Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nagyot nõne az ázsiai bevétel az biztos 😄 de nem tartanám elképzelhetetlennek, hogy perez érdeklõdjön iránta...persze nem hiszem, hogy lenne belõle bármi is....nagyot is bukhatnánk vele 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Perez amúgy is folyton azt hangoztatja hogy fontos az ázsiai piac, hát vegye meg a srácot 😄

REAL MADRID

LasDen
kinéz neki - ha folytatja ezt a játékot - hogy valami nagyobb csapat elvigye....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Harmadik gól elõtt is milyen cselt mutatott <#worship>

REAL MADRID

Mourinho leigazolhatná Hondát 😄

LasDen
hát akkor itt az idõ....az audi után Hondat a realba 😄

Madridista adatbázis szerint nem, amúgy nekem sem rémlik.

REAL MADRID

LasDen
nem rossz-nem rossz...😄 am volt már ázsiai játékos a csapatban valaha....??? nekem nem rémlik egyse...😄

Ezt a Honda srácot el tudnám viselni a csapatban <#beka2>

REAL MADRID

hedonist
najó😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Voyager5
Van egy stadion az nem eleg? 😊
kazai21
Az AS szerint Di Maria ügyében már csak a Benfica elnökének kell a klubon belül néhány papírmunkát elintéznie, s az üzlet hivatalossá válhat. A lap szerint azonban elképzelhetõ, hogy erre július 1-ig kell várni, mivel a portugálok azt szeretnék, ha a bevétel a jövõévi költségvetésben szerepelne.

Mi equipo favorito: Real Madrid

hedonist
hát nincs és ez a gáz..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

kazai21
<#worship>

ilyen szép focit se fogunk látni egyhamar 😞

Lenne egy nagy kérdésem: Nem tudjátok véletlenül, hogy le lehet-e valahonnan tölteni az eddigi összes Real Madrid meccs közvetítését? Mindegy milyen nyelvû. Egy Real Madrid Best Of videót szeretnék összevágni (zenével, cselekkel, gólokkal, stb) és ehhez kéne videóanyag. Ha nem is full meccsek lennének hanem csak összefoglalók (legszebb cselek a meccsen, lövések, stb).

Ha tud valaki ilyesmirõl az jelezze! Elõre is köszönöm 😊

Ennek nagyon örülök és szerintem örülhet minden magyar!
Apropó... BP-n van utca elnevezve Puskás Ferencrõl? (Nem BPi vagyok)

ProGabe
Puskás Ferencrõl utcát neveznek el Madridban

Az akció egyik kezdeményezõje a Real Madrid volt, az utca neve spanyolul calle de Ferenc Puskás.

Madridban utcát neveznek el Puskás Ferencrõl, a Real Madrid legendás magyar labdarúgójáról. Özv. Puskás Ferencné arról tájékoztatta a FourFourTwo magazint, hogy a spanyol fõváros önkormányzata határozatot hozott, amelyben elrendeli, hogy Madrid Vicálvaro nevû negyedében a Gran Vía del Sureste sugárutat és a Casa de Tilly utcát összekötõ útszakaszt ezentúl Puskás Ferenc utcának hívják "Madrid briliáns futballistájának emléke elõtt tisztelegve".

Az utca hivatalos neve spanyolul calle de Ferenc Puskás. A lap értesülése szerint az akció egyik kezdeményezõje a Real Madrid volt. A másik híres spanyol csapat, a Barcelona ugyancsak magyar származású legendás játékosáról, Kubala Lászlóról is neveztek el utcát Katalónia fõvárosában három évvel ezelõtt, tavaly pedig szobrot kapott a Nou Camp Stadion mellett.

@sportgéza

<#worship><#worship><#worship>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

eZo

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

robotnyk
tegnap még az volt a hír, hogy már csak 28 milliót kérnek érte.
kazai21
A La Gazzetta dello Sport szerint Florentino Perez tegnap telefonon beszélt Massimo Morattival Maicon ügyében. A lap szerint a Real Madrid elnöke 28 millióra emelte az ajánlatát, míg az olaszok csak 2 millió euróval kérnek többet. A hírek szerint két napon belül teljes lehet a megállapodás.

