Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Snassz lenne, és többet bukna a Madrid pénzügyileg (pl. marketing), mintha megvenné. 😄 Muszáj a folyamatos vadászat! 😄

Madridista fórumon meg is indult az ellenhadjárat 😄 Nem értem, sokan miért gondolják azt hogy nekünk mindenképp valamilyen sztárt kell igazolni. Nekünk kellene sztárokat nevelni 😊

REAL MADRID

LasDen
ha annyira akar akko jöjjön 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lcapitant
- Az AS szerint a Real Madrid tegnap hivatalosan is felvette a kapcsolatot a Stuttgart vezetõségével Sami Khedira ügyében. A 23 éves német játékos nagy védekezési és labdaszerzési kapacitással bír, és a támadásokat is segíti. Mindez válasz arra, hogy a Bayern kizárta Schweinsteiger eladását.
-Sami Khedira átigazolása 10-13 millió euróba kerülhet, ami a vezetõségnek is megfelelõ összeg. Egyszerûsíti a helyzetet, hogy a szerzõdése 2011-ben lejár. Mindeközben a Juventus 12-15 millióért vinné Lassana Diarrát, s a klub rá is bólinthat.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

LasDen
nyomja az élet súlya...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
Mi baja van megint?:S Mindig az ágyék sérülés?

Mi equipo favorito: Real Madrid

Minap megjelent egy hír, miszerint a VB-n is sérülten játszott Kaká.

REAL MADRID

kazai21
De végül is a holland meccsen hiába estek ki de Kaká akkor jól tolta látszott rajta,hogy már élvezi a játékot...Hát Gerrard vagy Schweinsteiger?! Inkább akkor a spanyol bajnokságból nézzenek egy játékost.. Szerintem egyiknek se feküdne a spanyol futball....

robotnyk
<#wilting>
Fabio Capello
4.2 kiló? tipikus amcsi... -.-"

Jó lenne ha Kaká a VB-n nyújtott teljesítményénél fényévekkel jobb lenne, mert Afrikában se játszott valami jól. Ha Gerrard és a német között kellene választani akkor mindenképpen Schweinsteiger.

Eddig is úgy volt hogy Ronaldo neveli fel a hugaival és az anyjukkal.

REAL MADRID

kazai21
A Marca szerint Mourinho Gerrard elmulasztása esetén Schweinsteigert igazolná le, azonban a Bayern legalább 50 milliót kér érte, a spanyolok pedig legfeljebb 30-at adnának. Pletykaszinten egyébként felmerült Kaká eladása, amennyiben 55-60 millió körüli ajánlat érkezne a Chelsea-tõl.

Na Kaká-t nem,neki is kellett egy szezon és szerintem be illeszkedett már.Örülnék ha ugyan úgy tolná,mint a vb-n..

Más:

Portugál hírek szerint Ronaldo gyermekét egy amerikai béranya hozta a világra június 27-én, 4,2 kilósan. "Ronaldo nagyon boldog. Ki ne lenne az, ha fia születik? A gyermek nagyon hasonlít rá, de még pici, nem lehet biztosan állítani." A lap szerint Ronaldo orosz barátnõje nem szakít vele az apaság miatt.

Eddig nem úgy volt,hogy együtt nevelik fel majd az anyukával?😄

Lcapitant
😄
jó játékos, de sztem nem hozzánk való

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Honda iránt érdeklõdik a valencia és a Sevilla is, de neki az álma az, hogy a Real Madridban játszon - Marca. <#szeret>

REAL MADRID

Voyager5
Di Mariat allitolag csutortokon, vagy penteken mutatjak be.
hedonist
15 már nem kell sokat aludni😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Lcapitant
szokásos kamu minden 😄

kazai21
Maicon: "Nem szeretnék lelépni az Interbõl, de ha Moratti az eladás mellett dönt, akkor én fogom eldönteni, hogy hová igazolok. Ha végül nem érkezik hívás, akkor viszont boldogan folytatom Benítez csapatában."

Nem azt mondtál a BL döntõ után Mourinhonak,hogy követni fogja Madridba?😄DD Szóval melyik a habi duma??

a Bild szerint Raúl kapott ajánlatot a New York-tól és a Blackburntõl is, de leginkább Magath csapata érdekli most
SLICK
Te vagy az én emberem! Zidane egy isten, és amint írtad is a nyomába se ér senki!

robotnyk
az nem semmi sztori volt, kiszorult a kezdõbõl, és csereként kellett beállnia... úgy védett akkor, mint egy isten. emlékszem nem láttam az egész meccset, csak a végét egy családi utazás miatt, és éppen akkor kapcsoltam be a tvt, mikor készült beállni César helyére. eszméletlen élmény volt.
robotnyk
nem akarok senki lelkébe beletaposni, de az elmúlt években ez nálunk is így volt gyakran.
LasDen
a szívét itt hagyja...szóval a schalke a pályán 13 emberrel fog játszani...az a plusz kettõ Raúl testét fogja vonszolni jobbra-balra....

lol 😄

azért jó máker volt a real xD

"96. perc: Bastürk a balösszekötõ helyérõl zúdította kapura labdát, Iker Casillas nagy bravúrral szögletre tolta a jobb felsõ sarok felé tartó játékszert. Ezzel azonban nem volt vége a Leverkusen lehetõségeinek és a Casillas-shownak. Gyors egymásutánban egy jobb, majd el bal oldali szögletet követõen elõbb Berbatov, majd Kirsten próbálta közelrõl a kapuba kotorni a labdát, de a csereként beállt kapus mindkét esetben a gólvonalról mentett."

