Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na Takarodj, Ez mi volt?

REAL MADRID

2. félidõre jöhetne Guti Marcelo helyére.

REAL MADRID

Áá basszus mi maradt ki :S

REAL MADRID

Már készül Dél-Afrikába 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
Kapitányt akarom! 😄 MU-t is az öreg Paul mentette meg 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Spanyol bíróbácsi befenyíti a játékosokat.

REAL MADRID

LasDen
ez mi volt casillastól??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
úristen....marcelo hogy néz ki 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
jajaja ez a szar hogy sosem tudjuk kihasználni a botlást.

LasDen
Csabának ma vagy gólt - a megfelelõ helyre - kell lõnie vagy valami geci jó játékkal elõrukkolnia, hogy ezt kijavíccsa...😄

Am. általában ha a Barca pontot veszít akk. mi is.

REAL MADRID

robotnyk
mi lõttük, csak nem jó kapuba.
haha lol ... epp bekapcsoltam a tv-t

REAL MADRID

SLICK
leszopom magam bazdmeg, nem elég hogy 5 perccel késõbb adják a meccset, de még 1 gólt is kapunk

LasDen
nah....döntetlen lett....hozzuk a meccset és simán jók vagyunk 😄

Rockynhooo
Na most nyerjünk bazdmeg. Hajrá.

robotnyk
nem tanulnak 😄
SLICK
az ilyet tilos beírni, mert akkor mindig kiegyenlítenek, mint most is -.-'

WTF, 60.perc Almeira-Barca 2-1, eddig jó.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

kazai21
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas, Sergio Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa, Lass, Xabi Alonso, Kaká, Marcelo, Higuaín, Cristiano Ronaldo.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Rockynhooo
kurvajo 😊 örülnék ha a válogatottban is alap lenne ez az alakzat hogy Casillas , Ramos, Albiol , Arbeloa, Alonso 😊 Csak Marcelotol tartok picit egyszer nagyon jol küldi aztán meg fosul :|

kazai21
A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa; Granero, Alonso, Marcelo, Kaká; Higuaín és Cristiano Ronaldo.

LasDen

xDDDD
horpeti
Jó, hogy nem olyan, mint a sz*rás... Nem jön, aztán hirtelen megindul... 😄DD

LasDen
Higuaín: "Van Nistelrooy azt mondta nekem, hogy a gólok olyanok, mint a ketchup: néha akármennyire is próbálod, nem jön, aztán hirtelen megindul. (...) Remélem, hogy hamar meg tudunk állapodni a szerzõdésrõl. Ezzel a családom és az ügynököm foglalkozik, én csak a játékra koncentrálok."

milyen szép hasonlat 😄

kazai21
minimum 2:0-ás gyõzelem.

LasDen
gyõõõzelmet....

Burdi
elég jó kis nap volt válogatott részrõl.
Higuain, Ramos is gólt lõtt. jó elõjel a sevilla ellen.

egyb ti mien eredményt vártok szombatra?😊

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Fabio Capello
és ráadásul nõ 😊

LasDen
104 éves az elsõ....
alig látszik 90-nek 😄

LasDen
A Real Madrid mai edzésén Dudek, Adán, Metzelder, Garay, Marcelo, Gago, Granero, Guti és Raúl végeztek teljes értékû munkát, illetve Pellegrini Cristiant is felhívta a Castillától, de nem vette fel. Drenthe, Pepe, Diarra és Benzema ma is teremben dolgoztak. Közülük Diarra biztos, Benzema várhatóan felépül a szombati találkozóra.

LasDen
facebookot nem szeressem....majd ha twitteren lesznek 😄

gerg82
http://www.facebook.com/pages/Madridistahu/333107202087?ref=ts

„Hogy Higuaín van-e a legjobb formában a csapatból? Az egész együttes jó formában van. Nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével, és amikor így játszik a gárda, felszínre kerülnek az egyéni erõsségek is. Van, amikor Kakáé vagy Ronaldóé, most pedig Higuaíné" – mondta Pellegrini, aki megemlékezett a chilei katasztrófa áldozatairól is.

Jorge Valdano, a Real Madrid általános igazgatója nem spórolt annyira a dicsérõ szavakkal: úgy nyilatkozott, Higuaín kiváló teljesítményével kiérdemelte a szerzõdéshosszabbítást. „Higuaín fantasztikus teljesítményt nyújt ebben az idényben. Folyamatosan bizonyítja, hogy megérdemli az új szerzõdést. A klubnál senki sem kételkedik ebben" – mondta Valdano.

„Nagyon elégedett vagyok, mert közelítek a góllövõlista éléhez. Csak sajnálom, hogy a kapufámból nem lett gól, mesterhármast ünnepelhettem volna. Nem foglalkozom a statisztikával, hogy hetvenöt percenként betalálok, a célom, hogy minél többször legyek eredményes. Örültem volna, ha tovább maradhatok a pályán" – mondta Higuaín, aki helyett Raúl állt be a 78. percben.
igen, kétszer van benne az elsõ gól
Voyager5
Higuain gyakran rúg hasonló gólokat de a videoban a második góljánál teljesen lemásolta az elsõt 😄
Rockynhooo
azt a mekkora kamu golt kaptunk.. tenerifes csávonak kellett volna érte lapot kapnia.. mondjuk lényegen nem változtat.

majd biztos lesz jobb minõségû de én most csak ilyet találtam

LasDen
Ronaldo elõtt mindenki meghajol 😄

Errõl pont lemaradtam,valaki egy összefoglalót gyorsan dobjon már légyszi

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

<#eljen><#hehe>
fudejó meccs volt kéremszépen!
robotnyk
hajrá malaga <#idiota>
Lcapitant
Raúl <#worship><#worship><#worship>

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Voyager5
Veegre Raul!!
robotnyk
hisztizz még 4-1nél elbaszott helyzetért plz 😄
SLICK
hát így elbaszni ezt a helyzetet :|