Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ne felejtsétek el hogy egy Pepe nevû srác nem játszik x hónapja. (kíváncsi lennék hol járna a Barca ha pl. Puyol hagyna ki ennyit) Innentõl kezdve pedig csak egy értelmes bal hátvéd kéne, az Albiol,Pepe,Ramos tengely hátul igen kemény lenne. Meg persze egy szélsõ 😄 Silvát kérném én is a mikulástól, eszméletlen mit tud

már a faszkivan hogy meccsek óta nincs normális bíró a Real meccsein...

miilann04
ez a bíró se ezt a meccset nézi..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Az ha bement volna annyi védõ között ...

REAL MADRID

Lcapitant
húúú Uccsejön össze 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

horpeti
a védelem viszont embertelen szar. 😊

Igen, ez itt a probléma.

REAL MADRID

horpeti
Guti végre kezdõ, nagyon vártam. És jól játszik, tényleg formában van.

Azért le a kalappal, Ronaldo leadta szépen, észrevette... pedig rálõhette volna a hosszú pipába. 😄

Huu ez mekkora játék volt 😮

REAL MADRID

Voyager5
Guti már nagyon megérdemelne egy gólt.
Lcapitant
áhhhhhhh
mekkora játék!!!!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

robotnyk
azért, mert Pellegrini nem szereti a vonalszélsõket -.-'
Amúgy épp írni akartam hogy mit szenvedünk azzal hogy középen próbálunk áttörni a védõsoron. Oldalról kellene ívelni a labdákat, csak ugye ki lenne erre alkalmas?

REAL MADRID

horpeti
Ronaldo egyedül simán megoldja, 2x olyan agilis, mint a védõk együtt véve. 😄 Hej hej... Be is szartak kicsit. 😄

Voyager5
Na ez szép volt😊 1-1
Ronaldo megunta a bénázást 😄

REAL MADRID

kazai21
Ronaldooo😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Lcapitant
Ronaldo!!!!!

Nem szar a védelem csak a taktika megöli.

REAL MADRID

na már ezektõl is kikapunk? jó szar a védelmünk...

horpeti
Nah, bekapcsoltam, erre vesztésre állunk. Na nembaj, hajrá. 😊

Lcapitant
ismét összehozta a védelmünk. de sztem ez a meccs meglesz

Persze hogy nincs, mert a két szélsõ védõ még a felezõvonalról kocogott vissza.

REAL MADRID

ProGabe
lolbazmeg :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voyager5
Védelem megint sehol.. ezt mondtam múltkor.
kazai21
Ilyen nincs..

Voyager5
Másnak sincs Sport1?
Itt káromkodok, hogy nemlátom a meccset, de hála istennek a 2-esen van 😄
az meg bejön.
Gago gecc, ha egyszer eltalalja a kaput veszek egy nevére szóló mezt :|

REAL MADRID

kazai21
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo; Alonso, Gago, Guti, Van der Vaart; Higuaín és Cristiano Ronaldo.

Végre Guti a kezdõbe😄

shala
silva nagyon nagyon jol jonne, raadasul en imadom is : )

non potest pluere aeternum

😄DD

REAL MADRID

Amiga
Sziasztok! Szeretném megköszönni, hogy szombat este segítettetek, hogy tudjam nézni a mérkõzést online. A végeredmény ugyan elszomorított, de jólesett tõletek a támogatás.
Üdv: Amiga

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Metzelder már megint <#confused> Kakával meg nem tudom mi van, úgy tudtam már játszhatna.

REAL MADRID

Voyager5
Estére a keret:
Casillas, Dudek.
Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo, Mateos.
Xabi Alonso, Gago, Lass, Diarra, Guti, Van der Vaart, Granero.
Benzema, Higuain, Cristiano Ronaldo, Juanfran.

Sérült: Raul, Metzelder, Kaka, Drenthe Pepe.
Eltiltott: Garay
--------------------------------------------------------------------
Muszáj nyerni, mert a Barcelona tegnap simán hozta a meccsét a Depor ellen.
Rockynhooo
Ennek a két embernek pont örülnék 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

jajjj dejó :S
pont nem leszek itthon holnap
horpeti
Jaja, ez várható. Sõt, olyan is lesz, hogy már rég leigazoltuk Villát, meg Messit, hopp de a végén mégis elmaradt az üzlet, mert hasmenése volt Pereznek aláíráskor. 😄

Voyager5
Holnap este 8kor meccsünk van az Almeria ellen, Sport1 közvetíti. Idegenben leszünk.

Közben (mint ahogyan az várható volt) beindultak újból a médiatalálgatások a nyarat illetõen:

A Marca szerint a Real Madrid szívesen szerzõdtetné a "brazil Messinek" tartott Neymart, aki jelenleg a Santos játékosa. Érdekesség, hogy a 18 éves támadó 13-14 éves korában már játszott a Real Madrid korosztályos csapataiban.

Szintén a Marca állítása szerint David Silva lesz a Real Madrid elsõ nyári igazolása. Florentino kész 25 millió eurót fizetni cserébe, a Valencia azonban legalább 35 milliót kérne.