LasDen
benzema még örülhet, hogy nincs benne ebbe a francia csapatba 😄

Higu félig francia, Domenech hívta is Henry mellé még a 2006-os VB-re, de õ az argentin behívóra várt
miilann04
diarranak van.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Lcapitant
engem is. a Marcelo/Arbeloa kettõs közül én Marcelo-t raknám be

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

kazai21
Ja volt már bocsi😄

horpeti
Jó lenne, ütõs lenne a hátsó alakzat. Igaz, lesz +1 klasszis belsõ védõnk, ill. Arbeola nem játszhat, v. Marcelo. Szóval elég tömörülés lesz hátul. De Maicon akkor is jó választás, engem nagyon meggyõzött, még most a VBn is. 😊

kazai21
A Marca szerint Maicon ügye reaktiválódott, miután az Inter 28 millióra csökkentette az árát, az ügy még a héten lezárulhat. A lap szerint ebben a döntésben a játékos álláspontjának is jelentõs szerepe volt. A Real Madrid további árcsökkenést szeretne, de egyre közelebb vannak az álláspontok.

Oncsi
Higuain ,Gago spanyol útlevele van úgy tudom.KAkának olasz azt hiszem,Marceloban nem vagyok biztos,Diarranak nincs,de õ elvileg távozik.Garay-t sem tudom. Vki egészítsen ki😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

AZ már lassan 10 éve <#idiota> Nagyon lassan 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
én úgy tudom csak 2004 környékén került a Monacohoz Brazíliából

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
di mariának sztem nincs, maiconnak lehet, õ már lassan 10 éve európában focizik

Voyager5
Maiconnak ugytudom nincs.
Di Maria: passz.
Oncsi
Di Marianak és Maiconnak van eu-s állampolgársága?(portugál,olasz)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Lcapitant
A Marca szerint Maicon ügye reaktiválódott, miután az Inter 28 millióra csökkentette az árát, az ügy még a héten lezárulhat. A lap szerint ebben a döntésben a játékos álláspontjának is jelentõs szerepe volt. A Real Madrid további árcsökkenést szeretne, de egyre közelebb vannak az álláspontok.

szerintem le fogjuk igazolni 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Mindannyian 😄

REAL MADRID

Voyager5
Ma is okosodtam 😄
robotnyk
ja :p
A klub saját nevelésû játékosának akkor számít egy labdarúgó, ha származására és korára való tekintet nélkül, 15 és 21 éves kora között az adott klub igazolt játékosa volt három szezonon vagy 36 hónapon keresztül – megszakításokkal vagy anélkül.

REAL MADRID

robotnyk
õ megfelel a szabályoknak, megvan hogy hány évig kell utánpótlásban játszania 18 éves kora elõtt. vagy valami ilyesmi :p
robotnyk
de igen, 8 spanyol kell, és a 4 saját nevelés az annak számít 😊

folyamatosan növekedett a szám az évek folyamán, asszem volt 2-4, 3-6, ez a 4-8 a max.
Ja, de én pl. az Inter keretére lennék kíváncsi 😄

REAL MADRID

Voyager5
Ezt en se nagyon ertem, meg nem is ismertem.
De jo lenne tudni, hogy pl mi szamit sajat nevelesnek.
Mert pl Messi a Barcanal van vagy mar 10 eve, akkoriban 10-12 eves volt, viszont Argentin.
A vezetõségnek figyelembe kell vennie, hogy a BL nevezéskor 25-ös listát csak akkor adhat meg egy csapat, ha van a keretben 4 saját nevelésû és 4 spanyol játékos. Jelenleg ezek Adán, Casillas, Granero, Arbeloa, illetve Alonso, Canales, Ramos és Albiol.
/madridista/

Hát ez nekem új. És a kettõt nem lehet keresztezni? Mert a saját nevelésûek alapból spanyolok.

Ez a szabály eddig is élt?

REAL MADRID

LasDen
kaka ezt hozza ide is 😄

LasDen
nincs probléma...😄

szabii98
Jahm akk sorry

I met God. She's black

LasDen
jah 😄

szabii98
Bernd Schuster megszerezné egykori játékosát, Raúlt, aki minden bizonnyal elhagyja a Real Madridot hamarosan. A német szakember ugyanakkor egyáltalán nem biztos abban, hogy sikerül is a terve, hiszen meglehet, hogy Törökország nem túl vonzó a 32 esztendõs támadónak.

„Igazi góllövõként használhatnánk. Az elmúlt idényben csupán 45 gólt értünk el, és a legeredményesebb játékosunk 13 találattal zárt. Valakire szükségünk van elõl, de nem tudom, hogy Raúl jönne-e Törökországba."

Ez volt-e már?😊

I met God. She's black

LasDen
de lehet hogy hitelesebb mint az NS vagy a goalcom 😄