Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki kell õket röhögni.....nem eladó 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Robbenre én nem számítanék hosszú távon, Metzelder is sokat sérült, Arbeloa meg inkább jobb védõ.
hunbasser
Én remélem, hogy hosszú szezonunk lesz, rengeteg meccsel és akkor õk is bõven játszhatnak, de mondjuk mindenképpen kell még játékosokat eladni
------------Casillas--------------
Ramos----Pepe----Metzelder----Arbeloa
--------Lass--------Granero-----
C.Ronaldo------------------Robben
------------Kaká---------------
-----------Benzema-------------
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Szar Bayern, szar Bayern :)
------------Casillas--------------
Ramos----Albiol----Pepe----Marcelo
--------Lass--------Granero-------
C.Ronaldo---------------------Kaká
--------Higuaín-------------------
-------------------Raúl-----------
A CR, Kaká és Higuaín szabadon mozog, széleket cserélik, Kaká be középre és két szélsõvel nyomjuk akkor stb.
Majd Benzema, ha bizonyít itt is, akkor Raúl helyett õ.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Realmadrid.com
Real Madrid C.F and Liverpool F.C. have reached an agreement for the transfer of Alvaro Arbeola to the Spanish club. The player will sign a five-year contract with Real Madrid.
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
REAL MADRID
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
REAL MADRID
azzal a felállással amit írtál semmire nem mennénk, ilyen támadók mellett egy Lass?
REAL MADRID
Meg a Quito edzõje is... Azt hitte valami nagy esemén döntõjében van? Úgy rinyált a gól után, ki is küldték.
REAL MADRID
Na, szuper, akkor semmi komoly, ennek örülök, de attól még hülye dél-amerikaiak, nem kellett volna ennyit keménykedni. Bíró meg adta alájuk a lovat, volt egy eset, amikor csumára arcon csapták Gago-t, az hátra esett, csávó elbotlott benne, és még õk kaptak szabadrúgást...
Bátor fiú...
Robben meg pedig tavaly jó formában volt végre, annyit nem is volt sérült, most a felkészülés alatt már másodjára sérül le, így még bizonyítani se tud.
Bátor fiú...
az a baj irányító poszton rengetegen vannak. Kaká, Sneijder, VdV, Granero, Guti. Na most VdV biztosan távozni fog csak kérdés, hogy hova.
Sneijderrel számol Pellegrini, Graneroval szintén. Kaká biztosa kezdõ lesz. Minden esetre netalán lesérülne Kaká akkor a pótlására vannak megfelelõ embereink.
Én egyre jobban reménykedem, hogy a Xabi Alonso üzlet nem jön létre, és akkor Granero kezdhetne.
REAL MADRID
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
REAL MADRID
Sérülés: Háromfejû lábikraizom sérülés
Idõpont: 2009.07.28.
Idõtartam: bizonytalan
Aztán viszont a második félidõben belejöttek a fiúk, Ronaldo amit szólózott a góljánál <#wow1>#wow1> , aztán egyértelmûen elkaszálták, tizi után meg látszott mennyire örül már ennek a gólnak 😄 Granero meg nagyon jó, bizonyítja azt, amiért korábban is mondtam, hogy vissza kéne hozni, ha csak statisztikailag nézzük, hogy gól és gólpassz, már akkor megsüvegelendõ. Metzelder - Pepe nagyon királyok voltak középen, Salgado kopott már, kár hogy a helyzetét kihagyta. Marci jó volt, Gago meg védekezésben volt megfelelõ, de támadásban nagyon gyenge. Guti meg a kedvtelen énjét hozta. Drenthének meg volt egy jó beadása, talán az elsõ 😄
Bátor fiú...
Hala Madrid!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Negredo góljának is nagyon örültem, remélem még sok további találata lesz !
A következõ ellenfél a Juventus igaz ?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
közben Negredoo góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...