Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
6 sárgánk van, mindent befúj nekik ez a barom bíró. ezt még megemlegetjük!

az eredmény alapján azt mondhatná valaki, hogy nehéz meccs lehet, de így, hogy látom tudom, egyáltalán nem az. egy kicsivel több odafigyeléssel és akarással már rég 2-5 lenne...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
aszittem fölélövi Gago....majdcsak beakad egysze....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
igazad van... 😄 Perez mindig is tutta mit miér csinál....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Biztos igy jobban fogynak a mezek, te csak ne kerdojelezd meg Perez papa gazdasagi intezkedeseit. <#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen
minek kell Drenthere az a 2 R betû....nincs már Drenthe...meg minek 2....másnak sem szokták a 2. nevét kírakni....nem értem én ezeket....Guti Házzal együtt....

ProGabe
milyen keresztlabda volt Gutitól! és jó volt C.R. beadása is, kicsi kellett volna a gólhoz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Drenthe a gólnál úgy támaszkodott a kapufának, mintha csak egy várakozó utca díler lenne....olyan lazasággal nézte végig 😄

Azert az ellenfél játékosai meggyõzõen tudnak elesni.

REAL MADRID

Mor3llo
Arra is várok...pedig megfogadtam már 1 párX h nem fogadok a saját csapatomra...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
azé az tök jó, hogy alig tudnak átjutni a középpályán....

ProGabe
bíró elvesztette a sípját, vagy mi?

WuFraZselic
En meg titeket is, ugyhogy meg1et minimum

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lcapitant
vezet a milan :S

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Azé lett ez az állás hogy ne unatkozzink <#crazya>

LasDen
ne nekünk mond 😄

LasDen
Guti??? mé nem csatár???

Mor3llo
gyerekek ne szórakozzatok már, megraktalak titeket többgólos gyõzelemmel tippmixen.....

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ProGabe
két perc alatt két gól 😮

LasDen
nagyon visszavettek a 2. félidõre....és meg is lett az eredménye....

Lcapitant
ma még kikapunk? ha így folytatjuk...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

robotnyk
mûesõ majmok.
Lcapitant
3-2

Lcapitant
ilyen gólt kapni... :S
a bírót kellene eltiltani, vagy elküldeni az ofotértba

ProGabe
kis túlzással 0-4 helyett 1-3 :|

LasDen
ez mos mi???

LasDen
ájjj....milyen szép támadás volt pedig....

mekkora müesés 😄 Gratula

ProGabe
nem tûnik komolynak, mert ha bokánál valami komoly baj van (törés, szalagszakadás), akkor most nem üldögélne a kispadon

robotnyk
na bassza meg, Alonso megsérült -.-
Oncsi
Hivatalos: A svájci jogszabályok nem teszik lehetõvé a szerencsejáték reklámozását. Ezért tekintettel arra, hogy az ország nem részese az EU-s jogszabályzásnak, a Real Madrid a Bwinnel egyetértésben úgy döntött, hogy a mai BL-mérkõzésen nem lesz látható a csapat mezén a cég emblémája.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Csabesz6
Pár éve, a õõõ (Luxe/Lopez Caro érában talán) ugyanez volt az Olympiakos ellen idegenben.Egyébként nem tudom:p

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
asszem tiltott a szerencsejáték cucc a svájciaknál...mint a németeknél asszem 😄

robotnyk
miért nincs szponzor a mezünkön?
ProGabe
bazz, de jó stream van ITT. az elsõ

amit írnak sopcastot felrak, IE-ben mûködik. már csak egy kijelzõ kéne, de meg leszek nélküle 😊

WuFraZselic
ja, de 2 nagy név meccse mindig elõnyt élvez mással szemben... tökéletes ellenpélda, hogy nagy nehezen lett digisport, erre holnap nem a Barca elleni rangadónkat, hanem a Loki meccset tudom nézni... 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lcapitant
az is szép volt, GRAT

Csabesz6
heinze, kész<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ProGabe
0-1

0-2

valakinek nincsenek meg a gólok?

ProGabe
egészen véletlenül nem megy arra valami 100 gigabites üvegszálas kábel? sztrímelhetnéd nekünk a meccset 😄

ProGabe
a gond az, hogy azok a meccsek is egyértelmûek, amikor - kvázi - két nagy csapat mérkõzik meg: egyértelmûen szar meccset fogunk látni, mert egyik csapat sem mer kockáztatni

én jó meccseket akarok látni, szarok arra, kik játszanak. értelemszerûen ez alól a Madrid kivételt képez. de egy RM - MU BL döntõ is lehet, hogy dög unalmas lenne, mint ez a Milan meccs, amit úgy harangozott be a tövökettõ, mintha egy utolsó fordulós El Clasico lenne (amin mint tudjuk nyílt sisakkal esik egymásnak a két csapat, ezért ez a legjobb rangadó mindközül 😊, ahol ez a 3 pont dönt a bajnokságról^^

60707

REAL MADRID

sopcaston melyik csatornán van?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

SLICK
látom szívtok streammel. :|
Én most nagynénéméknél lakom, mert itt dolgozom, szerencsére nekik van Digi Sport szal rendesen tudom nézni.

LasDen
veetle-ben reménykedtem még korábban, de ott is csak Chelsea és Wolfsburgot találtam...de a sopcast eddig mûködött...

SLICK
na picit nehezen indult a meccs, meg is ijjedtem, hogy felszívta magát a Zürich. Aztán CR szabadrúgása megtörte õket, ebben a kapus eléggé sáros. Raúl is gyönyörû gólt lõtt, Higu gyönyörû passzt kapott és adott. Végül õ is meglõtte a maga gólját aminek örülök. Remélem hasznára válik és fossa õ is a gólokat.
Így tovább, kellõen jó a meccs. Innen már csak nyugi van...
HALA MADRID!!!

WuFraZselic
mivel egy egyértelmû meccs, nincs sok értelme közvetíteni

ProGabe
nekem nincs is. megint a sztrímmel szopok, nem tudtam mi hiányzott

szarja össze magát az összes csatorna, meg az összes sztrím is. a milan meccset mindenhol tudom nézni, persze a miénket meg nem, hiszen csak a világ legnépszerûbb csapatáról van szó, ugyan miért közvetítenék?

LasDen
azé Higuaín szép gólt lõtt....amennyire láttam 😄

Matthew Prosac
Higany, szép kis gól, jól toljátok

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||