Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Amennyiben pedig szerzõ találgatásai beigazolódnak, a Real Madrid 7-ese május 9-én, az Athletic Bilbao elleni mérkõzésen búcsúzhat el a közönségtõl, és a jövõben a Bundesligában vagy az angol bajnokságban folytathatja pályafutását.

Iszonyat furcsa lenne máshol látni, de el kell ismerni, hogy már nem ugyanaz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Jó eséllyel már a nyáron a Real Madridnál kezdi meg a felkészülést Sergio Canales, aki a fõvárosiak tervei szerint ezt követõen sem tér vissza nevelõegyesületéhez. Amennyiben az elképzelés megvalósul, Canales utolsó hónapjait tölti kantabriában, és a következõ szezonban már a Real Madridban fog futballozni, természetesen némi kompenzációért cserébe: ennek az ára a szerzõdésben foglaltak szerint csekély 1 millió euró.

nem ellenezném 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Valdano és Pardeza most is háttérbe szorulhatna.

REAL MADRID

Voyager5
mai gossip válogatás:
A katalán El Mundo Deportivo szerint a Real Madrid edzõjelöltjei közül Perez José Mourinhót választotta, akinek az ügynökét már meg is környékezte a klub vezetõsége. Az elnök azután döntött így, hogy Wenger végleg elutasította a spanyol együttest. A portugál érkezésével Valdano és Pardeza háttérbe szorulhatnak.

A Real Madrid vezetõsége arra kéri Fabregast, hogy foglaljon állást: hajlandó lenne-e a fõvárosi együttesben játszani. Kedvezõ válasz esetén a klub még azelõtt lezárná az ügyet, hogy Barcelonában beiktatják az új elnököt. Cesc a szezon végén ül le Wengerrel; az ára 45-50 millió euró lehet, amennyiben távozik.
Ha nem hozza akkor meg mi hívjuk meg 😄

REAL MADRID

Oziris666
Ancelottit vigye és még meg is hívom egy sörre😄

Sziasztok! Keresek 1990-2004-ig teljes spanyol bajnoki meccseket ( vhs, dvd) !!! Aki tud az segitsen légyszives! Nekem is van közel 240 dvd-ém, akinek van azzal cserélnék, vagy megvenném! Elõre is köszönöm. Üdv:Freszi.
LasDen
A Marca mai száma szerint négy BL-gyõztes edzõ van Perez listáján: Mourinho, Benítez, Ancelotti és Capello. Wenger már kizárta a távozását, Del Bosque pedig nem fogadná el a felkérést. A Marca szerint a lista élén Mourinho áll, ám egy másik lap szerint Perez éppen õt zárta ki egy beszélgetés során.

nah...ezekbõl egyik se jönne 😄

A Don Balon szerint Florentino Perez 40 millió euró körüli összegért hajlandó lenne megválni Higuaíntól, ha a helyére sikerülne egy klasszis csatárt igazolni. Zidedine Zidane közben visszautasította az algériai szövetségi kapitányi félkérést, mivel a Real Madridnál szeretné folytatni a munkát.

40 milla??? haggyad má 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
oké azt tudom...de valamilyen okból biztos csinálták ezt a videót 😄

Minden meccsen van madridistas online kozvetites.

REAL MADRID

LasDen
elég fasza 😄 azé megnézem ezt az online közvetítést 😄

LasDen
perez olyan mint az IE használók...szeretik a kihívást...😄

hedonist
Nem értem Perez-t ennyi pénzt költeni játékosokra, hogy kupákat nyerjen... a feléért már megvehetné direkten az összes kupát, közvetlenül <#ravasz1>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
na azé....lenne itt BL meg minden....6-ból 10 trófeát nyernénk...😄

Voyager5
Felõlem leülhetsz Valdano helyére 😄
LasDen
de én ebbõl kimaradtam....

Voyager5
Én verzióm: Pellegrini marad, Valdano meg mehet a levesbe 😄
LasDen
Spanyol hírek szerint Pereznek két komoly problémája van a nyárra: ki legyen az edzõ és mi legyen Valdanóval? Az argentin igazgató nem ápol jó viszonyt sem Del Bosquéval, sem Benítezzel, sem pedig Mourinhóval, márpedig õk hárman Florentino jelöltjei.

VDB nem jönne szerintem....Benítez nem kell, Mourinho szintúgy nem jönne....legyen Valdano az edzõ én meg átveszem a helyét....köszcsá...