#57258: nem úgy volt,hogy raul élete végéig a realban marad , és innen vonul vissza?
ProGabe
ezt én is be akartam kopizni. szegény Metzeldert nem játszatták ezek a szemét edzõk. pedig mindig kész volt a játékra ez a fitt, egészséges fiatalember -.-

Raul-ügy meg: gyáááááááááász

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
korábban a Madridban kevés játéklehetõséget kapó Christoph Metzelder döntött úgy, hogy visszatér a Bundesligába

hááát ezek hazúúúdnak....hogy merik....ez rágalom...

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

LasDen
látom szereted kisegíteni a bajbajutottakat...mégha te is vagy az...😄

nekem Zidan-tól a 2002(?!?)-es Leverkusen BL meccsen lõtt kapáslövése jut eszembe! A BL-es nyitó videóba bele is rakták xD
remélem jól emlékszem ^^
LasDen
a madridnak mindig fasza csapata volt...csak voltak évek mikor megelõzte a korát és ezért nem ismerték el az akkori csapat nagyságát....

gabi89
<#eljen>
Zidane a legnagyobb miatta lettem (fõleg) madridista. Régi szép idõk milyen csapat volt akkor 😊 Meg elõtte is 98-2000 környékén is.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

robotnyk
én Agüero majdani fiára lennék kiváncsi, apai ágon 2 focista felmenõ, anyain meg Maradona, ha ez valamit jelent, a vérvonal nem rossz 😄
LasDen
nem sok ilyen focista résznél Jay-Jay Okocha jutott eszembe...õ tudott még iszony dolgokat mûvelni a labdával 😄

Különc
<#eljen><#taps><#szeret>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ProGabe
kicsit nosztalgiáztam, Zidane videókat is néztem, és azt kell mondjam, hogy még várnunk kell arra, hogy újra lássunk a pályán egy olyan kaliberû játékost, amilyen õ volt. a mostani "nagyok", C. Ronaldo-tól Messi-ig a lába nyomát sem csókolhatják (flame ON 😄)

ez is milyen már:

õ egy mûvész volt, egy zseni. hozzá képest a többi focista csak találgat, hogy mi fog történni a labdával. persze nem sok ilyen focista akadt eddig a sportág történelmében, így hát türelmes vagyok. hány éves a fia? <#ravasz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
GUMI!! 😄

banok
akárki is az a nõ megcsinálta a szerencséjét egy életre.
CR meg egy életre megtanulja azt a szót, hogy: fogamzásgátlás.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kazai21
Portugál hírek szerint Ronaldo fiának édesanyja amerikai állampolgár, s június elején hozta világra a gyermeket. Állítólag a labdarúgó anyja és a lánytestvérei már intézik a gyerek Portugáliába költöztetését, ahol a közösen nevelik majd fel.

Milyen élete lesz már a gyereknek😄DDD

kazai21
Hát úgy néz ki😄 Mert azt se tudtam,hogy lett volna felesége szóval akkor tényleg az egyik nõjének besikerült😄

figyelj, az egyiknek besikerült...
Különc
<#guluszem1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kazai21
C. Ronaldo ma éjjel nagy örömmel jelentette be, hogy fiúgyermek édesapja lett. A játékos az édesanyával egyeztetve kérte a nyilvánosságot, hogy tartsák tiszteletben mind az anya, mind pedig a gyermek életét, s éppen ezért nem is tájékoztatta a publikumot a neveikrõl.

Ezt nem is tudtam,azt hittem naponta cserélgeti a nõit;D Mert még amikor magyar-portugál meccs volt akkor is 2 csajjal ment fel a szobájába és azóta nem sok idõ telt el szerintem;D

horpeti
Szevasz! Nemrég én is voltam Madridban csak 2 napra, de a Bernabeuhoz végül nem mentem el. Majd talán legközelebb, de akkor már bentrõl is megnézném!! 😄

Voyager5
Jo neked! <#eljen>
LasDen
na most szopkod meg a golyóim...😄

Rockynhooo
udvozlet madridbol minden madridistanak. egy oraja setaltam el a Bernabeu elott. siras van 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

horpeti
van is mibõl rotálni.. szal úgylegyen. 😊
Na lássuk, mit alkot Di Maria és Higuaín. 😄

azt azért ne felejtsétek már el, hogy nem báb-edzõ lesz, akinek Perez parancsol, Mourinho szereti a noname fiatalokat játszatni, hogy jobb formában vannak, mint a "sztárok"