Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
omg Figo,Ronaldo aranylabdások,utóbbi 2x világbajnok(??),Higany meg Özil meg tehetségek,ennyi.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ki ez az állat, aki SMS-ben leírta, hogy a Figo, Ronaldo, Zidane Real Madrid szart sem ér a Higuain, Özil, C. Ronaldo hármashoz képest?😮😮

hogy lehet az ilyet egyáltalán összehasonlítani? egy Higuain egy Ronaldohoz képest a cipõjét nem érdemelné meg h nyaldossa mármint Ronaldonak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lcapitant
istenem, mennyi idióta... .D

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

az elejéig egyetértek 😄

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

barnuska665
a Real a király.meg a Fradi meg a Loki

vedd le nyugodtan, senki nem akadályoz meg benne
Voyager5
Mourinho iszonyat nagy arc, nekem azóta az egyik kedvencem, amióta a Portoval BL-t nyert.
Titkon mindig reménykedtem benne, hogy idehozzák 😄D, csak a vezetõink jobban szerették a "papucs-edzõket" 😄DDDD

Amúgy Pep-et is csipázom, csak szerintem õ még zöldfülû, hiába a 6 kupa, ha én ültem volna akkor a kispadon, akkor is nyertek volna minimum 4et.
Taktikailag megfogható, és érdekes, hogy a kisebb csapatoknak jön össze fõleg (Hercules, Kazan).

Amúgy szerintem a 2 legjobb edzõ: Mou és SAF.
Különc
<#eljen><#eljen><#eljen>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Voyager5
OFFICIAL: Zinedine Zidane appointed as presidental advisor to the first team .

LasDen
"José Mourinho vagy Josep Guardiola ugyanakkor másfajta edzõi iskola hívei: õk úgy vélik, hogy a lehetõ legalaposabban fel kell készülni az ellenfélbõl. A jelenleg a Real Madridnál dolgozó portugál anno a Chelsea edzõjeként híres volt arról, személyre szóló dvd-ket készített focistáinak, amelyben kielemezte azt a játékost, akivel szembe fognak kerülni.

Mourinhónak és Guardiolának is fantasztikus a hozzáállása, óriási a sikeréhségük. Mind a ketten rendkívül világosan el tudják magyarázni, amit akarnak, és közvetlenek a focistákkal" - elemezte tovább a két klasszis szakembert a svéd csatár. Mourinhóról köztudott az is, hogy rendkívüli fegyelmet követel. Amikor kinevezték a Real Madrid edzõjének, rögtön egy viselkedési kódexet adott ki, amelyben világosan megfogalmazta, hogy minden edzés 9.30-kor kezdõdik, és aki késik, az nem tréningezhet együtt a többiekkel. Ebbõl nem volt hajlandó engedni, pedig a csapat Iker Casillas vezérletével megpróbálta elérni, hogy a foglalkozások egy órával késõbb legyenek - tekintettel a kisgyermekes játékosokra. Mourinhót azonban ez nem hatotta meg.

A portugál ugyanakkor rugalmas is tud lenni. "Sohasem hittem abban, hogy minden focistát ugyanúgy kell kezelni. Sõt, éppen az ellenkezõjét gondolom. Vannak szabályok, amik mindenkire vonatkoznak, de minden játékos másfajta törõdést igényel" - jelentette ki Mourinho, aki igyekszik felnõttként kezelni futballistáit. Így engedélyezte, hogy a focisták a csapatbuszon zenét hallgassanak, és a mobilok is be lehetnek kapcsolva - de csak csendes üzemmódban, és a zene sem zavarhatja a többieket.

A Real szakvezetõje ugyanakkor nem csak a csapatával foglalkozik, hanem mesterien képes manipulálni a sajtót, a nyilvánosság elõtti fellépéseit hasonló alapossággal tervezi meg, mint az edzéseket. Ezzel a módszerrel gyakran képes levenni a terhet focistái válláról, vagy elterelni a figyelmet a csapat gyengeségeirõl. A labdarúgók ezért rendkívül hálásak neki, és tisztában vannak vele, hogy mirõl van szó. Mourinho legutóbb Pedro Leónt kritizálta az egyik sajtótájékoztatón, majd kitette õt a keretbõl - a focista azonban késõbb kifejtette: "Tudtam, hogy a mester bízik bennem, és nagyon jó vele a kapcsolatom"."

