Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
"A Real Madrid új kiszemeltje Juhász Roland csapattársa! A 17 éves Romelu Lukaku iránt a Juventus és a Chelsea is érdeklõdik. Jelentések szerint José Mourinho nagyon kedveli a srácot, akiért már fel is ajánlott a királyi gárda 20 millió eurót."
Spanyol bajnokságban annyira nem is kell védekezni, majd a BLben. 😄
Jó persze túloztam, de pl. egy harcos robotoló középpálya szépen ki is tudja segíteni a balszélt.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
És sry a 2hszért...
Mi equipo favorito: Real Madrid
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Én amúgy azt nemvágom, hogy Mourinho jobbra, illetve középre akar(t) védõt.
Szvsz pont balra kéne, vagy õ tényleg Marceloval meg Drenthével képzeli a bal oldalt? <#wow3>#wow3>
REAL MADRID
benne van az ilyen, majd jóban lesznek
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
madridista <#idiota>#idiota>
REAL MADRID
REAL MADRID
A 2 meccs alapján nem igazán tiltakoznék, ha Kaka helyett Canales játszana.
mondjuk addig még ilyen kemény ellenfeleink lesznek barátságos meccseken hogy bayern münchen meg standard liege, hogy a hérculest meg se említsem.
szóval lehet tényleg jobb lenne ha leigazolnánk maicont erre a 3 hétre. meg is kapná a 7milláját erre az 1 hónapra.
<#wilting>#wilting>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
amúgy csoda hogy még csak most került szóba Lukaku, azt hittem egész nyáron õt fogják ostromolni
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
17 éves, be lehetne építeni 1-2 szezon alatt. de 20 millió nagyon sok ilyen korban bárkiért...
amúgy brutál a srác már most tényleg, dehát chelsea drukker az életem😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
#58496: De még nem is tudod mennyire.<#idiota>#idiota>
#58497: Mourinho kifogja használni az egész keretet szerintem 1-2 alkalommal azt is megfogja tenni,hogy Ronaldot és Higut pihenteti...
REAL MADRID
Jó kis igazolás lenne, az tuti, 17 éves és mint egy tank, már most úgy néz ki 😄
Még nem hallottam róla..
A katalán El Mundo Deportivo szerint a Barcelona mindenben megállapodott a Werder Bremennel Mesut Özil szerzõdtetésérõl, aki 12 millióért cserébe szerzõdhet a katalánokhoz. Az átigazoláshoz már csak Guardiola jóváhagyása hiányzik.
Hoppá😄DD
Benzema: "Számomra ez egy új kezdet. Igazán becsülöm Laurent Blanc filozófiáját. Szereti a szép focit és a kemény munka elkötelezettje, ahogy én is. Most már egy teljesen más játékos vagyok. Felnõttem, mindent meg fogok tenni a pályán, nem fogom túlbonyolítani a dolgokat."
Úgy legyen😄
"Mainly a left back, he can also operate as a left winger."
csak,h tiszta legyen.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
de sztem már túltárgyaltuk ezt a dolgot 😊
a múlt héten néztem benfica-tottenham meccset, és ott is balhátvéd volt, pedig di maria már nincs ott.
amugy meg ha valóban balszélsõ lenne akkor a válogatottba is inkább duda lenne a balbekk, hogy coentrao játszhasson elõrébb szvsz.