Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oncsi
Raúl tipikusan aza focista ,akire fel lehet nézni!! Futballtudása,pályán való viselkedése,klubhûsége.Civil életben szeretõ családapa , a pályán igazi vezéregyéniség! Voltak rossz periodusai ,de összeségében nagyon sokat köszönhet neki a klub !! Igazi sportember ,aki él hal a klubjáért és a hazájáért !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

I3andy
Én sem és úgy birom, hogy olyan emberek zgatnak akiknek semmi köze nincs az egészhez, pl: Scolari, vagy ez a marcás faszi, olyanok akik évekig játszottak vele: Guti, RC, az edzõk (akiket állítólag elüldözött) vagy az ugyan ilyen játékosok egy szót sem szólnak, mindenki csak jót mondd róla

Rockynhooo
nem tom miért állítják be gecinek már bocsánat 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

I3andy
Nem tudom, szerintem egyik ruha sem olyan extra. Drenthe egy kicsit buzisan néz ki, de egy másik nadrággal az sem lenne rossz.

kedd, 12:37 - A Marca egyik újságírója jegyzetében Manuel Pellegrini egyik legfontosabb feladatáról ír, mely szerint a chileinek kell véget vetnie Real Madridnál a raúli korszaknak.

Ezt viszont nem értem, milyen raúli korszak? Ezt úgy mondanák mintha õ egy diktátor lenne. Két évvel ezelõtt amikor tényleg szar volt és gólokat se nagyon rúgta, akkor nem volt vele semmi gond. Most amikkor 2éve újra elkezdte rugdosni õket, és a játéka is egyre jobb, dobjuk ki. Benezema, Raúl, Higuaín, Negredo(óriási hiba lenne elengedni) 4es a 4 csatár helyen, folyamatos rotálással fosnák a gólokat és a játék is fasza lenne. És 32 évesen 2 év még simán benne van.

Plusz, senki nem mondta hogy nem számítanak rá. Épp ellenkezõleg.

REAL MADRID

miilann04
kedd, 12:40 - Maradona: "A Real Madrid rengeteget fog változni Kakával, ugyanakkor nem értem, miért nem számítanak Gagóra. Nálam még mindig alapember a válogatottban."

úristen, õ beszél amikor higuaínt még a bõ keretbe se hívja be?!
ráadásul van gagonál jobb játékosunk a poszton..
nc

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

hedonist
Míchel Salgado lehet,h a Blackburn-be igazol!

DailyMail

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
én már láttam kaká-t normal cuccban, sztem teljesen visszafogott minimalista stílusban küldi😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Yulcsa
majd Kakát nézzétek meg, elvégre is õ a divat fõvárosából érkezett 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Ronaldo úgy néz ki, mint egy jólszituált strici 😄
miilann04
sztem robben,miguel torres,higuain teljesen korrekt
de ramos azt télleg nem tudom hogy mer úgy utcára kimenni :o
felsõben azert pepe is durva
casillas meg ugy néz ki mintha strandolni menne épp. :d

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
Granero, Metzelder néz ki a legnormálisabban... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
azthinném majd 90% homo😄 látszik játékfelfogásból is, megtippeltem volna,h Raúl néz ki a legnormálisabban és tényleg. mondjuk ez Pepénél nem egyenesen arányos, az se semmi amit õ vállal😄

limperatore
kemény ing

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ha sár volt, akkor gumicsizmában, de ebbe most ne menjünk bele, mert már csúnyán off 😄
ProGabe
nagyapád pacskerban járt kapálni? respekt az öregnek 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
még jó hogy a meccsre nem õk választják meg miben játszanak... 😄 fúj 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

igen, az kiverte a biztosítékot, meg hozzá olyan papucs, amilyenben nagyapán járt kapálni...
Ramos zöld nacija se semmi 😄

REAL MADRID

némelyik egész normálisan felöltözött, de azért van egy-kettõ amelyiken felröhögtem 😄
LasDen
ilyen ronda cuccokat se vennék föl 😄
Diarrat alig ismertem meg 😄

csak az inge árát kérem 😊

Minden játékosnak egy külön kép, és úgy csinálni hogy random váltakozzanak.

REAL MADRID

Rockynhooo
új üdvöskéket is be kellene tenni.

Rudee
Meg kicsit Jackson-os beütésû 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

WuFraZselic
én másodikra is baszki 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SLICK
na az is jó, bár én flashez nem értek. Képeket linkeljek azért? Meg kb mennyi játékost tennél bele? Mert akkor úgy teszek be jó képeket.
Én rájuk gondoltam: Casillas, Raúl, Ramos, Pepe, Robben, Higuaín

ProGabe
ilyenre mér én is gondoltam, csak sajnos fingom sincs flashez 😊

pedig az ötletem nagyon jó, sõt, világmegváltó. de hát így járt a világ, nem tudom megvalósítani <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Elsõ ránézésre azt hittem nõ 😄DD

REAL MADRID

Én egy flash bannert képzeltem el elsõre, amin állandó háttér (vagy változó ha az jobb) elõtt a játékosok váltakoznak.

REAL MADRID

SLICK
2-t láttam, egyik se volt csúnya.

Mindjárt rajzolok egy skiccet, hogy hogyan készíteném el a bannert, ha gondolod megcsinálhatod, már ha tetszik az ötlet a többieknek is. Meg linkelek majd képeket is hozzá.

Ja csak nézegettem, hogy nézne ki ha a csapat logója lenne helyette 😄

REAL MADRID

SLICK
lol, már látom az SG.hu logo lekerült 😄
Amúgy bannerhez rajzolok egy skiccet majd Paintben, mint ötlet, hátha valaki megcsinálná. Sajna ezen a gépemen nincs photoshop. Szal bannert nem tok készíteni.

A csapat edzése a tegnapi meccs elõtt:

real_madrid_edzes_fotok (332)

Más:

dc_united_edzes_fotok (76)

sajtotajekoztato_fotok (124)

REAL MADRID

ProGabe
arra én is gondoltam, hogy be kéne újítani a bannert

Persze csinálhatok 😄

REAL MADRID

esetleg csinálsz egy új bannert belõlük?<#miaz>
ProGabe
#50307+8: THX!

I3andy
Negredoért nagy kár lenne...

Én max visszavásárlási opcióval engedném el

hedonist
garay kezében az két dobozos Löwenbrau.

Rudee
Errõl nem olvastam még, kár lenne érte.

A Zenit viszont Negredo-t akarja, szerintem pénzük van is rá. Kérdés, hogy a játékost mennyire vonzaná az orosz liga.

2000px felett van mind, nem háttérkép méretûek azt majd neked kell arra méretre vágni.

REAL MADRID

Lcapitant
oksa engem érdekel, remélem van 1680X1050es

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Rockynhooo
Az AC Milan helyett a Rosenborg érkezik a Trofeo Bernabéura.

Nekem is van hq packom a külön-külön a játékosok bemutatásáról. Majd feltöltöm valahová. Elég nagy.

REAL MADRID

Rudee
Vki anno keresett nagy képet Kaká bemutatásáról, most találtam párat.

Íme.
Meg van pár Krisztiánós is, abból is itt van egy.

Meg van egy Garay fotó is.

Majd felrakom a többit is, csak ritka szarul megy a feltöltésem, ezek is 10 perc alatt lettek készen.

ProGabe