Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem az intert kapjuk :f

Voyager5
Jó hát, most az összes létezõ csatárt szóba fogják hozni a csapattal. Szinte már várom a Drogba/Rooney/Suarez/Forlán/Nilmar/Llorente stb. stb. neveket, fõleg úgy, hogy Perez aztmondta, hogy az eredeti tervekkel ellentétben mégis akarnak igazolni télen...

De ez a Milito szerintem jónagy kacsa, nemhiszem, hogy olyat igazolnak aki nem játszhat a BLben (habár ha az elmúlt éveket nézem akkor az még 2 meccs <#idiota>)

Apropó BL: jövõhét pénteken sorsolás. 2. helyezettekkel kerülhet össze a csapat. Eddigiek alapján Inter, Köbenhavn, Lyon.. ma még jön hozzá pár. Jó lenne valami egyszerût kapni 😄
Meg ha már ilyen öreg játékos kell, akkor ennyi erõvel visszavásárolhatnánk Raúl-t is 😄

"Benzema helyett Diego Milito?"... áll a hír címében madridistán. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek... az Internek amilyen sikerszériája van (LOL), inkább ne igazoljunk onnan játékost 😊

LasDen
fasza lenne, ha adna lehetõséget Moratanak v Sarabianak...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

P.León inkább ne játsszon.

Voyager5
Kell a flamewar a népnek mint a falat kenyér.
Kár, hogy olyan dolgok miatt provokálták ki a büntetõponto(ka)t maguknak amivel már amúgyse lehet mit tenni.
bakkerman
zárnak be sorra a foci topikok 😄 classico után bezárt ez,most meg az inter topik 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Be kell állni 4-1-4-1-be így lehet középen Kaka 😄DDDDDD

Ramos-Pepe-Carvalho-Marcelo
Alonso
Pedro Leon-Özil-Kaka-Di Maria
Ronaldo
horpeti
Gondolom csak addig, ameddig Higany sérült. Higany helyére C. Roni ugrik be 1. számú csatárnak...

bakkerman
és higany benzema pad?

LasDen
mert amit te írsz, csak rossz lehet...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
zsír. mikor írtam h várom h Kaká visszatérjen mert sokat várok tõle és szükség lehet rá, akkor meg porba oltott itt valaki 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kazai21
Egy szóval nem mondtam,hogy õ egy isten😄 Annyit mondtam,hogy tudja õ,hogy mit csinál.....

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
persze...és dombi tibivel a középpályán még a libertadores kupát is megnyeri a reallal....😄

ha egy interrel blt nyert felõlem air sándor is lehet a csatár, bízom benne :f

Persze hogy nem veletlenul. Kényszerbõl 😄

REAL MADRID

LasDen
azé nem kell isteni hatalmat tuladonítani neki...😄

kazai21
Szerintem JM nem véletlenül rakná oda.

Szerintem meg nem, Kaká nem szélsõ.

REAL MADRID

LasDen
azé Benzema is ott van 😄

kazai21
A Marca információ szerint, az sem elképzelhetetlen, hogy a Real Madrid nem igazol támadót a télen, mivel Mourinho fontolgatja annak lehetõségét, hogy Kaká felépülése esetén, Ronaldo lenne az egyetlen csatár, míg Kaká, Özil és Di María támogatná a középpályán a portugált.

Szerintem jó ötlet😄

sima 2 vagy nagyobb gólkülönbségû gyõzelem

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Voyager5
Fix 1-es 😊
74,75,76se 😄

am mi a véleményetek a real meccsrõl? (mármint az auxerre elleni derbirõl 😄)
Csabesz6
Nyomorult óvodás megnyilvánulás, most már SIMÁN el tudom képzelni, milyen lehet élõben ez a fattyú.😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

horpeti
Ez most mi az isten? :o

Voyager5
Kell írni egyet😄

#62527: nincsmit
thx meglesem 😊
Sabcsee
arsenal topikban is jól mutatna😄

kaka

limperatore
olyan nincs hogy trófeák repüljenek lefele? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Voyager5
JavaScriptes cucc szerintem ez az:

<script type="text/javascript" src="http://linedesign.hu/banner/snowstorm.js"></script>

gondolom modi vagy HG tudja beszúrni a kódot és megy. (van amúgy már több topikban is)
miez a hóesésmár 😄DDD
(hogyan raktátok be?)
eheheeee.

Valamit hallottam, h beszél és kicsapta a biztositékot, idö kellet még rájöttem h csak viccel 😄

Hisz ennyire hülye nem lehet xD

bakkerman
meccs elõtt, amikor még ugye eggyel többet játszott a Barca:
"ez az 5 pont különbség nem fejezi ki a két csapat közötti hatalmas játékkultúrabeli különbséget"

azért ez nekemis durva

LasDen
Real Madrid coach Jose Mourinho is plotting a raid on former club Inter for striker Diego Milito, according to reports from Italy.

még az kéne....

Casillas
ja egyébként ehhez a témához még annyit, hogy a sporttv facebookos oldalán a hozzászólások közt már barca-drukker is írta, hogy neki kellemetlen hallgatni horváth feri nyáladzását meccsrõl meccsre, és tegyenek be egy semleges kommentátort 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
meccs elõtt, amikor még ugye eggyel többet játszott a Barca:
"ez az 5 pont különbség nem fejezi ki a két csapat közötti hatalmas játékkultúrabeli különbséget"
félidõben: "fáradt, ötlettelen, apatikus, lassan mozgó csapat benyomását keltette a madrid"
meccs végén meg a szokásos: "a bírónak nagyon sokat köszönhet a madrid"

aztán persze mutatták a barca meccs összefoglalóját, és majdnem elélvezett rajta, hogy messi el tudta gurítani 10 méterre a labdát, és gólpasszt adott

bakkerman
miket mondott?

Voyager5
Én már nem is foglalkozok velük.
Mute és kész, hallgatok közben zenét vagy bármi.

Múlt héten az el classico elsõ félideje verte ki a biztosítékot, akkor megfogadtam, hogy soha többet nem hallgatom ezeket a majmokat.
robotnyk
amíg Zidane, Figo, Ronaldo9 itt játszottak, addig mélyen a seggünkben volt mindig.
Casillas
õt még a vb alatt ki kellett volna vágni egész sg-rõl kb

miilann04
kezdem tényleg azt hinni hogy csak viccbõl mondja azokat amiket mond.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Casillas
azért Hegyi ma is hozta a formáját....

Ott a moditopik ha valami szúrja a szemed, nem vagyok mindentlátó.

REAL MADRID

SLICK
mások hasonló a beszólásért amilyet én is írtam, pontot se kapnak... pl limperatore az inter topikban.
De elnézem neked, mert arcra adsz...

Élvezet utánatok takarítani. Nem értem minek válaszoltok nekik.

REAL MADRID

lee86

&#161;Hala Madrid!

Lcapitant
😊 a lényeg a 3 pont 😄
gratula 😉

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
csak behúztuk ezt a mecset is, Mourinho hazai veretlensége csak megmaradt!
szép volt fiúk!
Hala Madrid!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!