Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Özil!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Eurosport 2-n Mainz - Schalke megy akit esetleg érdekel 😊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Múltkor néztem egy YT videót, asszem Szalai Ádám gólját San Marino ellen. Okos gyerek beírta, hogy ezt még Casillas és Cech is bekapta volna (Cech nevét Czechnek írta, lol), talán csak Victor Valdés nem 😄D Értem én hogy valaki egy csapatnak szurkol, de ennyire nem kéne belebuzulni a játékosokba, mert szerintem még Barca drukkerek is megmondják hogy Valdésnál jobb Cech vagy Casillas...
Benõnek a kezdõben kéne lennie.....úgy beszél mintha Morata nem lenne a keretben....pedig õ is csatár....és ha nem akarja játszatni, akkor meg mi a fasznak nevezi????
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Nem illik ilyet mondani, de ráfér 1 kis pihenõ!
ezért jobbak a napi újságok (nemzetisport) meg a net 😊
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Nos az az újság talán annyira nem bosszantó, mint egy kommentátor aki Barcelona drukker és érezhetõen fikázza a kedvenc csapatodat. Igazi kínszenvedés volt végighallgatni a meccset, mivel a kedves kommentátor nyelve Messi illetve a fél Barcelona seggében volt... Ettõl függetlenül szerintem le kéne hozniuk a meccset, akárhogy is alakul az eredmény. Igazából pártatlan újságot manapság már nem is találni.
pedig ez a meccs még az egyébként semmire nem jó telesport vasárnapi mûsorába is bekerült a következõ héten a szokásos adag senkit sem érdeklõ sport mellé (mert általában mi azokban vagyunk jók)
Barca szurkoló vagyok, de nem veszekedni jöttem ide.
Csak a véleményem leírni, és, hogy ti mit gondoltok. 😊
November 29.-én volt az El Clásicó, ez hétfõ volt. Két napra rá, szerdán jelent meg a Sztár Sport. Én régen vásároltam a Sztár Sport heti sportmagazint, de kb. fél éve már ráhagytam. Gondoltam, hogy most megveszem, mert hátha írnak az el clásicó-ról.
Persze örültem, hogy 5-0 lett, de nem csak ezért akartam megvenni. Akkor is megvettem volna, ha a REal nyer 5-0 ra, mert pusztán arra lettem volna kiváncsi, amit a mérkõzésrõl írnak.
Szóval erre föl 2 napra rá, dec01-én semmit nem írt a Sztár Sport a meccsrõl. Még a Real vezette a tabellát. Gondolom, hogy azért, mert a lapzárta még a meccs elõtt megvolt.
Ezt felháborítónak tartom, hogy 2 nappal a lap megjelenése elõtt már lapzárta van.
Sebaj. Gondoltam, hogy 1 hét mulva, a következõ héten, a következõ sztár sport megjelenéskor már írnak a meccsrõl. Szóval megvettem az e hetit, is, ami dec.08-án, a következõ szerdán jelent meg.
Erre föl ebben a számban sem írtak semmit a meccsrõl. Csak annyi, hogy beírták, hogy 5-0 volt a mecccs és már a Barca vezeti a tabellát.
Ezt már mégjobban felháborítónak tartom. Hát ezért nem veszem én mostmár ezt az újságot.
Azt reméltem, hogy majd két külön oldalon foglalkoznak a meccsel, ahol a barca játékosok vannak rajta a fényképeken.
Erre föl az e heti újságban a spanyol bajnoki oldalaknál Cristiano Ronaldo virít nagyban, mert már azt írták, hogy a köv meccsen az õ duplájával nyertek.
Hát úgy felcsesztem magam, hogy nagyon.
Félreértés ne essék, nem az bánt, hogy CR van ott a képen, hanem, hogy az EL Clásicó nyerteseirõl a meccsrõl nincsenek képek. TEhát ha a REal nyert volna, akkor is felcseszõdtem volna Barca szurkoló létemre, hogy a Clásicó ról, és a gyõzteseirõl nem volt semmi.
Nektek mi a véleményetek?
üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Nagy gesztus lenne mindent rábízni 1 meccs erejéig. Alap taktikát biztos nem Karanka találta ki, meg csere koncepciót, de lehet, hogy a konkrét meccs közbeni apró változtatásokat igen. Én nem láttam a meccset, úgyhogy nem érzékeltem semmit.
Karanka kell ide, José mondjon le!! 😄DD
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Inter, Arsenal, Lyon, AS Roma, Marseille és Kobenhavn.
Intert, Arsenalt, Romát jó lenne elkerülni.
Tartom, hogy Lyont kapjuk.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player