Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Az a topik teljesen halott. 😊

szerintem itt senki nem érdekelnek ezek a f*szságok, másolgass inkább a saját csapatod topikjába...
horpeti
"Egy C. Ronaldo Casillas cserét el tudna képzelni a vezetõség" 😄

hedonist
sztem ilyet használnak nso nb1 stb

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Lcapitant
Hajrá nb1.hu és nso!!!!
jó hogy nem akarják eladni ronaldot casillast...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Voyager5
Egyszer ha sok idõm lesz, meg érzek némi késztetést is magamban, esküszöm írok egy ilyet, csak focista nevekkel, klubokkal, és összegekkel. Aztán eladom a lapoknak, hogy szegényeknek ne kelljen már annyit veszõdniük egy-egy marhaság kitalálásával.
De létetik, rosszabb mintaz nso 😄

REAL MADRID

Voyager5
Kigugliztam.
A csodaforrás: íme.

Nem is tudtam, hogy létezik ilyen lap 😄
Az nem baj ha becopyzza a hírt de a forrást alá lehetne írni mert nagyon érdekel 😄

REAL MADRID

hedonist
Tiszteddé válik lassan, hogy a Real topikban faszságokat illesztgess...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

horpeti
Mármint a Madridban. 😛

horpeti
Én nagyon meglepõdnék, ha Kaka elmenne. Alig láttam még játszani, nemár.😄

A spanyol sajtó néha a leglehetetlenebb hírekkel lepi meg a futballrajongókat, most például azt állítja az egyik ottani sportlap, hogy a Real - Benzema mellett - Kakától is szívesen megszabadulna a nyáron.
A klub vezetõi szerint Kakának nem igazán sikerül beilleszkednie a királyi klubba, amely mindenképpen meg akarja szerezni a Juventustól Chiellinit. A vezetõk persze tisztában vannak azzal, hogy ingyen nem kapnák meg a Squadra szûrõjét, ezért ajánlották fel érte - plusz Diego - a brazil aranylabdást.
Az Ibrahimovic-Eto'o csere után már semmin nem lepõdünk meg...

horpeti
Azért lennénk szar csapat, mert ilyen kerettel, ennyi pénzzel 40 ponttal kellett volna nyerni a bajnokságot, de hát a Reál szar, és még erre sem képes. <#idiota>

hedonist
EPIIIC!!!

kosz nekem nem sikerult igy be linkelnem 😊
Rockynhooo
+ Pepe egy idegbeteg állat <#zavart1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
<#eplus2>
ProGabe
bocs, ma ilyen napom van...

<#idiota><#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lcapitant

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

http://www.youtube.com/watch?v=MSuguznEIws&feature=player_embedded
Lcapitant
jah 😄DDDD
meg ha itt vagyunk, azt is írták, hogy Lass helye is bizonytalan, meg Guti mekkora köcsög...

ProGabe
hát igen, ez után a szó után én nem is olvastam tovább 😊

amúgy most így áll a helyzet a blikknél és a többi szennylapnál: Benzema szinte már nem is a Real játékosa, Raul el fog menni, amint lejár a szerzõdése. Kaka-t mintha kicserélték volna, olyan szarul játszik, ezért érik a Diego (+ hirtelen nem jut eszembe, még ki) - Kaka csere. Gago szintén elvesztette a klub bizalmát, csakúgy, mint M. Diarra. Valdano és Pellegrini nem ide való és váltig állítják, hogy a Bernabeu gyepe olyan, mintha a magyar NB1 csapatai által leselejtezett fû lenne, valamint a Hold sem világít szépen, amikor a csapat játszik^^

ha 20 ponttal nyernénk a bajnokságot, valamint kapott gól nélkül a BL-t, ezeknél a f*szarcúaknál akkor is egy szar csapat lennénk, mert volt 2-3 rossz éve a Real Madridnak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ezen én is nagyot néztem, dehát a blikknél ez nem fontos 😄
Csabesz6
középpályás
😄DDDDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Lcapitant
örülnél neki ha elmenne mi?

