Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Hala Madrid
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kaka pedig január elején már visszatérhet <#taps>#taps>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
#61533: köszi szépen 😊
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
REAL MADRID
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Lol. 1 ujj meg az 1. osztály. 😄D
Casillas meg hogy elkapta 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
Mi equipo favorito: Real Madrid
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
REAL MADRID
Barca topikban a reált picsázzák, reál topikban a barcát... Ezzel nincs gond. 😄
REAL MADRID
"Egészséges...*szip*...vagyok én is....*szip*....én is tudok....játszani...mester....."
vagy az erõnléti edzõk megrúgdosták, hogy ott maradjon....