Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Ne felejtsd ki Entoni Líy Eldinget,aki idén már több gólt ért el 3 méterrõl mint Benzema összesen 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
Pellegrini és Guardiola is úgy gondolja, bárki legyen is a bajnok, megérdemli a gyõzelmet. A két edzõ egyetért abban, hogy mindkét csapat kiválóan teljesített a bajnokságban, könnyû ellenfél pedig már nincs a hátralévõ meccseken.

Ezt a kamu dumát....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Vajon azok elhiszik e akik ezt a hirt megirták ? xD

LasDen
Botswanai hírek szerint Bofaetim Aweanye kész átigazolni a madridba....bár senki se érdeklõdött iránta, de õ már madridi játékosnak tekinti magát....a grundon is real mezben szokott nyomulni....
blõõõõõ

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Portugál hírek szerint C.Ronaldo-Messi csere van készülõben, míg az argentin lapok szerint Perez 130 millió eurót ajánl majd az argentin csatárért.

Hm.. tiszta jó újságíró lennék.. Alig kellett valamit átírni. 😄

Nem kell elhinni mindent amit leírnak 😊

REAL MADRID

A Marca szerint a Real Madrid második igazolása Canales után Dani Parejo lesz. A fiatal spanyol középpályás 5 millió euróért tér vissza a Getafétõl. Olasz hírek szerint Higuaín-Pato csere van készülõben, míg angol lapok szerint Ferguson 30 millió eurót ajánl majd az argentin csatárért.

Csapat leépitést akarnak rendezni Madridban? <#zavart2>

horpeti
A hollandokat nem vágtam, 3 csoportmeccsen istencsászárok, aztán szeva. Igaz, asszem az Oroszok verték, kemény focival.. De akkor is, mint 2 külön csapatot láttunk volna.

hedonist
Én imádtam a 2008 EB-t, a döntõ elég egyértelmû volt, mert a spanyolok annyira jók voltak, és valszeg most is nagy esélyesek. de fantasztikus volt nézni õket addig, meg a hollandok játéka is elképesztõ volt. sztem most is óriási harcok lesznek, mint ahogy mindig is a nemzeti kupákon, mert ugye itt mindenki TÉNYLEG elkötelezett a csapatáért.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
2000....óóó....könnyeket hullajtottam az olaszokért....😄

vb döntõk közül a 98-as nekem felejthetetlen...
eb-bõl a 2000-es Trezegól
a bl pedig az említett 2002-es és 2005-ös
Voyager5
Jó VB döntõ tényleg nemnagyon volt 😄, talán a 94es Brazil-Olasz, Puhl Sándorral, Romarioval, Baggioval..
Eb döntõ: 2 évvel ezelõttinek örültem mert már nagyon akartam a Spanyol sikert. Üröm az örömben, hogy Raul nem lehetett részese az aranynak :/
BL döntõ pedig: 2002 természetesen. A Zidane kapásgóllal, illetve a csereként beállt Casillas bravúrokkal.
Najó.. a 2005-ös Milan-Liverpool is jó volt 😛

szerk.: meg jó volt a 99es Bayern -MU is. a 2000-es pedig azért volt jó, mert szerintem az a Real Madrid volt a legjobb az elmúlt évtizedben.
robotnyk
miért, mikor volt utoljára jó vb? vagy eb? vagy bl döntõ? :p
Voyager5
Most, hogy mondod tényleg 😄.
Azért xar, hogy véget érnek a bajnokságok, és valahogy ez a VB sem tud lázba hozni.. valamiért olyan rossz elõérzetem van, hogy nagyon gyenge lesz :/
WuFraZselic
mindenhol így van, hogy ne lehessen eredmény tudatában pontokat osztogatni 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Voyager5
Következõ meccsünk szerdán van a Mallorca ellen.
Aztán szombaton a Bilbaot fogadjuk (érdekes, hogy a 37. forduló összes meccse aznap lesz és mindegyik este 9kor kezdõdik).
Az utolsó fordulóban pedig Malagához megyünk.