Forrás? Olasz Blikk? 😄

Egyébként meg ha mégis megtörténne az eladás, nem nagyon lenne veszteség mert a reklámbevételekbõl is rengeteg pénz jön be.

REAL MADRID

kizárt, egyik csapatnak sem kell... meg miért menne el?
WuFraZselic
Interbe kétlem, van 3 kurvajó csatárunk, és Balotellibe is bennevan csereként is 1 gól szinte mindig.

a Milannak már esetleg szüksége lenne rá, de kopaszék ennyi pénzt 1 játékosért nem adnak ki 😄 max ha deluxe csomaggá alakítják, és van der vaart is jön vele 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
Pedig ez valszeg nem fog megtörténni.

Erõsen megkérdõjelezõdött a Real francia középpályása, Karim Benzema jövõje a klubnál. Olasz lapinformációk szerint könnyen elõfordulhat, hogy Benzema az Interben vagy a Milanban köt ki, fõleg, hogy a királyi klub erõsen leárazta õt: jelenleg mintegy 20-25 millió euró körüli összegért viheti a jelentkezõ.
Ez 10 millió eurós "buktát" jelentene a Realnak, lévén tavaly nyáron 35 millióért vásárolták meg a Lyontól.
(nem lepõdök meg a reál játékospolitikáján)

LasDen

Molowny:
- Te ott bazmeg, figyeled, hogy breakel???!!!
Háttérben lévõ arc:
- Anyád, hogy nyomja!

itt pedig Molowny néptánci tudásából láthatunk ízelítõt...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
HAHA! és pont az Atlético teszi a szívességet, meg persze magának😄

Rockynhooo
hozni kell minden meccset meg a Classicot megnyerni <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

<#eljen>
Hala Madrid!

SLICK
At. Madrid 2-1 Barcelona

^^ 2 ponty

Lcapitant
na kikapott a barca
2 pont
Hala Madrid!!!!

és a takarítónénik még kávéval is megkínálták õket 😄
robotnyk
😄DDDD
LasDen
akár ez is lehetett 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
"A Real Madrid mai edzésén a sérült Metzelder és Pepe tornateremben dolgoztak. Felszerelték az új bordásfalakat, ill. kifestették az öltözõt. Ezeken felül Metzelder kisúrolta a klotyókat is" <#idiota>

robotnyk
ezt én sem értem. szerintem marha hálás lehetne, hogy nem vágták ki az elsõ szervuszban.
LasDen
A Real Madrid mai edzésén a sérült Metzelder és Pepe tornateremben dolgoztak. Jó hír, hogy Guti és Benzema teljes értékû edzésmunkát végeztek, így amennyiben teljesítik a teszteket, nem lesz akadálya a Lyon elleni szereplésüknek. Pellegrini még ma keretet hirdet, s holnap már idegenben tréningezik a csapat.

amúgy nem értem, hogy idõrõl idõre Metzelder mér rinyál a kevés játék lehetõség miatt, mikor fél életét azzal tölti, hogy felépüljön a sérülésbõl.....

LasDen
A közelgõ BL-találkozó miatt Pellegrini nem adott pihenõt a játékosoknak, így holnap 11 órakor megkezdik a felkészülést a Lyon elleni derbire, amelyet kedden 20 óra 45 perctõl rendeznek. Az edzést követõen Xabi Alonso áll a média képviselõi elé, aki így eltakarja majd a sajtótájékoztatón megjelenõ kvázimódót, hogy pellegrini nyugodtan tudjon nyilatkozni.

Voyager5
Nem láttam a meccset,valaki dobna egy összefoglalót ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

az lehet, de pl egy-két helyen van azért már jobb minõségû gyep is idehaza 😄

na de térjünk vissza a meccsre: Higunak ma nagyon nem ment, akart õ, csak nem sikerült :S
SLICK
NB 1-ben viszont örülnének egy ilyen stadionnak <#idiota>

a pályájuk megvan az NB1-es színvonalhoz 😄