Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesz, csak nem nekünk.

REAL MADRID

Európa Liga meccsek vannak, de ez most hogy jön ide?
kazai21
Ma lesz valami meccs igaz?😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

hedonist
és az mikor minõsíti a kapust észkombájnkám?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid a téli átigazolási idõszakban szeretné szerzõdtetné a szerb nemzetiségû Neven Szuboticsot, aki jelenleg a dortmundi Borussia együttesét erõsíti. Hispán újságírók szerint a királyi fehérek már tavaly kiszemelték a 21 éves védõt. Nem hivatalos hírek szerint a spanyol együttes már januárban leigazolná Szuboticsot, ami azért is elképzelhetõ, mert a bajnokságban a második helyen álló csapatból a portugál Pepe súlyos sérülést szenvedett a Valencia elleni 3:2-re megnyert találkozón, s az õ helyére érkezne Szubotics. A dortmundi együttes már jelezte, hogy elengedné a szerb válogatott labdarúgót: a németek 11 millió kártérítést kérnek a hátvédért
limperatore
nevetséges 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Voyager5
A Real Madrid egyezségre jutott Franck Ribery ügyében! - állítja határozottan a Bild nevû német napilap. Állításuk szerint az üzlettel "a játékos álma vált valóra", ami a Real Madridnak nagyjából 60 millió eurójába fog kerülni. Ribery így Cristiano, Kaká és Benzema után 2010 nyarán csatlakozhat a kerethez.
meg kéne kapnod a fórum megmondóembere díjat!
talán azért 2 mert a barca alig kap gól mert a világ legjobb védelme van elõtte...

hedonist
Na és Cech??? sokkal kevesebb gólt kap bármelyik kapusnál és ezt a legerõsebb bajnokságban teszi. Casillas, Cech, Van der Sar, Julio Cesar, Neuer, Akinfeev, Buffon, nem sorrendben írtam de sztem õk a világ legjobbjai most, és Valdes, Reina ezek viccek.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

kazai21
Szerintem csak azért mert a Barca kapusa,de amúgy tényleg nem jó kapus...

vagy Cech...
Voyager5
Vicc ez a lista. Valdes az elsõ 10-ben nincs benne, nemhogy az elsõ 3ban...
Hol van pl Buffon?<#nemtudom>
gabi89
Az egy dolog ,hogy rajta van a listán de rögtön Casillas után ? Ezt még talán a normális barcások többsége is elismeri ,hogy túlzás.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
szerda, 13:47 - A FIFPro szavazatai alapján Iker Casillas lett a világ legjobb hálóõre! A Real Madrid portása Víctor Valdést (Barcelona), Julio Césart (Inter), Reinát (Liverpool) és Neuert (Schalke) utasította maga mögé a szavazáson. A díjátadásra hétfõn, a zürichi FIFA-gálán kerül sor.

Ez nem volt kérdés ki a legjobb, na de Valdes minek van a listán? <#pardon1>

haha mekkora gool 😄
gabi89
Hát nem gyenge. Végén Carlos milyen képet vág már xD

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Voyager5
Kis retro:

Az akkori kezdõ:
Canizares, Panucci, Sanchis, Karanka, R.Carlos, Victor, Jaime, Redondo, Savio, Mijatovic, Suker
kazai21
De nem értem miért nem hozzák be õt akkor?

Voyager5
Roberto Carlos: "Decemberben tárgyalok a Fenerbahcétõl való távozásomról. Habár a Corinthians érdeklõdik irántam és szóban már meg is állapodtunk, ha a Real Madrid hív, akkor azonnal megyek. A futball az életem, a Real Madrid pedig a szívem klubja. Egy álom lenne visszatérni és segíteni a klubnak."

Nagyon visszajönne, már sokadjára nyilatkozik hasonlót.
Nemigazán láttam mostanában õt, de szívesen látnám újra Madrid színekben.
kazai21
Januárba meg Robinho megy a Barcába..-.-"

Nem igaz,hogy a Real nem tudna ilyen vételeket majd csinálni...

Ricardo Carvalhót szemelte ki a Real Madrid a súlyos térdsérülést szenvedõ Pepe pótlására. A Daily Mail információi szerint a spanyol klub Ruud van Nistelrooyt kínálja a portugál védõért, azonban vészterve is van az Arsenalos Gael Clichy személyében.

Pepe sérülésével a Realnak mindenképpen szüksége lesz egy megbízható középsõ védõre, hiszen a királyi gárda védelmének portugál pillére legalább hat hónapra kidõlt. A helyettes egy másik portugál, a Chelsea-ben futballozó Ricardo Carvalho lehet.

