Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Minden út... Madridba vezet <#eplus2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Lcapitant
sztem ha õ eligazol, akkor a Chelsea-be fog menni...mondom szerintem 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

bíztos volt róla már szó:

"A Real Madrid új kiszemeltje Juhász Roland csapattársa! A 17 éves Romelu Lukaku iránt a Juventus és a Chelsea is érdeklõdik. Jelentések szerint José Mourinho nagyon kedveli a srácot, akiért már fel is ajánlott a királyi gárda 20 millió eurót."
horpeti
Nah, a védelem folyamatosan erõsödik. 😊 Lehet nem is lesz klasszikus szélsõ védõnk, marcelo WB, és majd 3 kemény védõ hátul, Marcelo meg amennyire hazaér. Vagy 4 kemény védõ hátul. 😄
Spanyol bajnokságban annyira nem is kell védekezni, majd a BLben. 😄

Jó persze túloztam, de pl. egy harcos robotoló középpálya szépen ki is tudja segíteni a balszélt.

LasDen
madridistán is ugyanezt a képet rakták be 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
Egy rossz szót se szóltam,hogy jajj b+ kár volt megvenni mert nem csipázzák egymást CR-vel...Csak hozzá tettem,hogy nincsenek jóba egy régi ügy miatt mert lehet páran nem tudták....De akkor elnézést,hogy ezt le mertem írni..

És sry a 2hszért...

Mi equipo favorito: Real Madrid

kazai21
Mondtam is egy szóval,hogy mindig rosszba lesznek?

LasDen
szerintem Mou egy õrült és csak sorozatos véletlenek és szerencse övezte útját....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Valoszinü h kiheverhetetlen emlékeket öriznek mindketten 1másról <#wilting>

Voyager5
Gondolom, hogy megoldja, általában tudja mit csinál, csak nekem furcsa.😊
Lcapitant
majd megoldja, hidd el 😉

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Voyager5
Ja, hát ez gyors volt.

Én amúgy azt nemvágom, hogy Mourinho jobbra, illetve középre akar(t) védõt.
Szvsz pont balra kéne, vagy õ tényleg Marceloval meg Drenthével képzeli a bal oldalt? <#wow3>

REAL MADRID

Amugy en azert nem akartam Maicont mert feltem hogy ugy megszivjuk vele mint Cannavaroval.

REAL MADRID

kazai21
Ja ez😄D

00:39

Lcapitant
nem rá számítottam ha igazak a hírek.
benne van az ilyen, majd jóban lesznek

REAL MADRID

Voyager5
Barátságos meccs ide vagy oda, azonnal lekellett volna õt zavarni a pályáról.
Egyebkent iden nem nagyon hallani a Telemadridos atigazolasi hirekrol. 😄 Pedig ok aztan mindig kepben vannak <#vigyor1><#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen
ha jön jön...padra jó lesz...

Ja kozben megneztem en is, megvan a holnapi cimlap 😄D

REAL MADRID

kazai21
Ronaldoval nem csípik egymást emlékeim szerint "összeugrottak" egy meccsem még amikor a MU-ba játszott😄DD

Voyager5
madridista megint késésben 😄DD
Voyager5
Ja én AS.com-on, és marca.com-on olvastam, mindkettõnél hatalmas fejléccel, szóval ez olyan 90%.
Ez 30 masodperce meg nem volt ott 😄 Vagy csak vak vagyok 😄

REAL MADRID

LasDen
Ricardo Carvalho a Real Madrid új igazolása. A portugál védõért 8 millió eurót fizetett a királyi gárda. Részletek hamarosan!

madridista <#idiota>

En is most jutottam el az osszefoglaloig, Drenthe belepoje nem volt gyenge. :S

REAL MADRID

ohh, forras?

REAL MADRID

Voyager5
Állítólag 8M-t leigazoltuk Carvalhot, hivatalos info még nincs.
Voyager5
Mostanra tudtam megnézni úgy-ahogy a vasárnapi meccset.
A 2 meccs alapján nem igazán tiltakoznék, ha Kaka helyett Canales játszana.
kazai21
hát jobb lett volna:/

miilann04
asszem még nem írta be senki, pepe 3 hétre sérült le, tehát a szezonrajtra egészséges lesz.
mondjuk addig még ilyen kemény ellenfeleink lesznek barátságos meccseken hogy bayern münchen meg standard liege, hogy a hérculest meg se említsem.
szóval lehet tényleg jobb lenne ha leigazolnánk maicont erre a 3 hétre. meg is kapná a 7milláját erre az 1 hónapra.

