Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I3andy
Hát azért 25millióért...én nem mondanék rá olyan határozott nemet(bár lehet azért, mert Negredot sokkal jobban bírom )

LasDen
A VEO 7 információi szerint az AC Milan 25 millió eurót ajánlott Gonzalo Higuaínért.

ki kell õket röhögni.....nem eladó 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

I3andy
GonzaloGerardo

Robbenre én nem számítanék hosszú távon, Metzelder is sokat sérült, Arbeloa meg inkább jobb védõ.

hunbasser

Én remélem, hogy hosszú szezonunk lesz, rengeteg meccsel és akkor õk is bõven játszhatnak, de mondjuk mindenképpen kell még játékosokat eladni

hunbasser
Raúl,Higuaín és M.Diarra meg megy a levesbe? 😄 a bõség zavara 😊

ReaL MaDRid x siempre

GonzaloGerardo

------------Casillas--------------

Ramos----Pepe----Metzelder----Arbeloa

--------Lass--------Granero-----

C.Ronaldo------------------Robben

------------Kaká---------------

-----------Benzema-------------

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Rudee
Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

I3andy
Én valahogy így küldeném ki õket:

------------Casillas--------------

Ramos----Albiol----Pepe----Marcelo

--------Lass--------Granero-------

C.Ronaldo---------------------Kaká

--------Higuaín-------------------

-------------------Raúl-----------

A CR, Kaká és Higuaín szabadon mozog, széleket cserélik, Kaká be középre és két szélsõvel nyomjuk akkor stb.

Majd Benzema, ha bizonyít itt is, akkor Raúl helyett õ.

shala
en azon az allasponton vagyok, hogy ket vdk-val jatszunk majd.

non potest pluere aeternum

I3andy
Egyedül szart se ér... Fix kezdõ nálam, de kell mellé valaki, aki védekezni is tud, de a támadásba is be tud kapcsolódni, ide lehetne berakni Granero-t

SLICK
igen olyan támadók mögött egy Lass. Felszántja a pályát is ha kell, labdákat szerez, szóval nagyon hasznos tagja a csapatnak.

Lcapitant
sztem lass nagyon jó védekezõ középpályás

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Rudee
Neki örülök. Remélem a bal oldalon is jó teljesítményre lesz képes.

GonzaloGerardo
Alvaro Arbeloa, new Real Madrid player

Realmadrid.com

Real Madrid C.F and Liverpool F.C. have reached an agreement for the transfer of Alvaro Arbeola to the Spanish club. The player will sign a five-year contract with Real Madrid.

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

és azt hol?

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Stream lesz gondolom.

REAL MADRID

nem tudjátok, hogy melyik adó közvetíti a pénteki mérkõzést?

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Hivatalos!

REAL MADRID

I3andy
Alonso középsõ középpályás, Granero tökéletes lenne oda, védekezni is tud

azzal a felállással amit írtál semmire nem mennénk, ilyen támadók mellett egy Lass?

Biztos prémium pénzt kaptak volna ha megvernek 😄

REAL MADRID

SLICK
mondjuk azt én sem értem, hogy miért kellett ilyen dúrván játszani egy barátságos mérkõzésen. Bár mi is bedurvultunk utána.
Meg a Quito edzõje is... Azt hitte valami nagy esemén döntõjében van? Úgy rinyált a gól után, ki is küldték.

Robben és Benzema is játszhat a Juve ellen. Ennyit a bizonytalan ideig tartó sérülésrõl.

REAL MADRID

Menyus489
szerda, 12:28 - Szerencsére Robbennek és Benzemának sem kell kihagynia sérülése miatt, a Juventus elleni pénteki elõdöntõn mindketten pályára léphetnek.

Na, szuper, akkor semmi komoly, ennek örülök, de attól még hülye dél-amerikaiak, nem kellett volna ennyit keménykedni. Bíró meg adta alájuk a lovat, volt egy eset, amikor csumára arcon csapták Gago-t, az hátra esett, csávó elbotlott benne, és még õk kaptak szabadrúgást...

Bátor fiú...

