Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
hogy lehet az ilyet egyáltalán összehasonlítani? egy Higuain egy Ronaldohoz képest a cipõjét nem érdemelné meg h nyaldossa mármint Ronaldonak...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Titkon mindig reménykedtem benne, hogy idehozzák 😄D, csak a vezetõink jobban szerették a "papucs-edzõket" 😄DDDD
Amúgy Pep-et is csipázom, csak szerintem õ még zöldfülû, hiába a 6 kupa, ha én ültem volna akkor a kispadon, akkor is nyertek volna minimum 4et.
Taktikailag megfogható, és érdekes, hogy a kisebb csapatoknak jön össze fõleg (Hercules, Kazan).
Amúgy szerintem a 2 legjobb edzõ: Mou és SAF.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Mourinhónak és Guardiolának is fantasztikus a hozzáállása, óriási a sikeréhségük. Mind a ketten rendkívül világosan el tudják magyarázni, amit akarnak, és közvetlenek a focistákkal" - elemezte tovább a két klasszis szakembert a svéd csatár. Mourinhóról köztudott az is, hogy rendkívüli fegyelmet követel. Amikor kinevezték a Real Madrid edzõjének, rögtön egy viselkedési kódexet adott ki, amelyben világosan megfogalmazta, hogy minden edzés 9.30-kor kezdõdik, és aki késik, az nem tréningezhet együtt a többiekkel. Ebbõl nem volt hajlandó engedni, pedig a csapat Iker Casillas vezérletével megpróbálta elérni, hogy a foglalkozások egy órával késõbb legyenek - tekintettel a kisgyermekes játékosokra. Mourinhót azonban ez nem hatotta meg.
A portugál ugyanakkor rugalmas is tud lenni. "Sohasem hittem abban, hogy minden focistát ugyanúgy kell kezelni. Sõt, éppen az ellenkezõjét gondolom. Vannak szabályok, amik mindenkire vonatkoznak, de minden játékos másfajta törõdést igényel" - jelentette ki Mourinho, aki igyekszik felnõttként kezelni futballistáit. Így engedélyezte, hogy a focisták a csapatbuszon zenét hallgassanak, és a mobilok is be lehetnek kapcsolva - de csak csendes üzemmódban, és a zene sem zavarhatja a többieket.
A Real szakvezetõje ugyanakkor nem csak a csapatával foglalkozik, hanem mesterien képes manipulálni a sajtót, a nyilvánosság elõtti fellépéseit hasonló alapossággal tervezi meg, mint az edzéseket. Ezzel a módszerrel gyakran képes levenni a terhet focistái válláról, vagy elterelni a figyelmet a csapat gyengeségeirõl. A labdarúgók ezért rendkívül hálásak neki, és tisztában vannak vele, hogy mirõl van szó. Mourinho legutóbb Pedro Leónt kritizálta az egyik sajtótájékoztatón, majd kitette õt a keretbõl - a focista azonban késõbb kifejtette: "Tudtam, hogy a mester bízik bennem, és nagyon jó vele a kapcsolatom"."
ödzõk...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Jajj de kár,hogy JM el van tiltva a kispadtól,szerintem elég rendesen provokálná õket😄DD De lehet így is fogja ha a lelátón lesz😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
REAL MADRID
REAL MADRID
Persze örülnék a sikereknek végül, de én szurkoló vagyok, nem pedig vezetõség, aki elvár dolgokat. Én bizakodom, nem elvárok. 😊 Fõleg a sok sikertelenség után...
Idén jók az esélyeink, jövõre még nagyobbak lesznek, ha ez a profi munka fog folyni.
Ami még Mou érdeme, hogy a játékmesterek is odateszik magukat ha kell.
A védelmünk is képes helyt állni bárki ellen ha odakoncentrálnak.
2002ben éreztem ugyanezt utoljára. Akárki ellen állnak ki a srácok sanszosabb, hogy nyerünk mint hogy veszítsünk. Ami egyedül aggaszt egy picit, az a helyzetek kihasználása.
Egy barcelona ellen gyúrni kell még erre 😊
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
hát kemény ez nah...
néha alig rugnak gólt most meg 4 is :S