Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Elõször azt hittem, valami tiltott topik lett. 😛P

kazai21
Monoton ügyeskedik^^

Mi equipo favorito: Real Madrid

nekem is más lett a színe

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

horpeti
Mitõl lett más színû a topik? 😊 (vagy csak nekem?)

Különc
Ezen felnevettem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

horpeti
Ha minden meccsen rúg 6ot a Madrid, abból 3at Roni, akkor összejöhet.. 😄

horpeti
C. Roni majd megdönti. 😄

Rockynhooo
ááá nem. a 70et eltaláltad de utána RVN jön 60al. úgyhogy jócskán vezet és olyanok jönnek utána még hogy Seva , Henry , Del Pierro , Pippo. Szóval egy jó ideig rekord lesz ez még 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
igen erre is akartam célozni 😊
További sikereket kívánok neki, remélem az örökmérleget is sokáig fogja még vezetni 😊

Voyager5
Ja, azthiszem ez volt a 69. vagy 70. gólja. így beelõzte Pippot. A többiek (aktívak) meg fényévre vannak tõle.
Rockynhooo
Jah zsír hogy azért bl-ben rúg gólokat mert így az örök ranglistán is tartja az elsõ helyet 😊

<#worship>

REAL MADRID

SLICK
Capitano! BL-ben azért termel még 😊
Kár hogy nem itt teszi már ezt 😞

Voyager5
Rúgott még egyet.
SLICK
pont most akartam írni 😊

gabi89
Schalke 1 - 0 Hapoel Tel Aviv

Raúl lõtte a 3. percben

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Hát XabiAlonso meg Khedira személyében két olyan játékosun van ami nagyon meghatározza a játékunkat! Nagyon jól szedik a labdát, nagyon higgatak, és mindketten nagyon látnak a pályán! Õ melletük a többiek ki tudnak bontakozni 😊

kazai21
Jaja szilárd a védelem,3 gólt kapni összes fõleg,hogy BL-be nem is kaptunk még😊

Voyager5
Iden jol igazoltunk szerintem. Ozil mar most tobbet tett mint Kaka tavaly egesz szezonban 😄.
Carvalho is jo vetel volt, ilyen szilard Madrid vedelmet meg eletemben nem lattam koszonhetoen neki is.
Khedira meg tipik "vizhordo" ember, minden meccsen iszonyat mezonymunkat vegez, Xabival jo kis parost alkotnak.
Voyager5
morleone
Özil egy kurva jó vétel volt! 😄 Meccsrõl-meccsre hozza amiért megvették. Nekem most õ az abszolút favorit.

DONGUBA
Gratula.....rossz volt nezni a nyugdijas kozeppalyankat😞

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rockynhooo
tetszett a mai meccs. mondjuk ezt az öregfiúk bandáját nem volt nehéz lefutni a 20on éves fiataljainknak. Marci játéka nagyon tetszett meg persze C.Ronié. A helyzet kihasználáson még van mit csiszolni. Higany meg szokás szerint felbaszott. Ramos meg jöjjön vissza fele 😊

horpeti
Visszavágón a Milannak drukkolok 😛 Bár ha így nyomják, akkor veszett fejsze. Verniük kell Ajaxot és Auxeret, és akkor nem lesz gond a továbbjutással. 😄

LasDen
amilyen könnyú lett ez a meccs a visszavágó olyan nehéz lesz szerintem....
de papám eltalálta a végét....sima egyes...és sima is volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Én egyáltalán nem izgultam a 15. perctõl. 😊 ill. drukkoltam, hogy legyen 1 milán gól, és akkor izgibb lenne. De így... 😄
Amúgy szerintem BL szintû volt a meccs, legalábbis a madridi oldalról. A milannak túl nagy volt a sebesség, nem követhették.

horpeti
nézzél gyakrabban Madrid meccset. Mindig harcos. 😊

LasDen
Ratinger....

ker Casillas Fernández
7.0
Produced a wonderful save, with the help of his crossbar, to keep out a Pirlo free kick in the first half, and showed strong wrists to beat away an effort from Robinho, but not overly worked.

Arbeloa
6.5
Was caught moving in too narrow on occasion, leaving space on the flank, but was always committed and strong in the tackle against some tricky opponents.

Ricardo Carvalho
7.5
Slightly fortunate not to give away a free kick for a challenge on Ibrahimovic on the edge of the area, but otherwise was a rock, marshalling the marauding threat of 'Ibra' using all of his experience.