SLICK
itt egy hosszabb összefoglaló, helyzetek is benne vannak

Menyus489
Teljesen más poszton vannak Alonso-val, Granero sokkal elõrébb játszik, támadóbb szerepkörben, legerõsebb posztja a bal szélrõl befelé mozgó támadó középpályás. Míg Xabi inkább ilyen összekötõ védekezõ középpályás. Szóval nem fogják ütni egymást, ha jönne Xabi.
Robben meg pedig tavaly jó formában volt végre, annyit nem is volt sérült, most a felkészülés alatt már másodjára sérül le, így még bizonyítani se tud.

Bátor fiú...

SLICK
mint vkp? Nem az a posztja és ilyen játékosok mellett nem tud bekerülni a kezdõbe. Ha 4-1-3-2-es felállást nézem a legjobb játékosainkkal, akkor is így néz ki: Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Lass, CR, Kaká, Robben, Raúl, Benzema

az a baj irányító poszton rengetegen vannak. Kaká, Sneijder, VdV, Granero, Guti. Na most VdV biztosan távozni fog csak kérdés, hogy hova.
Sneijderrel számol Pellegrini, Graneroval szintén. Kaká biztosa kezdõ lesz. Minden esetre netalán lesérülne Kaká akkor a pótlására vannak megfelelõ embereink.

I3andy
Na úgy néz ki, hogy van egy Arbeloánk.

Én egyre jobban reménykedem, hogy a Xabi Alonso üzlet nem jön létre, és akkor Granero kezdhetne.

Hát ha el szerették volna adni, akkor így nehéz lesz.

REAL MADRID

Lcapitant
ezért utálom robbent, mert sérülékeny <#rinya>

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

<#falbav> <#bdead>

REAL MADRID

Lcapitant
ROBBEN

Sérülés: Háromfejû lábikraizom sérülés
Idõpont: 2009.07.28.
Idõtartam: bizonytalan

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Menyus489
Nekem az a véleményem a meccsrõl, hogy az elsõ félidõben elég gyengék voltunk, ott volt a sok erõnléti felkészülés miatti fáradtság a lábakban, és ez görcsösséggel párosult, meg összeszokatlansággal, Guti nem igazán osztogatta a labdákat, az ellenfél meg az egész meccsen barátságos meccshez méltatlanul alattomosan, rugdosódva, betömörülve játszottak, sajnos Robben és Benzema is megsérült, de szerencsére Benzemának nem komoly, Robben meg sajnos ilyen.
Aztán viszont a második félidõben belejöttek a fiúk, Ronaldo amit szólózott a góljánál <#wow1> , aztán egyértelmûen elkaszálták, tizi után meg látszott mennyire örül már ennek a gólnak 😄 Granero meg nagyon jó, bizonyítja azt, amiért korábban is mondtam, hogy vissza kéne hozni, ha csak statisztikailag nézzük, hogy gól és gólpassz, már akkor megsüvegelendõ. Metzelder - Pepe nagyon királyok voltak középen, Salgado kopott már, kár hogy a helyzetét kihagyta. Marci jó volt, Gago meg védekezésben volt megfelelõ, de támadásban nagyon gyenge. Guti meg a kedvtelen énjét hozta. Drenthének meg volt egy jó beadása, talán az elsõ 😄

Bátor fiú...

Lcapitant
a tegnapi meccs fantasztikus volt. szép összjáték, sok helyzet!
Hala Madrid!

Rudee
Én is olyankor vagyok éjszakás, mikor nyerünk <#eljen>

Költõi kérdés? Az a gyerek szándékosan ment úgy. Provokálni akart, semmi mást.

REAL MADRID

SLICK
persze elolvastam. Azért csávótól merész volt bemenni Madridos mezben, na de verekedni miért kellett?

Már ne haragudj de mirõl beszélsz? Elolvastad a cikket vagy csak címet?

REAL MADRID

SLICK
a köcsögök

REAL MADRID

GonzaloGerardo
Metzelder és Granero igazán jól játszottak !
Negredo góljának is nagyon örültem, remélem még sok további találata lesz !

A következõ ellenfél a Juventus igaz ?

shala
na itt a negy amirol beszeltem : >

non potest pluere aeternum

kb.

gabi89
Drenthe élete elsõ jó beadása ? <#hehe>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
na most Lass sem úgy játszik, ahogy szokott.

közben Negredoo góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

SLICK
bazz megint szögletbõl 3:2

SLICK
2 õs madridista majdnem összehozta a 4-et 😊

gabi89
Salgado majdnem gól 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
CR - Lass csere

SLICK
Higu - Raúl csere