Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benzema ha ezt begyûri akkor szerintem egyértelmû lenne , hogy ki lesz az elsõszámú támadó 😄

GÓL!
Özil!
SLICK
FUCKYEAH!!!

ÖZIIIIIIIIIIIIIIIIL

Hala Madrid!
LasDen
pedro león súgta neki....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Diarra faszé rugdos kapura amikor ott áll elõtte Benzema?😄

na Hala Madrid 😊

LasDen
jáccik Benzema...úgy--úgy...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Off:

Eurosport 2-n Mainz - Schalke megy akit esetleg érdekel 😊

limperatore
még babos is jobb nála 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Picit off:

Múltkor néztem egy YT videót, asszem Szalai Ádám gólját San Marino ellen. Okos gyerek beírta, hogy ezt még Casillas és Cech is bekapta volna (Cech nevét Czechnek írta, lol), talán csak Victor Valdés nem 😄D Értem én hogy valaki egy csapatnak szurkol, de ennyire nem kéne belebuzulni a játékosokba, mert szerintem még Barca drukkerek is megmondják hogy Valdésnál jobb Cech vagy Casillas...

LasDen
"Ha nem teszem a kezdõbe, akkor egy olyan játékost büntetek, aki az elmúlt heti teljesítménye után megérdemelné hogy lehetõséget kapjon. Ugyanakkor ha játszik, és változtatnom kell a meccs folyamán, Albiolt vagy Garayt kellene támadóként beküldenem. Tudom, mi a jobb Benzemának, de a csapat érdekében a legjobb megoldást kell megkeresnem."

Benõnek a kezdõben kéne lennie.....úgy beszél mintha Morata nem lenne a keretben....pedig õ is csatár....és ha nem akarja játszatni, akkor meg mi a fasznak nevezi????

Lcapitant
legalább Arbeloa is játékba kerülhet 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

A tegnapi edzésen Sergio Ramos bokája sérült meg könnyebben. 2-3 hét kihagyás vár rá. A helyén Arbeloa fog játszani vasárnap

Nem illik ilyet mondani, de ráfér 1 kis pihenõ!

Lcapitant
szerintem ez várható volt. mert pl a meccs elõtt mindegyik újság ezt a meccset foglalta össze oldalakban, mi lesz a meccsen. meg a meccs után is volt egy forduló. meg a sztár sport és a többi heti újságnak meg nem annyira érné meg "visszatekinteni" szerintem. a képes sportban volt egy Barca poszter az 5-0-lal. és ennyi.
ezért jobbak a napi újságok (nemzetisport) meg a net 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Üdv!

Nos az az újság talán annyira nem bosszantó, mint egy kommentátor aki Barcelona drukker és érezhetõen fikázza a kedvenc csapatodat. Igazi kínszenvedés volt végighallgatni a meccset, mivel a kedves kommentátor nyelve Messi illetve a fél Barcelona seggében volt... Ettõl függetlenül szerintem le kéne hozniuk a meccset, akárhogy is alakul az eredmény. Igazából pártatlan újságot manapság már nem is találni.

robotnyk
ne vegyél többet ilyen szart, inkább olvass utánna neten 😊
pedig ez a meccs még az egyébként semmire nem jó telesport vasárnapi mûsorába is bekerült a következõ héten a szokásos adag senkit sem érdeklõ sport mellé (mert általában mi azokban vagyunk jók)
Sziasztok !

Barca szurkoló vagyok, de nem veszekedni jöttem ide.
Csak a véleményem leírni, és, hogy ti mit gondoltok. 😊

November 29.-én volt az El Clásicó, ez hétfõ volt. Két napra rá, szerdán jelent meg a Sztár Sport. Én régen vásároltam a Sztár Sport heti sportmagazint, de kb. fél éve már ráhagytam. Gondoltam, hogy most megveszem, mert hátha írnak az el clásicó-ról.
Persze örültem, hogy 5-0 lett, de nem csak ezért akartam megvenni. Akkor is megvettem volna, ha a REal nyer 5-0 ra, mert pusztán arra lettem volna kiváncsi, amit a mérkõzésrõl írnak.

Szóval erre föl 2 napra rá, dec01-én semmit nem írt a Sztár Sport a meccsrõl. Még a Real vezette a tabellát. Gondolom, hogy azért, mert a lapzárta még a meccs elõtt megvolt.

Ezt felháborítónak tartom, hogy 2 nappal a lap megjelenése elõtt már lapzárta van.

Sebaj. Gondoltam, hogy 1 hét mulva, a következõ héten, a következõ sztár sport megjelenéskor már írnak a meccsrõl. Szóval megvettem az e hetit, is, ami dec.08-án, a következõ szerdán jelent meg.

