Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fejezzétek már be!

REAL MADRID

elõzmény..:

Krisztiánó nem kell.

válasz ne is hozzák ... 😄DDD

anno lementetted a hsz számát,hogy elõhozd majd ha jön? nem semmi <#eljen>
SLICK
már beeltörõdtem, hogy itt van az a menyét. De visszakeresheted, Ancelottinál is írtam ilyet.

gabi89
<#crazya><#hehe><#hehe>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

shala
iker ugy vetodott mint egy parduc, kar hogy arnyekra 😄

non potest pluere aeternum

Casillas

Vivimos por ti, vence por nosotros.

miilann04
mennyire vagy ebben biztos?!

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rudee
Nem fogják elvinni.

Kaká közbe szép szólót nyomatott, kár, hogy erõtlen volt a lövés a visszapassza után.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Van 1-2 szép összjáték elõl, de Guti védekezésben nem segíti Xabi Alonso-t, így könnyen átjönnek.

gabi89
Engem inkább a Drenthe basz fel mit keres már megint a kezdõben vinni már el valaki kölcsönbe...
Ronaldo 5méterrõl hova rúgta már :S

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

shala
kezdo szar, torres es guti is benne van

SLICK
azt nézem, mivel nem nálunk edzõsködik 😊

akkor ha chelsea-real meccs lesz nem nézed meg?
kezdõt senkise tud mondani?
gabi89
Kaka - Raúl - Kaka lövés szép volt 😊

SLICK
azt nem Ronaldonál mondtam, hanem ha Ancelotti jött volna edzõnek, akkor nem néznék meccset

shala
aaaaaaaaaaa mit hagytunk ki 😞

SLICK
Kaká elsõ veszélyes lövése majdnem beakadt

egy kezdõt mond valaki? van a mérkõzésben 2 gól ? vmit pls 😊
miilann04
te különben is azt írtad h ha ideigazol nem nézel több meccset.

SLICK
Ronaldo elsõ értelmes szabadrugása itt

Rudee
Na ez a szabi jó lesz, talán Guti ezért kezdõ 😊

shala
guti meg egy szogletet nem tud beadni, hasznos nagyon hasznos

shala
geci, raul milyen jatekos sirok, mint a regi szep idokben

Rudee
Ja ez nem volt rossz. Negyed óra után kezdünk ébredni.

Rudee
Biztos nézte az idõjárásjelentést 😊

Ronaldo mit eresztett meg 😮

REAL MADRID

miilann04
torres milyen esernyõt szopott a 16oson belül <#wow3>

shala
eddig gyengek vagyunk mint a forint

Rudee
Sop-tunk eleget, de a mostani az jó 😄

Rudee
Bár a kezdõbõl láccik, hogy itt is megy a kísérletezés. Úgy néz ki, Garay pótolja majd Pepe-t a 4 bajnokin.

nézzétek sopcasttel
Rudee
Guti kezdõ, de minek.

SLICK
thx

Rudee
Ez talán jó lesz, nem justinos.

SLICK
hát itt ma nem lesz meccs nézés :|

Rudee
Nekem is.

gabi89
Ja nálam is :S
Most láttam egy fél percet aztán bevágta a premium account -os marhaságot <#szomoru1>

SLICK
húzza a tökét egy taliga csipkebokorba a Justin.tv is a prémium elõfizetéssel. Nincs egy normális stream sem!

Rudee
Felkészülési meccs meg szuperkupa döntõ nem egy. Tavaly mi néztük a TVbe a csapatot a Valencia ellen, most nem.

gabi89
Köszi 😊
Amúgy valamelyik sportcsatorna miért nem közvetíti ? Annyi van már mint a szemét digisport -tól kezdve a még sz*rabb SportKlubbig de egyik sem :S
Bezzeg a holnapi Barca kupa meccs azt a Sport2 nyomja...

pont megelõztelek 😛
Rudee
Egy óra múlva meccs, rojadirecta-n már gyûlnek a streamek.

WuFraZselic
jó, mondjuk ezt a hírt leközölte a Gazzetta, ami tényleg egy hiteles sportújság, de nem spanyol, szóval kitudja... bár mivel az Inter az érintett, így olasz részrõl lehet hogy biztosra tudja ezeket az infókat... jókérdés. mindenesetre remélem igaz, és megvesszük Snájdit 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Azért egy Marca jobb forrás mint az NSO. 😊 A spanyol lap közvetlen forrásból szerzi az információt, míg az NS több különbözõ oldalról. Majd összerakja és még jobban "elferdíti" az egészet 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
kiváncsian várom a végkifejletet... remélem hogy Moratti elhozza Sneijdert, én nem adnám el a helyetekben, szükségetek lesz rá, szerintem kiváló játékos, de remélem Perez másképp dönt, és elengedi 😊 azt se bánnám ha VdV érkezne Milánóba... ezek az nso meg marca meg stb igazolási hírek nem túl mérvadóak, úgyhogy szerintem ne temessétek még Sneijdert =D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

I3andy
Igenis, ha akar játszani akkor világklasszis, ha nem akkor kaki...de még egyszer mondom jut majd neki évente max 10 meccs, olyankor amikor van kedve hozzá és fogja szállítani a halál passzokat

Az is igaz, hogy önfejû ember, de a Madridról soha nem hallottam rossz színben níilatkozni, és srni sem. És most a sírásról beszéltünk.

Igen ha látni lehetne, hogy Wesley elindult a gödör aljáról, de nem és tavaly is rengeteg lehetõséget kapott, de semmi.

Rockynhooo
Na ne mondd már... Elég fegyelmezetlen önfejû ember , elég sok edzõvel került már összetûzésbe. Az hogy Zidane szinten tud játszani hát nem tudom... már szerintem semmiképp... anno 2000ben meg 2001ben nagy szerepet vállalt a BL meg bajnoki címben akkor világklasszis szinten nyomta. Tavaly is voltak jo meccsei nem azt mondom , de azért Sneijder csak fiatalabb 7 évvel meg ha megnézzük Wesley válogatottban mutatott fomáját akkor imádkozhatunk hogy azt nyerje vissza és ha menni fog neki akkor Guti mehet a levesbe végképp.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

I3andy
Guti sír? Hát én ilyenre nem emlékszem. De lehet igazad van. Az igaz, hogy írkálnak errõl arról, de én olyat nem hallottam, hogy õ nyilatkozta ezt. Arra a 4-5 meccsre amire beállna, arra megfelel tökéletesen, ha van kedve a játékhoz, akkor Zidane szinten tud játszani