Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is.
Lcapitant
akkor se kezdtünk annyira rosszul 😊
lesz ez még jobb is 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

limperatore
milan ?DAS:ASD?😄AS::SAD_SDA:SD:

pedig bírtam a goal.com-t de nagyon leégették magukat ezzel 😄
ibra aki életében nem játszott jól nagy csapat ellen áááá

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasDen
José Mourinho máris rekordot döntött a Real Madrid kispadján: a csapat sosem kezdte a ligát ilyen gyenge támadójátékkal. Carvalho 137 játékperc után talált a hálóba, ami "felülmúlja" a 76 évvel ezelõtti teljesítményt, amikor 125 percet kellett várniuk a szurkolóknak az elsõ gólra.

fhúúú de jó vagy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
max a támadók, de 0 védelem, kapusok egyáltalán nem klasszisok.
sztem mi meg tovább megyünk..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

kazai21
Jaja😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Voyager5
Most nézem, hogy szerdán már BL az Ajax ellen, szombaton meg Sociedad..

jó kis hét lesz
szerintem 19 játékossal nem lehet bl-t nyerni, de ez remélhetõleg az õ problémájuk lesz 😊

banok
pedig jól igazoltak és ha ezek az újoncok egybe tudnak érni tavaszra akkor....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Különc
Barca nem fog nyerni, Monotont rá

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

LasDen
a barcat még elfogadom, mer erõsek...de a milanba nem látok ennyit....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
vicc

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
Goal.com CL predictions:

Quarter Final Losers:

Inter, Manchester United, Bayern Munich, Lyon

Semi Final Losers:

Real Madrid, Chelsea

Runners-Up:

Milan

Winners:

Barcelona

Top Scorer:

David Villa (Barcelona)

új mez

morleone
Khedira és Özil is jó pontokat kapott, alig várom hogy lássam még azt a német válogatottat is. 😊
Nagyon szimpatikus játékosok számomra.
Kíváncsi vagyok hogy Mourinho a BL-be milyen összeállítást fog prezentálni. 😊

Lcapitant
csak számolj a "divat"okkal is :-)
kb nálunk is ez volt 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

horpeti
Nagyjából egyet is értek. Özil hihetetlen jó összejátékot mutat a tökéletes technikával és cselezéssel, iszonyat jó passzai vannak.
Higuainnak nagyon nem ment semmi.

De a játékban azért megint több volt, mint 1-0, de lényeg, hogy a gyõzelem megvolt. 😊

horpeti
Most nézem csak a Barca topikot, vesztettek. Akkor máris pontelõny. 😄DD
Hurrá!

Azért vicces, hogy suliban barcás osztálytársam kiröhögött hogy Mallorca-val X-eltünk, erre õk meg kikapnak Hérculestõl 😄

LasDen
Real Madrid
Iker Casillas
6.5
Merely a spectator all night, dealt well with everything that came his way.

Sergio Ramos
6.5
He did well on the rare occasions he had to interfere and provided good support to Oezil and Cristiano Ronaldo on the right wing.

Pepe
7.0
Barely had to touch the ball all game, he might as well have gone forward and shown the forwards how it should be done before the break. Some crunching tackling and solid defending from him in the second half.

Ricardo Carvalho
8.0
Rock-solid all night, clean in the tackle and well-positioned, occasionally bailed Marcelo out of trouble. Scored the winning goal on the night.

Marcelo
6.0
Too adventurous going forward and was troubled by Juanfran in the first half, but improved on his defending after the break.

Xabi Alonso
7.0
Full of running today and, as usual, his passing was slick and precise.

Sami Khedira
7.5
He is known for his great stamina and lived up to the expectations as he bossed the midfield together with Xabi Alonso. Released Mesut Oezil with a delightful long pass in the build-up to the opener.

Karim Benzema
6.0
Wasteful in possession and aside from the good pass for Higuain in the 18th minute his contribution was non-existent.

Mesut Özil
8.0
Kaka should be worried about his place in the team as the young German international delivered an outstanding performance tonight creating numerous chances in the first-half and played a major role in the goal.

Cristiano Ronaldo (Flop of the Match)
7.0
Wasteful in front of goal and from set-pieces, and could have received a six, had it not been for his assist for the goal. Showed some good touches, though, with the highlight being a marvellous backheel in the 55th minute.

Gonzalo Gerardo Higuaín
5.5
Wasted two clear chance in the first half and two more in the second half. All in all, a disappointing evening for the Argentinian forward.

Substitutions
Pedro León
6.5
Showed some good touches tonight in a fairly impressive cameo.

kazai21
Lassú volt igen,de azért össze szedték magukat😊

Lcapitant
a 2. félidei játék elég jó volt. védelem jó lesz sztem...
Higu meg jólesz ha megtalálja a cipõjét 😊
Benzema akart...
Özil nagyon jó volt...meccs legjobbja sztem

Nekem kicsit lassú volt a játék de azért tetszett.

REAL MADRID

Taki 122
Megvan az elsõ gyõzelem, bár a helyzetkihasználás és a játék még nem az igazi, de a legfontosabb, hogy miénk a 3 pont 😉 Hala Madrid!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kazai21
Na már kezd alakulni a csapat szvsz. Ronaldotól volt 1-2 felesleges mozdulat de volt jó is..😊 Remélem tudjuk folytatni ezt a gyõzelmi sorozatot...

Özil nagyon jó.

Taki 122
Higuaínnak ma nem akar összejönni :/ Ha reggelig játszanak se rúg gólt 😄

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

SLICK
Ejj, pedig Bnzema nagyon akart 😞

SLICK
thx

Taki 122
Volt jópár helyzet, amiket illet volna értékesíteni! Amúgy csak Carvalhora nem gondoltam, hogy pont õ rúgja az elsõ gólt 😄

gabi89
Na alakul gól is volt meg most is egy szép támadás.
Már jobb mint az elsõ félidõ 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

GÓL! Ja jó estét mindenkinek. 😄
SLICK
Carvalho gól!

SLICK
Mi volt az elsõ félidõben? Most értem haza. Volt mrá valami izgalmas is? Milyen a játék?

kazai21
Marcelo vs. Aranda 😄D

hedonist
bocs ez hanyadik forduló 2.ik?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szucsy89
Benzema - Higuain kettõssel eddig még sose kezdett a real ugye?
kazai21
Most nézem,hogy a gyep elég érdekesen néz ki😄

Azzal itt mi nem foglalkozunk.

REAL MADRID

Barca kikapott 2-0-ra a Herculestõl

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Palya minosege eleg rossz.

REAL MADRID

Ja 4-4-2-ben jo lenne a taktika.

REAL MADRID

LasDen
Benzema szerintem inkább csatár lesz mint szélsõ...

ProGabe
hoppá-hoppá-hoppá-hoppá! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

picsába 😄D

LasDen
jah...csak sajnos ez csak a bajnokikra vonatkozik...a BL meg a kupa marad a streamen 😄

az fasza! végre nem kell ilyen szar furanyelvû streameket nézni 😄

LasDen
ez az a kérdés, amit ebben a szezonban soha nem kell feltenned bajnokival kapcsolatban....a Real mind a 38 meccsét közvetíteni fogja a sporttv...😄

nem szóltam

ez a meccs lesz valamelyik magyar adón?