Erre föl ebben a számban sem írtak semmit a meccsrõl. Csak annyi, hogy beírták, hogy 5-0 volt a mecccs és már a Barca vezeti a tabellát.

Ezt már mégjobban felháborítónak tartom. Hát ezért nem veszem én mostmár ezt az újságot.
Azt reméltem, hogy majd két külön oldalon foglalkoznak a meccsel, ahol a barca játékosok vannak rajta a fényképeken.
Erre föl az e heti újságban a spanyol bajnoki oldalaknál Cristiano Ronaldo virít nagyban, mert már azt írták, hogy a köv meccsen az õ duplájával nyertek.

Hát úgy felcsesztem magam, hogy nagyon.
Félreértés ne essék, nem az bánt, hogy CR van ott a képen, hanem, hogy az EL Clásicó nyerteseirõl a meccsrõl nincsenek képek. TEhát ha a REal nyert volna, akkor is felcseszõdtem volna Barca szurkoló létemre, hogy a Clásicó ról, és a gyõzteseirõl nem volt semmi.

Nektek mi a véleményetek?

üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

LasDen
franciák megfenyegették....

SLICK
Csak most olvasom, hogy Benzema fejes gólja volt a klub történetének 300. BL gólja! Ennek külön örülök! 😊

Üdv Khedira nem tagja a keretnek, valaki tud róla valamit? Esetleg sérült?

horpeti
Nagyon jó!! 😊

horpeti
Arsenal RulZ. 😄

Nagyon jó videó <#eljen>

REAL MADRID

LasDen
Kicsik és nagyok....😄

LasDen
akkor hirtelen felindulásból meglöm és feldarabolom....

bakkerman
ez jó duma,csak mivan ha a csaj meg azt mondja,jó pasi vagy,csak kéne a fejedre zacsi....😄DDDDDDD na akkor apám gond van

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Én igénytelen vagyok, nekem jó lesz zsák nélkül is 😄DDDDDDDDD
decsak ha a fejére zsákot huznak 😄

Voyager5
Nálam itt az Arsenal nyer.
Taki 122
Egy cikk a Képes Sport aktuális számából:
Miss Real Madrid vs. Miss Arsenal (Videó)

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

horpeti
Hát erre kiváncsi lennék én is.
Nagy gesztus lenne mindent rábízni 1 meccs erejéig. Alap taktikát biztos nem Karanka találta ki, meg csere koncepciót, de lehet, hogy a konkrét meccs közbeni apró változtatásokat igen. Én nem láttam a meccset, úgyhogy nem érzékeltem semmit.

LasDen
azt értem...😄 de attól még én kíváncsi lennék mennyit csinált karanka tegnap...pl.: a cseréket õ találta ki vagy mourinho szünetbe mondta, hogy ekkor õt, akkor meg õt küld be....😄 vagy esetleg rábízta teljesen...😄

horpeti
Én is csak poénkodtam. 😊)

LasDen
azé kíváncsi lennék ezen a meccsen mennyi volt karanka és mennyi mou utasításai...😄

horpeti
Régi szép idõk! 😄

Voyager5
Volt már itt Karanka. Hierro mellett a védelem közepén. <#eplus2>
horpeti
Nagy grat a csapatnak, és Benzemának. A meccset nem láttam, csak bõ összefoglalót, jó volt.
Karanka kell ide, José mondjon le!! 😄DD

Nagyon reménykedem h legalább a 8 közé bejutunk 😊

nehogy már az legyen hogy ne õket meg õket kapjuk 😊 jöjjön bárki ha alkotni akarnak valamit idén ne azon múljon hogy mikor kapunk meg egy erõs csapatot vagy sem

csak ne az Arsenalt és az Intert kapjuk, a többieken sztem tuti túljutunk 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Azt ne mert nem tudunk rajtuk keresztülmeni <#idiota>

Voyager5
Ezeket kaphatjuk ha jól tévedek:
Inter, Arsenal, Lyon, AS Roma, Marseille és Kobenhavn.

Intert, Arsenalt, Romát jó lenne elkerülni.

Tartom, hogy Lyont kapjuk.
tetszetõs meccs volt 😊 ilyenre számítottam, sõt alábecsültem a csapatot (3-0 volt a tipp)

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Lcapitant
szerintetek kit kapunk jövõhéten? 😊

szerintem adjuk el Benzemat me' nagyon szarul játszik mostanság<#idiota>

Voyager5
Azért ezt a halálcsoportot egész jól hoztuk 😊
SLICK
túl sok mindent nem is kellett, pláne csatárként, na megy egy ilyen Auxerre ellen...

tudom én, hogy nehéz, de azért ma is volt pár pillanat amikor tökölt León 😊 ennek ellenére nagyon tetszett a mai játéka, jó lenne ha mindig ilyen szintet hozna.