<#wilting>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

WuFraZselic
jaj 😞

amúgy csoda hogy még csak most került szóba Lukaku, azt hittem egész nyáron õt fogják ostromolni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

horpeti
Mehetne kölcsönbe a Chelseahez pl.. 😄

robotnyk
kit érdemes padra igazolni egy ilyen szintû csapathoz, aki hozzá is tudna tenni a játékhoz? senkit.
17 éves, be lehetne építeni 1-2 szezon alatt. de 20 millió nagyon sok ilyen korban bárkiért...
LasDen
szégyellem is magam....😞

hedonist
Amúgy a neve pontosan Romelu, de mind1, ez a romeu olyan nyóckerületi vadparaszt zsebkéses hangzású😄

amúgy brutál a srác már most tényleg, dehát chelsea drukker az életem😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

kazai21
Még nem:/

#58496: De még nem is tudod mennyire.<#idiota>

#58497: Mourinho kifogja használni az egész keretet szerintem 1-2 alkalommal azt is megfogja tenni,hogy Ronaldot és Higut pihenteti...

Csak padra nem érdemes leigazolni.

REAL MADRID

LasDen
és a luka akkora mint egy kuka....szar vicc vót...😞

zaki
Nem hallottál Lukakuról? Tavaly minden 2. héten róla cikkeztek 😄
Jó kis igazolás lenne, az tuti, 17 éves és mint egy tank, már most úgy néz ki 😄

kazai21
A Marca szerint Mourinho szeretné leigazolni az Anderlecht 17 éves támadóját, Romeu Lukakut, akit Belgiumban csak az "új Drogbaként" emlegetnek. A 17 éves Lukaku tavaly 45 meccsen 19 gólt lõtt csapatában, amivel fiatal kora ellenére rögtön gólkirály lett. Piaci ára 20 millió euró körül mozog.

Még nem hallottam róla..

A katalán El Mundo Deportivo szerint a Barcelona mindenben megállapodott a Werder Bremennel Mesut Özil szerzõdtetésérõl, aki 12 millióért cserébe szerzõdhet a katalánokhoz. Az átigazoláshoz már csak Guardiola jóváhagyása hiányzik.

Hoppá😄DD

Benzema: "Számomra ez egy új kezdet. Igazán becsülöm Laurent Blanc filozófiáját. Szereti a szép focit és a kemény munka elkötelezettje, ahogy én is. Most már egy teljesen más játékos vagyok. Felnõttem, mindent meg fogok tenni a pályán, nem fogom túlbonyolítani a dolgokat."

Úgy legyen😄

hedonist
Wingback.

"Mainly a left back, he can also operate as a left winger."

csak,h tiszta legyen.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

azért simán el tudom képzelni, hogy 4-5 hsz lesz még a témával kapcsolatban
miilann04
szerintem kicsit jobban balhátvéd, mint marcelo, mert bõven jobban védekezik nála. mourinho pedig megmondta, hogy nem kell neki szal.
de sztem már túltárgyaltuk ezt a dolgot 😊

robotnyk
értettem hogy mire akartál célozni. kb annyira balhátvéd, mint Marcelo, de végülis megvehetjük balhátvédnek, legfeljebb majd meglepõdünk ha kiderül, hogy nem is tud olyan jól védekezni.
miilann04
próbáltam arra célozni, hogy véleményem szerint balbekk.
a múlt héten néztem benfica-tottenham meccset, és ott is balhátvéd volt, pedig di maria már nincs ott.
amugy meg ha valóban balszélsõ lenne akkor a válogatottba is inkább duda lenne a balbekk, hogy coentrao játszhasson elõrébb szvsz.

Lcapitant
majd eldönti JM kit igazol 😄

robotnyk
fogalmam sincs, lehet ott is azt csináltak belõle (talán mert Di Maria mellett nem fért be balszélre)
LasDen
mindenhol....