Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ezt ellopom 😄
kár, hogy már van egy 9esem :-c de legalabb annál nagyobb ritkaság <#gonosz1>#gonosz1>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
az igen 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
am ftpzni smart ftp-vel szoktam :S
szóval tc-vel ftpzek
felakarok tölteni file-t a tárhelyemre de ha egy ideig nem használom (kb 1perc) akkor kkiirja h megszakdt a kapcsolat folytatom-e) ezt hol lehetne beállítani,hogy várjon vagy 5 percet mire ezt megkérdi és ha én felakarok vmit tölteni akkor szó nélkül cselekedjen?
#58873: Adebayor máshova megy nem? de ide kéne 😄
Marca listája: Llorente, Drogba, Lukaku, Gomez.
AS listája: Cisse, Toivonen, Quagliarella, Adebayor, Yildirim, Gomis
yeah, cissé nagy kedvencem 😄 visszajött már két törésbõl, nem semmi, és szórja a gólokat, bár a görög határozottan gyengébb bajnokság mint a spanyol, de cserecsatárnak szerintem jó lenne. és õ nincs túlértékelve, korrekt áron sztem könnyen elhozhatnánk. többi leginkább vagy kurva drága, vagy komolytalan. talán még gomez, nem tudom..
mondjuk errõl a yildirimrõl nem hallottam, rákerestem, de csak egy, már visszavonult török játékost találtam 😄
amugy állítólag mourinho 23fõs keretet akar, amit egyrészt nem értek, másrészt ha még érkezik egy csatár, akkor 27 fõsre bõvülne a keret, így 4 távozó lenne..
eközben redknapp szeretné kölcsönvenni lasst a spurshöz, sajnos van benne realitás..
valamint vdv nyilatkozta, hogyha a mu érdeklõdik érte, annyira mégse maradna itt..
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az elõadás meg nem kicst volt unalmas <#crazya>#crazya>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
amugy én kakát nem nevezném az õszi keretbe, csak a tavasziba.. ha a sérülése valóban 4 hónapos lesz, akkor dec 5én térne vissza, ekkor még 5 meccs van hátra a szezon feléig, ilyenkor még nyilván formába is kéne lendülnie stb..
ha az elsõ 14 meccset kibírjuk nélküle, sztem azt az 5öt is kibírnánk.. és akkor meglenne most a 25 fõ, és lenne egy félszezonja a játékosoknak hogy tétmeccseken bizonyíthassanak, moruinhonak meg h megismerhessen mindenkit, és kikristályosodjon, hogy ki az akire nincs szüksége és õt elküldje.
Casillas
Dudek
Adán
Arbeloa
Pepe
S. Ramos
Marcelo
Albiol
Garay
Carvalho
Gago
Diarra
Kaká
Lass
Drenthe
X. Alonso
V. der Vaart
Granero
Di María
Canales
P. León
Khedira
Özil
C. Ronaldo
Benzema
Higuaín
Drenthét tuti nemadjuk el, nincs baloldalra védõnk.
Szerintem is M.Diarra megy (érdeklõdik utánna vki?), de ha befut egy ajánlat VdV-ért akkor szerintem simán megválnának tõle amilyen hülyék.
Amelyik csapatnak van egy kis esze és kell neki tkp, az most belenget egy 10M-s ajánlatot érte.
sztem Diarra fog elmenni
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Akkor most nemjön Maicon? <#fejvakaras>#fejvakaras><#eplus2>#eplus2><#felkialtas>#felkialtas>
/madridista/
Na lehet tippelni.
A 3 esélyes VdV, Diarra és Drenthe. Na most Özil miatt a holland középpályás lett a legesélyesebb a távozásra. Bár Mourinho azt nyilatkozta hogy simán maradhat, akkor viszont a mali mehet. Drenthe szerintem marad, Marcelo cseréjének jó lesz, meg amúgyis védõhiányban szenvedünk.
REAL MADRID
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
ha csak nem a bé döntõben 😉
nemzavar, ha jól tolja, felõlem lehet béka is 😉