A 31 éves bekkért a mellõzött holland csatárt, Ruud van Nistelrooyt adnák a blancók, arra gondolván, hogy januárban Carlo Ancelottinak két csatárát, Didier Drogbát és Salamon Kalou-t is nélkülöznie kell az Afrikai Nemzetek Kupája miatt.

Ricardo Carvalho már korábban is szóba került a Realnál, de 2004-ben Florentino Pérez sokallta a Porto által kért vételárat, így a hátvéd végül Londonba igazolt, ahol John Terry mellett világklasszis középsõ védõvé nõtte ki magát.

Nagy kérdés, hogy elengedné-e a Chelsea, ugyanakkor megfontolandó a van Nistelrooyról szóló ajánlat. Ancelottinak mindenképpen szüksége lesz csatárra, persze korántsem biztos, hogy a 33 éves hollandra.

A Realban peremre szoruló támadó korábban szerepelt a londoni kékek kívánságlistáján, de még azelõtt, hogy Manchesterbe igazolt volna. Ha a Real Madrid nem tudja megszerezni Carvalhót, képbe kerülhet az Arsenalban játszó Gael Clichy is.
LasDen
ki az a Fanni??? 😄 õ lenne??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
a legrosszabb hogy a Fannit nem kellett viccbõl beleírnod :-c

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
az csak én voltam....érdeklõdtem a kivehetõ ajtós ndk-s turmixgép felõl 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

cáfolom, utánam még nem érdeklõdtek, viszont nagymuteromat az elõbb kereste telefonon valami spanyol fószer
LasDen
én ezt a LasDen gyereket igazolnám le....nem sokszor láttam játszani, de azt mondják, hogy a világ legjobb játékosa lehet....de hogy mi igaz ebbõl 😄

Lcapitant
Hát ezek közül esetleg Zapata vagy Touré jöjjön, Senderos semmiképp, mert lassú mint a másnapos csiga...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

A Marca szerint a Real Madrid megtalálta Pepe lehetséges utódját, a Cruzeiro hátvédje, Jonathan személyében. Ezzel szemben az AS több nevet is említ: Subotic, Lugano, Zapata, Kjaer, LasDen, Lescott, Cuellár, Senderos, Kolo Touré, Spahic, karajjj, Vertonghen, Paulo Ferreira, Fanni...

<#wow3>

REAL MADRID

shala
nem kimelnek minket ezek a serulesek, de hala istennek egyre jobbak vagyunk, meg igy is

non potest pluere aeternum

:SSS

REAL MADRID

na az fasza :S
miilann04
közben újabb fejlemény:

Dr. González (AS): "Pepénél szakadást állapítottak meg, ezzel pedig véget ért a szezonja, és lemarad a Világbajnokságról is. Legjobb esetben a futóedzéseket kezdheti el júniusban, amennyiben minden rendben halad és nem lép fel komplikáció."

úgyhogy vb-n se lesz, így azért eléggé meggyengült az amugy sem túl acélos portugál védelem..

most azért hozott volna szerencsét, mert érdeklõdött? 😄
Adriano Galliani: "Florentino Perezzel mindig nyíltan beszélünk. Nemrég egy középsõ hátvédrõl, Garayról érdeklõdtem, de nemet mondott. Éppen tegnap szerzett gólt ez a játékos, ezek szerint szerencsét hoztam neki."

<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

REAL MADRID

LasDen
ennyire látni akarta pool szerencsétlenkedését?? 😄

lol, Xabi ott csücsül a Pool-Arsenal meccsen 😄
LasDen
3 év alatt 22 meccs 😄 nagy segítség az már biztos 😄

ja, azon a soron átsiklottam -.-"
robotnyk
szerintem felhozzák Marcos Alonsot ha kell balra, Arbeloa jobbra, Ramos meg be középre.
ProGabe
kemény felülvizsgálatokat folytatnék az erõnléti-edzõi és az orvosi stáb körül.

ilyen sérülések, mint Kaka-é egyszerûen felfoghatatlanok egy ilyen klubnál. 1 hónapja meg mindenkinek kiment a bokája.

WTF?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Metzelder <#idiota>

REAL MADRID

LasDen
Garay, Albiol...aztán?? még Ramost belehet hozni középre aztán nincs más védõ ha kell....úgyhogy szerintem kell egy védõ ha padozik akkor is...😄

hedonist
Marcelo még is csak játszott?

robotnyk
nem hinném, ott van Garay.
miilann04
oda van írva, hogy erõsen kérdéses.

akkor a vb is kilõve neki? 😮
LasDen
akkor biza kelleni fog egy védõ...

horpeti
Fú én már az összefoglalón is szívrohamot kaptam, pedig tudtam az eredményt... Pazar meccs lehetett. 😄