Utánna meg jön a nyári hidegzuhany 😄
Burdi
majd ha a Sevilla leszopiztat titeket, gyere és mond el hogy milyen volt!

de a tnapi meccs elég húzós volt😄D

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

horpeti
Majd csak akkor izgulj, ha buktátok a saját meccsetek. 😊

bakkerman
legközelebb légyszi még a 60.percig döntsétek el a meccseteket,nem szeretnék megint a 89.percig azon izuglni,hogy most bajnokok lettünk,vagy sem...köszi...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Topikot neki .D <#vigyor1><#vigyor1>

REAL MADRID

horpeti
Ez ma a legjobb HSZ a topikban. 😄D

robotnyk
ProGabe
képet, vagy meg sem történt 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lcapitant
meccshiánya van, 10 perceket ha kap, majd jövõre rem több lehetõséget kap

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

horpeti
Mondjuk most rengeteg nagyon rossz passz volt a többiektõl is, 3 millió ember tudja, mit fog csinálni, és mégis azt csinálja, nem csoda, ha lefülelik, stb... De Ronaldoban legalább bennevolt a ritmus. minden esetre végig lehetett izgulni a meccset, ki volt centizve, az biztos. 😊

horpeti
Jah, azt az egyet láttam, de utána meg valami hihetetlen helyre passzolta. Nyilván több játékkal jobban menne. Technikailag egyben van, de nincs a csapathoz szokva. Bár azért edzésen biztos gyakorolnak.

horpeti
Jah, Riberivel együtt dugták azt a fiatalkorút? 😄D Jól nézett ki a ribi, megértem õket. 😄D

Jah, tartalékol, tartalékol... de azért ennyit kibírhatnának már. 😊 Bár gondolom jobb, ha most kezdik a regenerálódást. 😊

<#gonosz1>

REAL MADRID

Lcapitant
azért ahogy ott levette a lasztit az nem volt csúnya. de ha több lehetõséget kapna más lenne õ is

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Fél Európa már a VB-re tartalékol.

REAL MADRID

robotnyk
kevesebbet kéne kurváznia...
horpeti
Azt néztem, Benzema mekkora béna volt most is. Jó csereként jött be meg minden... De nem csinált semmi jót, de annál több rosszat. Mondjuk most az egész csapat dekoncentrált volt, mintha már nem is itt járnának. De azért ez lehet csak csalóka, és inkább görcs volt, ami feltört Ronaldo góljánál.😊

Fabio Capello
utolsó pillanatban csak hoztátok nekem a tippmixet 😊

shala
akarhogy is alakul a bajnoki cim sorsa, orulnek annak, ha pellegrini menne

non potest pluere aeternum

horpeti
Hát vót izgalom... 😊

robotnyk
sima ügy.

<#zavart1>
Lcapitant
megvan a 3 pont!!! nagyon fontos volt! Hala Madrid!

Lcapitant
góóóóóóóóól 😄
Ronaldo! <#worship><#worship><#worship>

hö 3-2

REAL MADRID

Pelle megint érdekesen cserélt.

REAL MADRID

SLICK
Ott a Bunda 😄D

Aha mit hagyott az Osasuna ...

REAL MADRID

horpeti
Jaja. Amúgy annak örülök, hogy Vadócz gólt lõtt, játsszon csak jól, de azért legyen meg a 3 pont is. 😄
Mondjuk egy Kaka gólnak nagyon örülnék.

Szépen kijátszották a fiúk, amit Granero lepattanóra lõtt, Kaka gyönyörû csele, tovább Ronaldonak, Ronaldo meg legurít, bamm. 😄 Kár, hogy nem Kaka, vagy Ronaldo jött. 😛

shala
vedelem az kalap szar,de izgalmas legalabb: )

non potest pluere aeternum

horpeti
Mi az, nem akar focizni a Madrid, vagy mi ez a lézengés?
Marcelo gólnak örülök, nagyon kellett..
Nem értem a játékot, behúzódunk, lazulunk... Kicsit nyomnánk, simán jó lenne. Vagy már mindenki a VBre koncentrál?

robotnyk
tapló.
Lcapitant
ez az a meccs, amit meg lehet fordítani a 2. félidõben

2-2 Marci

Lcapitant
na Vadócz

SLICK
eszméletlen szar játék. Egy bajnoki címért küzdõ csapattól többet várnék...

Ronaldo megint megcsinálta 😮

REAL MADRID