Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann04
remélem nem kell csalódnom..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

a Stuttgart Demba Bat akarta de mivel most mûtötték, nem tudna összeszokni a csapattal a felépülés miatt, Vagner Love-ot nem akarták eladni annyiért, amennyit adtak volna érte, Huntiért meg fizetnének rendesen, mert ugye Gomezért a Bayern 35 misit tejelt nekik
SLICK
Milan topikból:

"Huntelaar Stuttgartba igazol. A Real megfelelõen bánt vele, de ha elegendõ pénzt kapnak érte, minden bizonnyal eladják."

azért a Stuttgartnál nagyobb csapatok érdeklõdtek iránta, ez ezért elég gáz, ha oda megy.

Huntelaar sorsa ma talán el fog dõlni.

REAL MADRID

miilann04
A Villarreal továbbra is szívesen szerzõdtetné Negredót, akiben elsõsorban a csapat trénere, Ernesto Valverde lát jó lehetõségeket. A "sárgák" az elmúlt hónapban 15 milliós ajánlatot is küldtek, ezt azonban akkor a Madrid visszautasította. Most Santi Cazorlát is bevonnák az üzletbe.

huntelaar maradhatna <#gonosz1>

Perez 😄D

REAL MADRID

Hát valaki sztár, el kell viselni.

REAL MADRID

A Real Madrid biztonságiakat fogadott fel Cr9 mellé!!!!

miilann04
szerda, 23:11 - Karim Benzemát holnap este 9-tõl mutatják be a Bernabéuban, és a Marca szerint a legvalószínûbb forgatókönyv, hogy a játékos mezén még nem fog szám szerepelni.

<#heureka>

miilann04
sgbe lehetne vmi beépített szûrõ hogy ne lehessen sportgézát linkelni <#wow3>

ott a pont
robotnyk
sportgéza soha nem volt semmilyen szinten 😊
ProGabe
ráadásul ezt gézán írták? miért kell mindenkinek lesüllyednie egy bizonyos szintre? <#szomoru1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sportgéza 😄DDD

REAL MADRID

Rockynhooo
azok a játékosok nem számítanak senkinek akik eleve itt voltak csak az újak , meg hogy Albiol sem ért 15 misit <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
A Roma visszautasította a Real Madrid 30 milliós ajánlatát De Rossiért cserébe. Florentino Pérez így Cesc Fabregast környékezheti meg, akinek ára 50 millió euró körül mozog, de Madridban bíznak benne, hogy ez csökkenthetõ.

ez már megin baromság.... 😄 nem hajlandó perez fizetni csabiért 40-t, ezér de rossira pályáznak aki szintén 40 és csak 30-t ajánl....aztán Fabregasér 50-t....ezt nem látom át....Fabregas már kibaszott túlzás lenne....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
indexen megint a pletykarovat írója cikkez a Madridról? -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
index.hu:
Megvan a világ legjobb támadó középpályása <1>, szélsõje <2>, van már gólzsák és jó középhátvéd ❤️> a Real Madridnál, a klub elköltött 212 millió eurót, de a legfontosabb embere még hiányzik: a labdaszerzõ-védekezõ középpályás.

he???? és a két Diarra? vagy Gago??? õk nem számítanak???? vagy õk csak aljadék????

limperatore
😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
goal.com szerint benzema a 19-est kapja majd.... 😄

SLICK
mondjuk ilyen átlagos felállásokkal variálok, hogy ki és hol szerepelne. De úgy tûnik Pellegrini elég szépen be fog kavarni.
Amit remélek, hogy nem ugyanazt a taktikát fogja végigvinni egész idényben, bár ha eredményes akkor oké.

Amit nem szeretnék, hogy ilyen kerettel 2 szûrõs felállás legyen.

robotnyk
nem tudom mik a tervek a kerettel, mert most állítólag Drenthét sem sikerült elpasszolni, és nem tudom mik a tervek Robbennel, meg mi lesz Raullal. mivel azt már írták sokszor sok helyen, hogy Pellegrini nem klasszikus vonalszélsõket használ, ezért elképzelhetõ, hogy ha Robben megy, akkor Raul befér majd a csatár mögé, Kaka és Ronaldo mellé (azt hiszem Rooney játszott ilyen se nem szélsõ, se nem csatár, se nem középpályás se nem támadót mostanában)
Benzema <#idiota>

