Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OOO mekkora isten ez a Casillas <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#worship>

REAL MADRID

nabazz 1 büntetõ védés casitól :S
miilann04
ennyi, casillas a legnagyobb király.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Higuain epp fole <#gonosz1>

REAL MADRID

miilann04
ezt offolták, de itt van ez. még szebb is.

kazai21
Hala Madrid!

Mi equipo favorito: Real Madrid

nem kell. unibeten angol kommentárral fasza a közvetítés meg a minõség is
kazai21
Majd nem a legerõsebb kezdõ szvsz😄

jóez de angol kommentátoros hasonló nincs?
<#eljen>

REAL MADRID

miilann04

miilann04
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Ramos, Carvalho, Garay, Marcelo; Pedro León, Xabi Alonso, Khedira, Canales; Ronaldo, Higuaín.

eh.

Nemmukodik 😞 Akk a tobbimasik 😄

REAL MADRID

REAL MADRID

LasDen
nah gyerünk...legyetek okosak és terítsétek szépen a sztrímeket....különben a nyuszinak annyi....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Lasstól kár lenne megválni... VdV viszotn nem hiányozna

nah végeztem a tv-antenna szereléssel jön vagy három fajta ZDF xD +250 csati! Végre tvben láthatom a meccset 😄

limperatore
ja😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

zaki
lol, mintha pont fingott volna egyet pepe mikor a kép készült olyan fejt vág 😄

<#eljen>
bakkerman
a 2. kép azért tetszik,mert az jut eszembe,hogy CR ment Beckham pótlására a MU-ba,aztán Beck's Realból ment ki amcsiba,CR meg ott van a Realnál,ez nagyon jó kép szerintem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Real Madrid vs AC Milan Friendly Classic(Legends) Full Match Download (May 30, 2010)
Language : Spanish
Format : AVI
Quality : Good (480p)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.megaupload.com/?d=CDI313FT

REAL MADRID

pacsi-puszi minden volt 😄
Ha már képek:

REAL MADRID

kazai21
A DC értesülése alapján augusztus végéig kettõ esetleg három távozó lesz még. Drenthe és Diarra minden bizonnyal távozik. Lasstól és Van der Vaarttól megfelelõ ajánlat esetén megválnának. A cikk leszögezi, hogy Özil érkezése nem jelenti Vaart távozását, mivel Mourinho kedveli a holland játékát.

Vdv maradjon is😄

Az El Confidencial értesülései szerint Mourinho letett arról, hogy igazoljon egy harmadik csatárt Higuaín és Benzema mellé. Ehelyett Cristano Ronaldo lesz a harmadik csatár, és a pénzt inkább Mesut Özil leigazolásába fektetik.

Mondjuk Ronaldo csatár volt tavaly is de állandóan szélen volt😄D Csak nem értem minek még KP.

Drenthe 😄DDD

REAL MADRID

LasDen
nekem is narancssárga fûzöm van de az nem ilyen ronda rikító szar 😄 mondjuk a cipõje is undorító 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
pepe és marcelo mindig jó alap egy vicces fotóhoz 😄

whoopi goldberg 😄

robotnyk
4 hónap, remek.

REAL MADRID

bakkerman
egy kapusnak nehéz meggyõznie azt az edzõt,akinek még ottvan Casillas is 😄DD ha 5 keze lenne,akkor se lenne kezdõ szvsz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Arbeloat és Gagot talán azért hagyta ki, mert tegnap mindkettõ végigjátszotta a barátságos meccsüket.
Dudek meg Diarra szerintem meg nem gyõzte meg az USAban Mourinhot.

De ezek már csak az én találgatásaim.
miilann04
értem, kösz 😊

Voyager5
Ezt a Marcaról szedtem.

Igazándiból lövésem sincs, hogy miért maradtak ki õk. Marca sem részletezi. Egyikük sem sérült tudtommal.
Lcapitant
Albiol ott lehet simán, mert nem komoly a "sérülés" 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

miilann04
hát nso-n ugyanez van.
albiol állítólag gyomorproblémákkal küzd.
dudek? gago? diarra? arbeloa?
mondjuk engem fõként az utolsó érdekelne, a többi csak azért, h mi okból hiányzik.

Voyager5
- Casillas, Adán
- Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Drenthe, Albiol, Garay
- Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro León, Van der Vaart, Di María, Juanfran, Álex Fernández
- Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín, Morata
LasDen
szerintem úgy lesz a kezdõ hogy Mou odamegy a csapathoz:

- Akar valaki holnap kezdeni?
...
- Még 2 ember kell!
...
- Senki?! Akkor játszál te valamelyik poszton ami maarad....ki vagy te? haggyad nem érdekel...örüjjé a fejednek játsszá.....meg te is...hogy kapus vagy? haggyá má ilyen irreveláns baromságokkal...tudsz futni? akkor nincs itt probléma....kimész oszt oldalvonaltól oldalvonalig szaladgálsz míg asznem mondom hogy elég....hogy melyik kettõ között azt rádbízom.....nah...hát akkor kalandra fal.....

kár(hogy nincs fog)vájó
:ASDAS:?DSDDDDD
LasDen
ugyanaz mint eddig....pepe, albiol nem játszik....plusz esetleg kár(hogy nincs fog)vájó......

miilann04
szerintem nem, vagy ha igen, félidõbe vszeg lesz 3-4 csere ami úgyis megtöri a játékunkat.

milyen keret utazik münchenbe? mert madridistan nem találom, nsonak meg valahogy nem hiszek.

kazai21
Ja nekem is kicsikét fura volt ez a szám;DD

Na akkor már csak egy csatár kell a fõnöknek😊 Amúgy szerintetek Bayern ellen össze rakja a legerõsebb kezdõt?

LasDen
"Hazai pályán mindig jó hallani 90000 ember támogatását, idegenben azonban nem foglalkozol a szurkolókkal."

kicsit elszámolta magát....vagy elírták...😄

kazai21
Carvalho: "Sok trófeát nyertem már Mournhóval"részletek

LasDen
a kocsmában 😄

2-0

U17 😄 Galata ellen
hol?

REAL MADRID

vezet a real 1:0ra
LasDen
csak úgy záporoznak a napokban a hírek...

Voyager5
Kicsit hihetetlennek hangzik, hogy a Marseille kipengetne érte 40 misit.