Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viccet félretéve egy karakteres edzõ kellene mint pl. Murinho, vagy Benitez és addig kellene hagyni dolgozni, mint Wenger vagy Ferguson bácsit <#idiota>#idiota>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Granero minek a kezdõbe?:C
Mi equipo favorito: Real Madrid
de arra kíváncsi leszek, hogyha itt lesz Mourinho és a szezon végére befuccsol akkor õt is kirúgják??? és utána ki jön, tornyi vagy gellei???
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mondjuk nem is ez kellene a feladatának lennie, bármelyik másik csapatban sokkal jobban érvényesülne, ha csak a dolgát kellene tennie a posztja szerint ( labdát szereznie, és egy irányítóbb felfogású játékosnak passzolni és nem neki erõltetni a kreatív focit ), de sajnos itt madridban ilyen szerepkör elfogadhatatlan, itt mindenkinek profin kell támadnia és labdazsonglõrnek kell lennie !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
( Di Maria, David Silva, Fabregas, ..stb )
Tuti, hogy maradni fog a felsoroltak közül a fele ! Mondjuk ez attól is függ szerintem, hogy ki lesz az edzõ majd !
/madridista/
Ez milyen hír :ASDSAdasFas <#mf2>#mf2>
REAL MADRID
REAL MADRID
De az úgy tuti nem éri meg gazdaságilag az elnöknek, mindig újabb sztárokkal kell tartani a reklám, egyéb bevételt.
Aki meg keveset fotózkodik, mehet.
A második hír is mi már bazz??! Eladják a csapat felét? Ok Metzeldert, Drenthét, Gagot, még megértem. Mahamadou Diarra azért padra simán elfér szvsz, Guti egy szezont végigjátszhatna még itt, Lassanáról pedig már leírtam a véleményem, bár kiegészíteném annyival, hogy ennek a viselkedésnek Pellegrini is lehet az okozója. Én merem remélni, hogy nem megy el. Raúlt is miért akarják minden áron kirakni a csapatból szintén nem értem. Benzema-Higuaín kettõs egyikét sem szabad eladni, ha Benzema is megszokná a légkört tuti húzóember lehetne.
Utálom Perez vezetését, semmit nem változott, inkább árt a csapatnak mint használna a ténykedése.
Sosem fogok már látni egy normális Real Madridot??
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
" szombat, 08:41 - Az AS szerint az utolsó mérkõzését játssza hazai pályán Metzelder, Diarra, Drenthe, Guti, Gago, Lass, (ha egészséges lenne, akkor Raúl) és a Benzema-Higuaín páros egyike. A Marca szerint Guti végül a Galatasaray játékosa lesz. "
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ehhez vagy Pellegrininek kéne felnõnie, vagy ha leváltják akkor a köv edzõnek a dolga.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De ha itt okoz nekünk pár jó pillanatot, utána szívesen látom máshol is. Olaszország... kérdés, hova... nem hiszem, hogy most van olyan olasz csapat, ahol jól érezné magát, elég szar a színvonal, meg stb... Majd levezetésnek. 😊
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
non potest pluere aeternum
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
szamomra egyertelmu, hogy Ronaldo erkezese lelkileg "megzavarta" a sracot.
Az elozo szezonokban nagyon szimpatikus jatekos volt, padozott, de igy is hatan vitte a csapatot. Most onzozik, cselezik, nagyon sokszor hisztizik. Rengeteg golt lo, de tegyuk hozza, hogy a komolyabb helyeken (bl) nem nagyon sikerult bizonyitania. Ennek a csapatnak ideje lenne mar Blben jol szerepelnie. SZoval en azt gondolom mindennek a vege az lesz, hogy elfog menni.
non potest pluere aeternum
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Neki kellene peldat mutatni a csapattarsaknak, azzal a hihetetlen elszantsaggal, motivaltsaggal amit az egesz szezon soran mutatott. "
aha, hiába dícséritek agyon, akkor is volt idén nem is egy olyan meccs, amikor nem ment sem neki, sem a csapatnak és csak hisztizett
REAL MADRID
Csak azt írtam, hogy példa értékû a hozzáállása és ezt kéne átragasztania a csapattársakra.
Raul (volt) ilyen még, folyamatosan megy a labda után, letámad, az elérhetetlen labdát is megpróbálja befutni..
A többiekbõl ezt hiányolom.
Dean: Én már olvastam, nemtudom itt volt-e. De igen Perez ennyire hülye :/
Egyeten pozitívuma, hogy pénzügyileg rendben tartja a klubot.
mai portugál lapok pedig arról írnak h Di Maria 30m ért és Tiagoért a Juvéba igazol
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
2010-05-05 17:05:52
Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid argentin klasszissal erõsíti meg csapatát, vagyis megvan az amúgy néhány hét múlva kezdõdõ átigazolási piac elsõ szerzeménye.
A királyi klub 34.5 millió eurót fizet a Benficának a számos elitklub által körbeudvarolt Angel Di Maria játékjogáért. Errõl az Ole címû lap számolt be.
A klubok által még nem megerõsített hírben szereplõ összeg portugál csúcsnak számít. A nyolcszoros argentin válogatott klasszisért a Chelsea, a Manchester United és a Manchester City is ringbe szállt, de eredménytelenül.
Az olimpiai bajnok Di Maria elképesztõ technikai tudással rendelkezik, kora miatt pedig még bõven lesz hová fejlõdnie. Képességeit néhány éve az argentin U20-as válogatottban is csillogtatta, tagja volt a világbajnok együttesnek.