Az elkövetkezendõ hónapokban valószínûleg csak JóskaPistát a Kertváros FC-bõl nem hozzák szóba velünk.
Robinho: "Több kiváló csapatban is játszottam már, de a Santos a legjobb mind közül. Jobb, mint a Real Madrid Zidane-nal és a többiekkel.

szívbõl kívánom neki hogy ott fejezze be a karrierjét 😊

Lcapitant
Madrid are reportedly on their way to the bank to withdraw €22 million for Fiorentina's Juan Manuel Vargas. Vargas was a target for Real in 2008, with reports in June indicating he had signed for the Bernabeu outfit. However, he ended up signing for the...

Voyager5
Jó volt persze, de itt most nem is errõl beszélek, hanem arról, hogyha olyan meccset játszottunk, ahol védekezésre kényszerültünk, akkor tuti szoptunk be gólt. És ez már 10+ éve így van.
Anno még haverokkal azzal hülyültünk, hogy Hector Cupert kéne leigazolni, de csak azért, hogy a védelmet összerakja 😄. Õ ugye akkor a Valencia edzõje volt, és akkoriban talán a Valencia védelme volt a legjobb.
A mai fociban pedig kötelezõ a jó védelem, elmúlt az a korszak, hogy majd eggyel többet lövünk.
Erre jó példa a Lyon elleni meccsek kb. 2 eszméletlen szar góllal estünk ki. Az elsõ meccsen egy kb 20-25 méteres bombalövés (senki nem lépett ki a támadóra), a második meg egy totális védõi szerencsétlenkedésbõl akadt😞
horpeti
Engem igazán az a beletörõdöm semmitmondó arca zavar meccseken Pellegrininek... mint valami szanatóriumi focit nézõ öreg. 0 tûz, vagy valami.. Jó, lehet mindent elmondott az öltözõben, de akkor is. De lehet csak én látom rosszul. 😊)

hedonist
Panucci-Hierro-Sanchís-Carlos ? azért akkor az elég jó volt...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Voyager5
Ha azt nézzük akkor nem új írány 😄.
De az a helyzet, hogy Pellegrini alkalmatlan erre a posztra. Képtelen motiválni a csapatot, és szerintem edzõi bakikat is vét.
A Classicon pl. Xavira miért nem állított senkit? A hülye is tudja, hogy ha õt+Iniestat (aki ugyan késõbb jött be) kiszeded a játékból akkor kb csírájában folytod el a Barca középpálya passz-gépezetét amibõl aztán a figura indul.
Persze tudjuk, ott van Messi is aki a semmibõl is gólt lõ, de ezen a meccsen azért annyira nem ficánkolt mint szokott.
Ott van a védelmünk: Albiol, Arbeloa, Garay, Marcelo, Ramos, Pepe, Metzelder. Nevek alapján aztmondom egyik legjobb védelem. Ehhez képest, néha eszméletlen mit tudnak mûvelni. És szerintem a mai napig szervezetlenek. (Igaz jó Madrid védelmet még soha nem láttam)
A középpályán nincs irányítónk. Illetve lenne kettõ is talán, de Kaka nem igazán játszott jól ebben a szezonban, Guti szappanoperát meg ismerjük. Helyette a heteken keresztül semmit sem mutató Granerot játszatta...
Elöl meg CR-rel és Higuainnal nem is lenne baj, de azért ott is van pár variációs lehetõség.
robotnyk
az hogy egy év után kivágja az edzõt az új irány? 😊
egyébként Pellegrinivel kapcsolatban nem az lesz a bukás, hogy 1 év után el kell küldenie, hanem az volt, hogy eleve idehozta.
Voyager5
Nos, hát kíváncsi leszek mi lesz a továbbiakban.
Borítékolom, hogy bukjuk a bajnokságot, de az a helyzet, hogy erre szükség is van. :/
Azzal altattuk magunkat, hogy "hátde a bajnokság meglett", miközben azt nemvesszük észre, hogy a La Liga sajnos egyre gyengébb. Valaki írta is, hogy egy-két villanásokkal nyerünk, és ez így is van.
Csapategységben sehol nemvagyunk és az igazán nagy meccseken bizony arra van szükség.
Pellegrini menesztésében szinte 99,99999%-ig biztos vagyok, és mostmár aztmondom, hogy menjen is. Képtelen motiválni a csapatot, és ez nemcsak most a Classicon mutatkozott meg, hanem más meccseken is.
Bízom benne, hogy ez a hülye Perez észreveszi már, hogy lassan 10éve rossz modellt követünk, és végre kijelöl valami új írányt, amin ellehet indulni.
Példát vehetne Laportáról.
horpeti
Hát az ideit buktuk, jövõre megpróbálhatjuk.. Mi megteszünk mindent a gyõzelemért! 😊

<#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

Lcapitant
hát egy el clásico lenne a csúcs Madridban hazai gyõzelemmel... :-)

horpeti
Én is ki akartam menni egy Milán meccsre, de most már nem akarok..
Viszont egy madridi meccs se lehet rossz... vagy Barca.. 95ezer ember, áá.. 😊