Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drenthe van balon

REAL MADRID

Voyager5
Ramos elég fura ott baloldalon 😄
Voyager5
Nagyon nemkéne VdV-t eladni...
Szép kapufasgól <#eljen>

REAL MADRID

miilann04
ennyi, vdv <#worship>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
ezaz 5 perc eddig nagy szar....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REAL MADRID

Voyager5
Ezert nem vettuk most meg Maicont 😄

REAL MADRID

szucsy89
2006ban a vb után megvettétek Cannavarok, aki irdatlanul gyenge volt...ilyen párhuzam is lehet ám😄
Különc
Hajaj, köv VB Brazíliában lesz, elõre félek <#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

LasDen
egy apró párhuzam...😄

2006-ban az olasz válogatottból vásároltunk...
2010-ben a német válogatottól...

konklúzió: megnyerünk mindent 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Logikusabbnak tartom a támadóalakzat "megerõsítését", minthogy 1 posztra 5 ember legyen.
Mindkettõ kamuember ez tény, csak Granero tavaly végig fos volt (és még háborgott is), míg Morata úgymond "tiszta".
Simán beállhatna kupameccseken, vagy liga meccseken csereként, szerintem már 10 percekkel is többet fejlõdik az élovonalban mint a C-ben.

Hosszú a szezon és két igazi csatárunk van, lehetne esetleg õket pihentetni tuti vezetésnél. Ha meg neadj isten sérülés/formahanyatlás van náluk akkor meg lehet összeszedni a szélsõket/tkp-ket csatárnak vagy ugye behozni Granerot...
Kibirt volna pár bl meccset! ha jol gondol talán Bl-re gondol!Mert 4 saját nevelés kell oda!

Lcapitant
hát JM nem errõl híres. masszív védelem kell nekünk, mert az utóbbi években ezzel baj volt

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Ja a padon sokat fejlõdne Morata.

REAL MADRID

Oncsi
amúgy lehet elképesztõ nagy baromság de átvillant az agyamon h 3védõs Real Madrid Ramos Pepe Carvalho elöttük két szûrõ Khedira(lass) Xabi Alonso két nagyon vonal szélsõ CR Di Maria akkor 1 támadó közép itt Özil aztán Kaká v ide jo Canales is(: és két Csatár Higu Benzema.

VdV nagy butaság lenne eladni!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Voyager5
Granerot elpasszolnám kölcsönbe, vagy valahova visszavásárlási opcióval, Moratat meg felhoznám csatárnak oszt' minden megvan oldva.

Így most tuti aprópénzért elküldjük VdV-t, aki meg megveszi majd röhög a markába, hogy milyen jó vásárt csinált.
(Ha jól emlékszem akkor a MU szemezett vele.)
Lcapitant
Na, érdekes lesz. Támadásokba fontos szerep hárulhat rá, de VdV sztem így el fog menni.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Casillas, Adan, Arbeloa, Granero. 4 kell, 4 van.

REAL MADRID

miilann04
A Marca szerint a Real Madrid végül 20 millióra emelte az Özilért tett ajánlatát, s erre bólintott rá a német együttes.

hát ha 30al nem is igaz, 20al igen.

EHH-

miilann04
szerintem azzal meglennénk nélküle is <#fejvakaras>

de mondjuk nem igazan vannak kérõi, ki venné meg..

horpeti
Jó, mert a Barcával is összehozták Özilt, azt hittem oda fog menni.

Viszont ezzel jól fiatalodik a csapat, legalább bírják a tempót. Kiváncsi leszek rá. Özil nem volt annyira szimpi, de lehet csak mert a német válogatottban játszott. 😛

Egyébként én is Granerotól válnék meg de azt nem lehet mert beleszámít a saját nevelések közé. <#szomoru1>

REAL MADRID

Mondjuk ha VdV elmegy, akkor is 4 játékos egy posztra.

Kaká (ugye õ kb Novemberig sérült), Granero (valószínûleg õ lesz az örökös pados), Canales és Özil.

REAL MADRID

én se, egy picit sem

miilann04
én szívesen látnám sokat. mondjuk a sporting gijónban.

Voyager5
Én annyira nembánom.
Granerot se fogjuk idén sokat látni a meccseken.

REAL MADRID

Voyager5
Kész ez az ember 😄DDD

miilann04
nem szélsõ. amugy ha nem ismered a posztját, akkor mi okból örülsz neki, hogy leigazoltuk?

Rockynhooo
Özil az szélsõ ? Most láttam vb-n elsõnek , elsõ igazolásunk aminek úgy tiszta szívbõl örülök 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hát kíváncsi leszek a felállásra majd, bár lehet így VdV-ot eladjuk.

REAL MADRID

Hivatalos oldalon is ki van rakva 😮

REAL MADRID

Voyager5
Már hivatalos:
forrás
Voyager5
Marca / AS szerint leigazoltuk Özilt.
😄

REAL MADRID

Voyager5
Jónagy epic fail lenne, ha jövõre ingyen jönne.
Werder sokáig nem játszhat a dologgal! Szerdán ha játszik a selejtezön több milliotol esnek el. Már csak az a kérdés megéri e nekik!

miilann04
egyrészt, másrészt meg

Mustafa Özil: "Mesut és én Florentino házában voltunk Madridban, õ hívott meg minket. Megígértük Florentinónak, hogy ha a Werder most még nem engedi el Mesutot, jövõre ingyen fog a Real Madridba igazolni. Az én fiam mindig azt mondta, ha elmegy, az egyetlen klub amelyben játszana, az a Real Madrid."

ha ez igaz, akkor végképp faszok, inkább elengedik ingyen jövõre, minthogy idén kapjanak érte 14millát.

mondjuk számomra ez az átigazolási ügy is egy rémálom, merem remélni, hogy nem lesz belõle semmi, se most, se jövõre..

kedd, 11:29 - Az AS szerint a Werder Bremen továbbra sem hajlandó engedni, és már 30 millió eurót kér Mesut Özilért cserébe.
/madridista/

De most a Werder az ilyet, hogy gondolja? Ha egy játékosért nem fizetünk 18 milliót akkor majd 30-at igen? 😄

REAL MADRID

Csabesz6
Vagy MÁR nincs<#vigyor1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
"Ugyan fõnök, az már öreg....addig jó míg nincs foga"

Különc
"Tegnapi lotyód megvolt 16 éves Karim?"

<#wilting>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

gabi89
<#eljen><#buck>

<#nyes><#nyes>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

<#wilting>

<#idiota>

LasDen
„Mourinho nagyszerû edzõ. Sokszor beszélget velem, amit nagyra becsülök.”

- Hé Karim! Meg van má az új Starcraft? Ha nincs kurva gyorsan szerezd be...amúgy micsinász? mindegy...jól csinálod...fasza gyerek vagy!

José Mourinho tegnapi sajtótájékoztatóján megnevezte a Standard Liege elleni kezdõcsapat tagjait:

Casillas, Arbeloa, Albiol, Ramos, Drenthe, Granero, Gago, Lass, Van der Vaart, Benzema, Higuain.

Végre két csatáros játék! Vagyis reméllem.

1 kissebb vacsora 😄