Ebben a szezonban már Európa is a lábai elõtt hevert, kulcsembere az Európa-ligában negyeddöntõig jutó Benficának, amellyel néhány napon belül portugál bajnok lehet.
Angel Di Maria 2007-ben igazolt Európába, a lisszaboni klub 8 millió eurót fizetett a Rosario Centralnak.
(sporthirado.hu)
bocsi ha már volt ez a hír 😊
perez ennyire szereti költeni a millióit? nem értem a srácot komolyan :/ jó játékosait elküldi és inkább vesz helyettük mást :S
De nem is hallottam még olyan Madridista hsz-t, bármit, ami szídta volna Messit.
Viszont fordítva állandóan hallom az utálatot Ronaldo felé... 😊
De ez biztos a két játékot mentalitásából következik. Mindketten nagyon jól fociznak, de Ronaldo nagyobb médiaarc, mint Messi, az egész ember jóval extravertáltabb Messinél. Ez sokak szemében szemet szúr, talán mert irigykednek. De a túlzott nagyképûséget én sem szeretem. De ilyenekkel nagyon nem is foglalkoztam.
Amikor azt látom, hogy a pályán szanaszéjjel hajtja magát akkor is, amikor a többiek állnak, minden idegszálával a gyõzelemre koncentrál, addig lehet vagány, és laza pályán kívül is. Miért ne? 😊 Igazi nagymenõ. Ha el is van kicsit szállva magától, akkor is teszi le az asztalra a dolgokat, nem az van, hogy csak pofázik, közben meg szart se ér. 😊
Én nem ilyen alkat vagyok, én inkább Messis mentalitást képviselnék, de szeretnék új játszani, mint Ronaldo. 😄
Messi mar vagy 5 eve ottvan Barca1-ben, ismeri a La Liga legkoret, tudja mit csinalhat meg, mit nem. Tapasztaltabb Spanyolorszagban.
CRnek ez az elso szezonja itt, raadasul egy teljesen ujjaepitett csapatban. Osszehasonlitaskor ilyen dolgokat is figyelembe lehetne venni, meg pl azt is, hogy Messi a Barcelonan kivul mashol meg nem alkotott maradandot. Itt a lehetoseg a VB-n, kivancsi leszek, habar szerencsetlennek tartom ot, mert idiota Maradona alatt nemhiszem, hogy sokra fogja vinni a csapat.
Es ha valaki most azthinne, hogy arra akarok kilyukadni, hogy szerintem CR jobb akkor gyorsan leszogezem: NEM!
Egyszeruen csak olyan dolgokat is megprobalok figyelembe venni ami felett az elvakult szurkolok elsiklanak (mindket oldalon).
En amugy szemely szerint jobbnak tartom Messit, de nem "millioszor", meg azert istennek sem tartom, ahogy valamelyik kommentar nevezte.
Jo labdarugo.. talan a vilag legjobbja, fiatal is meg, fenyes karrier elott allhat. Majd kiderul mi lesz.
No ennyi.
Peace.<#vigyor4>#vigyor4>
A meccsek közbeni hisztik is azért vannak a társakra, bármire, mert annyira akar.
Az kérdés, hogy a Madrid iránt kötelezte el magát ennyire, vagy bármely klubnál ennyire sikeréhes lenne. Valszeg az utóbbi, de jó lenne, ha ez Madridistává válna idõvel.
Persze a Madrid vezetõsége nem példamutató, hogy igazi "otthonának" érezze magát, bár azért talán ez se igaz.
Majd elválik. Örülök, hogy van egy játékos, aki tényleg viszi a hátán a Madridot. Eddig általában az volt, hogy hiába jöttek korábbi csapatukban sztárok Madridba, a sok sztár között csak 1 volt a sok közül. Kaka pl. hasonló sorsra jutott, viszont Ronaldo képes kiemelkedni a többiek közül (meg persze Casillas, Ramos pl., most inkább oda elõre gondolok az "újabbakra".)
Úgyhogy nem tudok rá rosszat mondani.
A Barcások persze utálják, mint a szart, nem csodálom. Õ a fõ rivális. 😊)
Elismertem, hogy nagyon jo labdarugo, de utaltam a hisztijeit, meg a szineszkedeseit.
Nem akartam ot sosem Real Madrid mezben latni.
A szezon vegere viszont mar mashogy latom a dolgot.
Ugygondolom az utobbi evek egyik legjobb igazolasa volt, es a jovo Real Madridjat ra kene epiteni. Neki kellene peldat mutatni a csapattarsaknak, azzal a hihetetlen elszantsaggal, motivaltsaggal amit az egesz szezon soran mutatott.
Belole egy igazi Madridista lehet, olyan mint Casillas, Raul, Guti, vagy akar Sergio Ramos.
Valakinek meg kikene belole nevelni a rinyalasait, es akkor remelem, hogy innen megy majd nyugdijba. 😄
De nemertem miert akarnak 30 eves jatekost igazolni :/
Kozben allitolag (Marca) Higuain a Chelsea-vel targyal, aki szerintem megfelelo ajanlat eseten el is menne, sot a marharepa vezetoseg el is engedne...
Szerintem o az a fajta jatekos aki Angliaban is igen jol megallna a helyet, egy jo edzo vezetese alatt.
SAF pl szerintem siman kihozna belole egy Rooney2-t.
De nagyon remelem, hogy nemadjak el ot...