Pepe
6.5
Tough and uncompromising, and for long spells he and Carvalho bullied Ibrahimovic out of the match, as the Portuguese pairing notched up Madrid's third consecutive Champions League clean sheet.

Marcelo
6.0
Not a natural full-back, and Milan found joy by exploiting the space he often left when bombing forward. His positional sense is still questionable, although once again proved a useful outlet in the final third.

Cristiano Ronaldo Top of the Match
8.0
The Portuguese was inspirational, and the elder statesmen in the Milan defence simply couldn't handle him. Rocketed a free kick through the wall past Amelia, then seconds later laid on Oezil's deflected second. Could have more had it not been for the gloves of the visiting shot-stopper.

Xabi Alonso
6.5
Neat and tidy when holding the ball, but strong and harrying when chasing down Pirlo and Seedorf, ensuring that neither were allowed any time on the ball. Looks to enjoy playing with Sami Khedira

Mesut Özil
7.5
The German has taken no time to settle at the Santiago Bernabeu, and tonight produced vintage interplay with Ronaldo as los Blancos flooded forward. Deflected goal left Milan shell-shocked, and he looks to be an inspired purchase.

Sami Khedira
7.0
Improving with every game he plays for los Blancos, and although a lot of the work he does goes unnoticed, proved to be a powerful shield in front of his central defenders to break up Milan attacks.

Ángel Fabián Di María
6.5
Was up against Antonini on the right and ran directly at him to get the defender turning to face his own goal whenever possible. However, was guilty of being a touch selfish when team-mates were better placed, and need to improve his decision-making.

Gonzalo Gerardo Higuaín
5.0
Most definitely an night to forget for the Argentine, who squandered three simple opportunities to add to Real Madrid's lead, but looked less than convincing with all three. Will need to improve his sharpness.

Substitutions
Lassana Diarra
5.0
Given the last five minutes to shore up the midfield.

Granero
4.5
On late in the day to see out the victory.

Karim Benzema
4.5
Replaced Higuain late on but had no time to create an opportunity.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
ez ellen a Milan ellen ilyen bakik beleférnek 😊

itt volt az ideje egy "nagyobb" bl sikernek. ha rendes befejezõcsatárunk van elõl, lazább lett volna, így végig izgulni kellett. A San Siroba is Pirlo-Gattuso-Seedorf középpályát!

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

szucsy89
az oké hogy volt még 3-4 zicceretek, de maga a játék nem egy bl szint volt... megye 2ben nincs ennyi eladott labda😄
Hát meg tudom érteni, mert te a milán játékát figyelted! Én azon szomorkodom h ezt a meccset 6-0 kellet volna nyernünk :S

szucsy89
grat, jobbak voltatok, bár mindkét gól szerencsés volt... a visszavágó remélem jobb meccs lesz, mert ez egy dögunalmas meccs volt, gyenge színvonalú játékkal (mind2 csapat részérõl rengeteg eladott labda, rossz megoldások stb.)!
kazai21
Hát igen még a helyzeteket gólra kéne váltani szerintem nyerhettünk volna 4:0-ra de se baj,játék nagyon tetszett😊

Amúgy hol áll a topik design?😄

ja nekem tetszett ez a fajta játékstílus... de még mindig ott volt Di Maria helyzete amit elönzõzött, stb... ha Mou beszél a fejükkel, szerintem ilyen helyzetek be is mehetnek...

Voyager5
na fasza. behúztuk.
Lõhettünk volna 5öt is, hála istennek a Milan nem használta ki a rossz helyzetkihasználást.
Lcapitant
Jók voltunk, minden elismerésem! 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

kazai21
Iszonyatosan jók voltunk szerintem😄DDD

Na ezt is behúztuk, várjuk a következõ meccset 😊

Milan legjobb játékosa szerintem a kapusuk volt 😄

SLICK
ámen! 😄

na Benzema rúg egy 3. gólt és aztán viszlát 😄

Azért kezd kibújni a szög a zsákból... elõjött az a fajta olasz agresszivitás ami a VB-n is látható volt

SLICK
kezecske :c

Ronaldóóóóóóóóóóóóó wtf

SLICK
Ronaldót még ma felrúgják kegyetlenül, addig idegesít pár milánost..

LasDen
ha ezeket kinõné Ronaldo....

én is megnyugodnék ha lenne még egy gól

LasDen
rúgni kéne mégegyett, hog megnyugodjak 😄

Marcelonak milyen elvetemült gyerekgyilkos nézése van...