LasDen
csak gagoval együtt volt igazolva...35 milla volt a kettõ....😄

az elején Gago játszott jól, az említett 3 közül, azóta viszont fordult a kocka
Rockynhooo
jahm vmi rémlik, de azt vágom ,hogy együtt igazoltuk Gagoval meg Marceloval kb. és ha azt nézzük Higu nagyon bevállt, Marcelo se rossz. Gago meg más tészta kicsit. Lehet nem ártana még a másik kontinensrõl hozni játékosokat 😛

Fabio Capello
persze, alapvetõen asszem félig francia 😊

LasDen
jah....miután ide igazolt (bár lehet hogy elõtte is) hívták is a francia válogatottba, de õ az argentínra várt 😄 de hát dél-amerikába csak úgy hemzsegnek a játékosok, akiknek eu-s útlevelük is van 😄

Rockynhooo
nem is tudtam hogy Higany francia állampolgár is 😄

Kinek a posztjára? Vagy padra elfér igazolás lenne? 😄DD

REAL MADRID

Fabio Capello
Real Madrid: sajtóhírek szerint Pérez szerzõdtetné Steven Gerrardot

Angol és spanyol lapértesülések szerint elképzelhetõ, hogy a Real Madrid a nyáron szerzõdteti Steven Gerrardot, a Liverpool futballistáját.
Az AS címû spanyol sportnapilap úgy tudja, hogy Florentino Pérez, a Real Madrid régi-új elnöke kiszemelte a Liverpool 30 éves középpályását, Steven Gerrardot. Az anyagi gondokkal küszködõ szigetországi egyesület ugyanis - a helyi lapok szerint - kénytelen áruba bocsátani Gerrardot és így a madridiak viszonylag „olcsón", 33 millió euróért megszerezhetik a játékost.

Az extraklasszisokkal teletûzdelt Real Madrid a héten a nyolcaddöntõben búcsúzott a Bajnokok Ligájából, míg a bajnokságban jobb gólkülönbségével elõzi meg az FC Barcelonát.

-------------

Apa kezdõdik.....

fecoka177
még mindig nem jött rá h rossz fórumra ír... lehet ennyire halott a barca fórum?😊

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

kazai21
Igaz,de így lenyalva úgy néz ki inkább nem mondok semmit😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

szerintem meg tökmindegy, mert nem a haján múlik a meccs 😊
kazai21
Ja a másik jobb volt😊

LasDen
ronaldo hanyagolhatná ezt a hajviseletet....😄

icemankimi heti okossága 😄
kazai21
Ú na mert Henry nem amikor kézzel ütötte be a kapuba a labdát és megadták a gólt és fel volt háborodva,hogy miért találnak ki ilyet róla és még õ állt neki feljebb,pffff😄

horpeti
Lényeg, hogy a gólkülönbséget is hoztuk, úgyhogy ez jó kör volt. 😊
El Classicon el lehet húzni 3 pontra. 😄

Casillas
vicces, hogy idejössz az ibrahimovicot és messit tartalmazó kedvenc csapatoddal, és még te panaszkodsz a színészek miatt

de végülis tényleg, cr ma is egész élethûen játszotta el, hogy a földön fekszik, és szándékosan beletaposnak a lábába, hogy lesérüljön

gyökér

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Csabesz6
Még ha az is, akkor se azon múlt a gyõzelem, nagyokos.
Muszáj mindig beböfögni valami nagy okosságot ide?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Meccsen a cserék tetszettek 😊 Grenero fos volt (már az utolsó 3 meccsén is) le kellet hozni! Higu mesterhármas, pihenhet! Alonso jó volt, helyette meg jöhetet végre Gago,ugy is régen láttam 😛

Rockynhooo
én sosem fogok neki örülni hogy itt játszott de ez már csak az én rigolyám 😄

LasDen
technikailag Ronaldo o-val és nem Ronaldó....😄 esetleg még beleköthetek, hogy r vagy R 😄 amúgy meg színész, de mintha kezdené kínõni a dolgot...és Ronaldo nem csak egy van....
most néztem wikin...Ronaldo elsõ 3 évében tök jó volt....én csak 2-re emlékeztem 😄 98 gól azé nem rossz...😄

remélem Higuaín meg 1-2 év és a BL-ben is elkezdi fosni a gólokat 😄

cristiano akkora színész<#sniffles>(nem mondom, hogy ronaldó mert ronaldó csak egy van, de az nem portugál)

Rockynhooo
na ja rég játszott már 😊

ma meg hoztuk a kötelezõt , Pipita mesterhármasának nagyon örülök , remélem vb-n szar formában lesz 😄

Szívesen megnézném Xabi helyett a kezdõben köv meccsen.

REAL MADRID

robotnyk
Gagonak egész emberi feje lett, hogy levágta a buzis haját :p
robotnyk
megvoltak a helyzetek a lyon ellen is, nem is kicsit, szóval az nem kifogás.
SLICK
jajjmár, a góllövésnek mennie kell nagycsapatok ellen is

Rockynhooo
Lyon , Juventus , AC Milan =/= Valladolid

Mert a BL-ben Valladolid szintu csapatok nincsenek.

REAL MADRID

kazai21
Mesterhármas:-)

SLICK
na ez miért nem megy a BL-ben?