Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
"Ja azért volt ennyi kapura lövésünk és helyzetünk, mert ez a milán taktika része 😛"

igen.
szucsy89
milyen csúfság? olaszok általában megverik a realt. oda-vissza.
Csabesz6
Benzema gólöröme Ronaldot idézte.Illetve nekem a mozgása (futás) is nagyon emlékeztet rá.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ProGabe
kb. az történhetett, hogy megbeszélték az öltözõfolyosón, hogy inkább legyen ez egy barátságos meccs, mintsem széttörjék egymást, amihez a bíró tökéletesen asszisztált volna...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
legalább nem esett meg velünk az a csúfság, hogy oda-vissza megver egy olasz csapat. Ez elsõ meccset sajnos mi szartuk el.
Na mindegy a következõ két meccsen kötelezõ a gyõzelem.
Egyébként nekünk nagyon nem megy még az, hogy a labdát beerõszakoljuk középre, csomó Milan-os védõ állt mindig ott.

<#csodalk>

REAL MADRID

Különc
Xabi volt a meccs embere, érzem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Szólhattak volna a fiúk, hogy 45 perc után jó lesz a döntetlen is. -.-

REAL MADRID

kár, hogy nem ment be az uccsó két lövés (mármint amit a Madrid rúgott 😄)

gabi89
Raúl majdnem ááá
már többet csinált mint Hiquain ma :S

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Na összeáll a régi páros Raúl+Nistelrooy

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ramosnak valaki szóljon hogy nem tud beadni.

LasCar16
mér baj az ha hagyjuk h támadjatok?? kihasználjuk h nem olyan jó a védelmetek.

#acm

hozzá se ért a játékoshoz, magától esett el.. erre szabadrúgááás... lol

szöglet :S csak be ne menjen!!!

nem ért az a 11es...

eZo
Ja azért volt ennyi kapura lövésünk és helyzetünk, mert ez a milán taktika része 😛

madridban nem kapunk meg egy jogos 11-est, ti meg kaptatok most egyet ajándékba...

Pato gólján nem vitatkozok... de lap nélkül megúsztatok ezt a félidõt ez egy vicc !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Könyök volt én elhiszem, de leszoritott kezzel nem lehet becsuszni. Szándékosságot nem éreztem, sztem jogtalan 11es. Legtobben nem fujjak be, de hat ez az idiota erdekesen vezeti a meccset. 😊

REAL MADRID

LasCar16
annyira azé nem volt leszorítva, vagy ha mégis akkor akadályozta a beadást...

#acm

SLICK
jó lesz az lapockának is

LasDen
de én nem vagyok biztos benne, hogy érte-e 😄 mer becsúszásnál nem nagyon tudod máshova rakni a kezed 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasCar16
könyöke volt az... 3. lassításnál láthattad, amúgy meg nekünk fekszik a játékotok, kontrára álltunk fel azért jöhettek fel ennyire..

#acm

eZo
a bíró egy vicc
a 11-es ajándék volt, az olaszok meg agyon rúgnak minket és még sincs egy lap se !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

LasDen
ugyan má....túlreagáljátok....😄 nem rossz, csak õ így jácca a játékot....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

meg meg kell verni a bírót meccs után<#alien>

SLICK
bazdmeg végre jól játszanánk, erre elküldenek egy paraszt bírót egy ekkora meccsre. Hát Övrebõ jobb mint ez az idióta.
Ez kegyetlenül felbaszott, nem mellékesen Pepe hátára pattant a labda, semmi kezezés nem volt.
Ezt a meccset most már mindenképp nyerni kell.

Voyager5
Figyelnünk kéne a kontráikra mert Pato életveszély.
A bíró meg...<#levele>
Ez a bíró vak. Inkább menjen el valami NB3as meccset vezetni

Ez vicc ez a bíró.

REAL MADRID

Capello óta nem volt ilyen szívbajos meccsünk
Nem tartom szabályosnak.

REAL MADRID

büntetõ...
Góóóól Benzema 😊)) Kaká szépen csinálta <#worship>

REAL MADRID

gabi89
Benzema 😞 éppen mellé

Nem vagyunk rosszak már csak a gól kellene

Na akkor Hala MAdrid! 😊

REAL MADRID

azt magyarázták, hogy kp lesz, az edzésrõl meg annyit, hogy ahogy ott egymásra ugráltak... :\ nem csoda a sok sérült
LasDen
ilyen edzésekkel akarnak nyerni?? 😄

LasDen
Benzema középpályásként?? vagy mi?? 😄

FM... 😄
konkrétan Granero szélsõ/támadó középpályás,legalábbis az FM alapján Oo

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

és TV2 😄

20:00
Bajnokok Ligája (élõ)
AC Milan-Real Madrid

REAL MADRID

hedonist
lehet,h a madridban nem, de az EB egyik legjobbja volt sztem.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

fecoka177
azért ezt nem mondanám..

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

I3andy
Nem hogy a mostani teljesítménye lepkefing, már az elõzõ szezonban sem mutatott túl sok jót...

tényleg lepkefing a mostani teljesítménye
Hát jelenlegi formáját tekintve igaza van.

REAL MADRID

fecoka177
Baresi: Ramos egyszerûen katasztrófa nem védekezik nem támad... ez az ember mirõl beszél????😊

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

SLICK
én is régóta szajkóztam, hogy felesleges volt ide. Eddig sokat nem mutatott, bár ha már itt van szorítottam neki is.

Jó de Xabi se nem támad se nem védekezik. Csak szédeleg.

REAL MADRID