Boldogat!

RMCF

tesó07
Úgy sincs esélyük.

RMCF

hunbasser
HBD! 😊

ReaL MaDRid x siempre

BSZ! <#worship>

REAL MADRID

robotnyk
szerintem Calderon így nyert, szal... 😄
Sok, kellenek a fiataloknak is hely.

REAL MADRID

tesó07
Nisti,Higany,Raul,Hunter,Villa és ennyi.Én nem izgulnák hogyha ennyi csatárunk van,lehetne cserélgetni,hátrább tolni vkit(bár ezt utálom),meg hát sérülés az sajna mindig lehet akármennyi.

RMCF

tesó07
Hát..sztem is,amennyi név itt már elhangzott,ha csak a 30%-át igazoljuk le,már akkor is egy félcsapatra való.😊

RMCF

Menyus489
Raúl most se igazán csatárt játszik, Juande most hátratolta a második sorba, így nem is lövi most a gólokat. Szóval esetleg egy Villa-Raúl-Higuaín, vagy egy Villa-Raúl-Hunti felállást még el tudok képzelni, ha Raúlt mindenképpen játszatni akarják. Nistelrooyt én nagyon bírom, én is megtartanám, viszont akkor tényleg nagyon sokan lesznek a csatár posztra, lehetne agyalni, hogy éppen ki játszon.

Bátor fiú...

komolyan mondom legközelebb énis jelöltetem magamat, aztán elkezdek nagy nevekkel dobálózni, meg elejtek egy két fülest sportlapoknak, hogy kit akarok edzõnek, aztán ha nyerek, annyi pénzbõl már csak szerzek valakit... 😄DDD
Fabio Capello
Real Madrid: Ancelotti mellett Mourinho is Pérez célkeresztjében

Az As értesülései szerint a Real Madrid elnöki posztjára pályázó Florentino Pérez listáján szerepel José Mourinho is a „királyi gárda” vezetõedzõi posztjára.

Mint már beszámoltunk róla, lapértesülések szerint Pérez Carlo Ancelottit, a Milan vezetõedzõjét is szívesen látná a madridi csapat kispadján a nyártól.

A spanyol sajtó azt is elképzelhetõnek tartja, hogy a jelenleg is a „királyiakat” irányító Juande Ramos marad az együttes élén a spanyol üzletember megválasztása esetén.

vagy lehetne vegyes páros is, én azt se bánnám, ha jönnének a gólok
SLICK
na igen, Nistelrooy szereplése nálam is kérdéses lenne, mivel nem tudni, hogy gyógyulása után milyen formában lesz. Igaz nem is várom el, hogy visszatérésén 30 gólt lõjön. Minden esetre megtartanám, hisz néha szarból is képes gólt lõni. Meg aztán, ki tudja milyen sérüléshullám lesz a következõ szezonban? (persze jó lenne ha nem az történne mint idén)
Raúlt az elsõ néháyn meccsen játszatnám, és ha nincs olyan formában akkor padoztatnám. Így a két öreg pihen és a fiatalok attakolhatnak ^^

LasDen
csatár poszton sem lenne nagy tolongás...legalábbis nálam....RvN-t én eldnám és marad még Raúl, Hunti és Higu....Villaval együtt ez 4 ami messze elég szerintem 😄 de Raúlt is hanyagolnám .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
jaja bal oldalon játszik

Rockynhooo
Igazábol láttam már õt is mind2 szélen mint Robbent, de szerintem õk szépen meg tudnának egyezni kié melyik szél aztá attack 😄

Menyus489
Silva szerintem igazából alapból baloldali nem? De láttam már õt középen is, szóval igazából az egész támadószekcióban hatásos 😄 Villa is nagyon jó lenne, ez így egy pakkban 60 milláért szerintem is nagyon megérné, és jó kis spanyolosítás lenne.

Bátor fiú...

Rockynhooo
Ha igaz ez a 60 millás dolog akkor még a hülyének is megérné. Végre lenne egy király jobb szélsõnk. Igaz csatár meg mint csillag az égen de akkor küzdjenek meg a helyért...

Fabio Capello
Milan: Kaká 9 millió eurós fizetésért menne a Real Madridba?

A spanyol As napilap értesülései szerint Kaká ügynöke, aki egyben édesapja, tárgyalt Florentino Pérezzel a játékos Real Madridba igazolásáról a spanyol üzletember elnökké választása esetén.

Az információk szerint Kaká évi 9 millió eurós fizetésért hagyná ott a Milant a spanyol klub kedvéért.

Durva keretváltozás lesz nyáron.

REAL MADRID

tesó07
"Soriano beszélt Boludának a Valencia komoly adósságáról, és felajánlotta az egyenként 45, illetve 30 millióért árult Villát és Silvát 60 millióért a Real Madridnak. Boluda nem mérlegeli az ajánlatot, hanem továbbítja az elnökjelölteknek. A Barcelona Ribery miatt egyébként kiszállt a Villáért folyó versenybõl."

Megérnék a pénzüket.Remélem lecsapunk rájuk.

RMCF

robotnyk
az új vezetõségtõl függ...

ugye mindenki érti ezt a fordulatot?
Rockynhooo
Az El Mundo szerint Juande Ramos azt mérlegeli, hogy a klub vezetõségétõl büntetést kérjen Guti számára. Közben a játékos a 14 éves madridi pályafutása során elõször vetette fel, hogy távozhat Madridból. Döntését az új vezetéstõl függõen hozná meg. Raúl igyekszik megoldani a konfliktust.

Meg is érdemelné.. mi az ,hogy meg tagadja a játékot ? egyéb dolga sincs.. .

tesó07
Palanca-ról egy rossz szót se...😊

RMCF

gabi89
Király legalább nem a SportKlubbon lesz 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tõle is csak én nem vagyok elájulva itt 😊

Rudee
Most olvasom, hogy Palanca pirosat kapott ezen a meccsen.

Rudee
Vasárnap 17:00 Real Madrid-Real Valladolid

Fabio Capello
FM09-ben én a Castillán kívül máshol még nem láttam õt... 😄