REAL MADRID

SLICK
gondolom ez 1 csatáros felállás lenne
mondjuk elég rosszul jön ki, mert csatárok között van Raúl, Benzema, Higuaín. Ki padozzon? :|

LasDen
nah Ribery helyett Cazorlat nézték ki....sztem nem rossz játékos 😄

robotnyk
mivel Alonso szinte biztos nem jön, játszhatna középsõ középpályást Kakáék mögött, Lass elõtt.
LasDen
hát elméletileg Albiol az õ kérésére érkezett így talán megtartják Wesleyt is 😄

miilann04
szerda, 12:15 - Wesley Sneijder játéka szimpatikus Manuel Pellegrini számára, aki így mindenképp megtartaná a holland játékost.

na végre egy kis jó hír,remélem perez figyelembe is veszi az edzõ kérését..

hedonist
Hát már sokszor inkább passzolt, lehet h cselezett is, de nem veszítette el a labdát túlnyomó többségben és ez a lényeg.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rockynhooo
Remélem azt fogja amit nálatok 😛

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Oncsi
Amit nálatok csinált ,azért az eléggé meggyõzõen szuper volt😄
Bajnokság,BL,Ligakupa,Aranylabda.... sztem mi is kiegyezünk vele😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

DONGUBA
sose javul meg😊Majd itt is eloadja a maganszamait.....robben is jott azt onzozott ossze vissza.....imadom ot de amit nalunk csinalt azt fogja nalatok is.Meg a vegen kenytelen leszek R.Madrid meccseket nezni osszel Kaka meg Roni miatt😄D

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

tesó07
„Nincs kétségem afelõl, hogy egy kevésbé önzõ Cristiano Ronaldo érkezett Madridba – mondta a játékos. – Négy évvel ezelõtt még az volt a célom a meccseken, hogy én lõjem a gólokat. Ám miután tapasztaltabb lettem, rájöttem, hogy a csapat érdekei fontosabbak. A Realnál egy jobb Cristianót láthatnak majd.”

Így legyen!!<#eljen>

RMCF

Oncsi
azt ,hogy valaki sérüljön le ilyet nem mondunk soha,akármennyire nem szeretjük az adott játékost<#ejnye1><#gun>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

tesó07
Na ezen most sírjak vagy nevessek....<#idiota><#zavart2>

RMCF

a nap hõse 😄

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

horpeti
Viszlát! <#integet2>

SLICK
jövõre meg mégmagasabb lesz, mert már rá van építve a taktika <#idiota>

Münchenbe rá építik most az egész taktikát, ezért olyan magas az ára, szóval szerintem is ráér jövõre... 😄
SLICK
most úgy bevásároltunk, hogy felesleges lenne idehozni bárkit is, fõleg sztárt

tesó07
Valdano: "Maiconért cserébe 40 millió eurót kérnek, de mi ezt az életben nem fogjuk teljesíteni, mivel ugyanezen a poszton rendelkezésünkre áll Sergio Ramos, akinek semmit nem kell irigyelnie Maicontól. Ribery kapcsán az a benyomásom, hogy idén nem fogja elhagyni a Bayernt."

Jól beszél nagyon. Ribery meg nem gond, legalább jövõre is tudunk egy nagy sztárt igazolni.(de nem lenne muszáj) 😄

RMCF

zaki
sry, nem olvastam vissza 😄

zaki
Onyewu a Milanba ment

tesó07
Én eddig a Konföderációs kupán láttam, meg 1-2 Standard meccsen,de ezeken hiba nélkül klasszis szinten játszott, úgyhogy nem tudom mi a probléma vele, de lehet én láttam keveset. 😊

RMCF

ProGabe
Bár csak hétfõn este mutatták be, máris tetemes hasznot hozott a Real Madridnak a világ legdrágább futballistája, Cristiano Ronaldo. A 24 éves portugál csatár 80 euróért árusított trikójából eddig ötezret adtak el, ami 400 000 eurós bevételt jelent. A 94 millió euróért leigazolt szerzemény eredetileg a Manchester Unitedban megszokott 7-es mezben szeretett volna játszani, ám mivel azt a csapatkapitány Raúl viseli, be kellett érnie a 9-essel.

horpeti
Konf. kupán nem volt rossz. 😊

Irigylem Ronaldot, tök jó barna.. 😛

Yulcsa
ezek szerint nem rossz védõ? Én nem hallottam túl sokat róla eddig

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Fabio Capello
Onyevu "sajnos" már nem jön ide, hivatalosan is aláírt a milanhoz