Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-Sami Khedira átigazolása 10-13 millió euróba kerülhet, ami a vezetõségnek is megfelelõ összeg. Egyszerûsíti a helyzetet, hogy a szerzõdése 2011-ben lejár. Mindeközben a Juventus 12-15 millióért vinné Lassana Diarrát, s a klub rá is bólinthat.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Mi equipo favorito: Real Madrid
Eddig is úgy volt hogy Ronaldo neveli fel a hugaival és az anyjukkal.
REAL MADRID
Na Kaká-t nem,neki is kellett egy szezon és szerintem be illeszkedett már.Örülnék ha ugyan úgy tolná,mint a vb-n..
Más:
Portugál hírek szerint Ronaldo gyermekét egy amerikai béranya hozta a világra június 27-én, 4,2 kilósan. "Ronaldo nagyon boldog. Ki ne lenne az, ha fia születik? A gyermek nagyon hasonlít rá, de még pici, nem lehet biztosan állítani." A lap szerint Ronaldo orosz barátnõje nem szakít vele az apaság miatt.
Eddig nem úgy volt,hogy együtt nevelik fel majd az anyukával?😄
jó játékos, de sztem nem hozzánk való
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
REAL MADRID
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Nem azt mondtál a BL döntõ után Mourinhonak,hogy követni fogja Madridba?😄DD Szóval melyik a habi duma??
azért jó máker volt a real xD
"96. perc: Bastürk a balösszekötõ helyérõl zúdította kapura labdát, Iker Casillas nagy bravúrral szögletre tolta a jobb felsõ sarok felé tartó játékszert. Ezzel azonban nem volt vége a Leverkusen lehetõségeinek és a Casillas-shownak. Gyors egymásutánban egy jobb, majd el bal oldali szögletet követõen elõbb Berbatov, majd Kirsten próbálta közelrõl a kapuba kotorni a labdát, de a csereként beállt kapus mindkét esetben a gólvonalról mentett."
#57258: nem úgy volt,hogy raul élete végéig a realban marad , és innen vonul vissza?
Raul-ügy meg: gyáááááááááász
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hááát ezek hazúúúdnak....hogy merik....ez rágalom...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
remélem jól emlékszem ^^
Zidane a legnagyobb miatta lettem (fõleg) madridista. Régi szép idõk milyen csapat volt akkor 😊 Meg elõtte is 98-2000 környékén is.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ez is milyen már:
õ egy mûvész volt, egy zseni. hozzá képest a többi focista csak találgat, hogy mi fog történni a labdával. persze nem sok ilyen focista akadt eddig a sportág történelmében, így hát türelmes vagyok. hány éves a fia? <#ravasz1>#ravasz1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
CR meg egy életre megtanulja azt a szót, hogy: fogamzásgátlás.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Milyen élete lesz már a gyereknek😄DDD
Ezt nem is tudtam,azt hittem naponta cserélgeti a nõit;D Mert még amikor magyar-portugál meccs volt akkor is 2 csajjal ment fel a szobájába és azóta nem sok idõ telt el szerintem;D
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"