ödzõk...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Unatkozz máshol ...

REAL MADRID

Cabell
az másik dolog. abbó a bannerbõl amúgy a helyetekben a pepét meg a marcelot levenném

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Casillas
...ha már a saját csapatod sikereinek nem tudsz örülni 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Cabell
úristen de vidám itt mindenki de örülnék ha történne valami tragédia itt..😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

kazai21
Manolo Preciado (a Gijón vezetõedzõje): "Mourinho egy gazember, és rossz kolléga."

Jajj de kár,hogy JM el van tiltva a kispadtól,szerintem elég rendesen provokálná õket😄DD De lehet így is fogja ha a lelátón lesz😄

kazai21
😄DDDDDD

LasDen
szegény karanka annyit szaladgálhatott mint a játékosok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

😄DDD

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Aitor, Aitor!!! 😄DD

REAL MADRID

horpeti
De azért nem adja fel a kupákat. 😊)

José is megmondta, hogy kell egy év mire csapat lesz a csapat.

REAL MADRID

LasDen
akármilyen mérleggel (mondjuk ilyennel) fog távozni Mourinho....nem fogom irigyelni aki utána jön...😄

horpeti
Én is bizakodom, de a látottak után már teljesen elégedett vagyok a csapattal, öröm nézni, ahogy játszanak.
Persze örülnék a sikereknek végül, de én szurkoló vagyok, nem pedig vezetõség, aki elvár dolgokat. Én bizakodom, nem elvárok. 😊 Fõleg a sok sikertelenség után...
Idén jók az esélyeink, jövõre még nagyobbak lesznek, ha ez a profi munka fog folyni.

LasDen
a 2 milan meccsig nem mondom, hogy hasonlóan, de én is óvatosan vélekedtem a csapatról...de engem az eddigi (fontos) meccsek meggyõztek, hogy akár idén is összejöhet ez-az...😄

Voyager5
Tegnapi gólok:
Voyager5
Tetszik nekem is a mostani csapat, de fenntartom, hogy igazán nagy dolgokra csak jövõre lehetnek képesek. (ne legyen igazam)
Végre stratégiailag és egyénileg is jó a középpályánk. Vannak vízhordók és játékmesterek is.
Ami még Mou érdeme, hogy a játékmesterek is odateszik magukat ha kell.
A védelmünk is képes helyt állni bárki ellen ha odakoncentrálnak.

2002ben éreztem ugyanezt utoljára. Akárki ellen állnak ki a srácok sanszosabb, hogy nyerünk mint hogy veszítsünk. Ami egyedül aggaszt egy picit, az a helyzetek kihasználása.
Egy barcelona ellen gyúrni kell még erre 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Rockynhooo
Ez az Özil , Mária , CR támadó szekció valami isten... ezek elõtt lenne még egy Suárez mondjuk.. pfuuu , na nem mintha bajom lenne a csatárainkkal. meg jó hogy van mögöttük egy masszív Khedira , Csabi páros.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

<#fogmosas>
LasDen
meg mourinho faszát is rángassa meg hogy élvezze a meccset, nem?? 😄

3 gólpassz meg 2 gól kb 😄
LasDen
adott egy gólpasszt...mitakarsz még?? 😄

león megint szar volt amúgy 😄

kazai21
Nem lehet mindig gólzáporos meccsünk...

alig rúgnak gólt? lol?

Voyager5
Mariskával sem nyúltunk mellé azthiszem.
Lcapitant
di Maria nagyon tud 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
Mou már rég az öltözõben 😊

SLICK
Alfonzó szabadrúgásgól! 😊

Lcapitant
XABIIIIIIIIIII

Voyager5
Úgy, hogy iszonyat gyengék a bírók 😞
kazai21
Xabi😄DDD

közben meg nézem h a büntetõ elõtt vagy az elsõ büntetõkor meg 2.sárga azaz piros lap 😄
hát kemény ez nah...
néha alig rugnak gólt most meg 4 is :S
SLICK
felgyorsultak az események 😄

hé ezt meg hogy hozták össze ? 82.ben büntetõ vendég oldalon majd 2 perc múlva hazai oldalon :/
Voyager5
CR jó arc volt, h átengedte.
Lcapitant
Benzema 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD