Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
De észrevettem mindenhol kötözködik,nem ártana neki egy kis pihenõ😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

tviktor91
Nem hát,de ha nincs benne a BL akkor az csak a jövõ lehet nemde?😄

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Voyager5
Lol, de most nézem, androidon van.. csak a kupákat néztem és nem a mostani BL serleg van, hanem gondolom valamelyik régebbi.
Taki 122
http://www.stopstream.tv/ch6.html

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

LasDen
myp2p komolyan halott??? hogy szopna le a tetves szar....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Stream?

szerintem azt sem tudod mirõl van szó, de belepofázol 😊
Voyager5
normálisabb fórumozást kérnék, nincs szükség feszültségkeltésre.
tviktor91
Szerintem az a program a jövõt mutatja.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Voyager5
Androidon sincs amúgy. Meg elvileg a Bilbaoval 0-0-t játszottunk 😊
felraktam a csapat iphone appját és a kupák között nincs ott a BL 😄 ez milyen baki már...
LasDen
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Adán, Ramos, Pepe, Varane, Marcelo, Coentrão, Xabi Alonso, Di María, Kaká, Callejón és Higuaín.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Taki 122
Spanyolul a legjobb 😄 Gooooooooooooooooooaal! 😄

#68017: <#idiota> 😄D

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

DONGUBA
hatalmas

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

régi, de akkor is mekkora hülyék ezek 😄D

Hááát nem ellenkezem... :-)

amugy tx
a fizetésem ne utaljam át? 😄

itt egyébként találsz majd
LasDen
én kérnék 3 sajtburgert 3 nagy krumplival és mcnuggetset....ahogy én ezt nem, úgy te a magyar kommentárt sem kapod meg, mõ nincs...😄
stream lesz angoltól a kínain át a gabonig, de magyar nem lesz....😄

Srácok, szeretnék kérni stream et az esti meccshez, esetleg ha lehetne magyar kommentárral :-)))
szucsy89
Hát idén már nagyon remélem, hogy elkerüljük egymást...
shala
köszi

non potest pluere aeternum

LasDen
stream tv igen.....

shala
tv közvetíti a mai attrakciónkat? nem tudja valaki?

non potest pluere aeternum

DaniX14
Hát az biztos hogy a miénk.. De elsõ hely meglesz, a csoportban. A döntõig is eljuthatunk , csak addig ne találkozzunk a Barcelonával.

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

kazai21
De mi megálljuk a helyünket😄DDDDDDD

Voyager5
AC Milan, Bayern M, Lyon - egyik szinte tuti 😄.

És szokás szerint miénk lesz a halálcsoport.
DaniX14
Holnap 17:45 UEFA Bajnokok Ligája, sorsolás az Eurosport-on élõben !
Szokás szerint megint a csoportban ott lesz a Milan 😄 De azért remélem valami jó csoportot fogunk ki.

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

banok
A két eset között van különbség. Én a klubtulajdonos helyében ezért Mourinho-t kirúgtam volna.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Calderonnak mar reg bortonben lenne a helye, nem tudom mit kavar megint.

REAL MADRID

kazai21
opjanak le😄DD

Taki 122

LasDen
dec 23 v 28-án pótolják az elsõ fordulót ammá biztos....

f*szom legyen a fogkeféjük akkor -.-
utána meg majd pótolgatják hétközi fordulókkal?
Attila8805
"Jose Mourinho has included every first team player on his squad list for tomorrow's Santiago Bernabeu Trophy match against Galatasaray (22:30 CET). The academy's Tomas Mejiias, Nacho, Alex, Mendes, Mandi and Morata have also made the cut. "

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

LasDen
Úgy néz ki hogy hétvégén megin nem lesz forduló....fasza....

kazai21
"Jelenleg a klub elnöke Mourinho, mert az igazi elnök, Perez nem áll ki olyan helyzetben amikor szükséges lenne. Florentinonak ki kellett volna állnia és elmondania, hogy a Real Madrid történelme nem támogatja ezeket a cselekményeket, de nem tette, mert most Õ is Mourinhotól függ."

😄DDDD

Taki 122
Pipita lehetõséget kap

Mourinho a ma esti meccsen a kezdõbe szánja Higuaínt, aki az felkészülési mérkõzéseken háttérbe szorult a csapat nyári gólkirálya, Benzema mögött. Az elõszezonban mindössze három találkozón és a Szuperkupa meccsein lépett pályára, 198 percben. A Mester most lehetõséget ad neki, hogy önbizalmát erõsítse, mivel szereti Pipita erõteljes játékát.

Taki 122
+1 <#eljen> Az egyik kedvencem, jó lenne ha idén visszanyerné a régi formáját.

kazai21
+1😊

LasDen
persze...mert nem ismer....😄D

Rockynhooo
Õ sem téged 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
én nem szeretem...😄

Rockynhooo
"Ezúttal szeretnék elnézést kérni az összes madridistától, és csak tõlük, az utolsó mérkõzésen tanúsított viselkedésemért." <#worship> szeretünk José

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
Arról sincs szó, h a fair play díjas Messi mennyit provokált..
Marca-n ugyan volt egy video de az tuti megvágott/manipulált stb. volt.
LasDen
tökmindegy...a szövetség mindkettõt vizsgálja és ez a lényeg...😄

Voyager5
<#wow3>
Casillas
csak nekem fura, hogy a "szemkinyomásról" oldalakat ír minden újság, az utána elcsattant maflásról meg egy büdös szó nincs sehol?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Voyager5
Mourinho nyílt levélben reagált a mai napon felröppent fals pletykákra, miszerint azt fontolgatja, hogy távozik a klubtól. Az edzõ levelében, mely a csapat hivatalos oldalán jelent meg, teszi tisztába a helyzetet.

"Csak azok álmodoznak arról, hisznek abban, hogy ebben a stádiumban elhagyom a Real Madridot, akik végképp nem ismernek engem...

Úgy érzem sok embert meglepett a teljesítményünk, és a bemutatott játékunk az elõszezonban. Ezek az emberek meglepõdnének, ha most hagynám el a csapatot. Lehetetlen!

Van egy fantasztikus elnököm, aki nem csak rendkívül intelligens, de jó barátságot is ápolok vele. Továbbá van egy általános igazgatóm is, aki napi 24 órát dolgozik a klubért, ezért a motivációm nem ismer határokat, és nagyobb madridista vagyok, mint néhányan, akik csak annak vallják magukat.

Egyszerûen nincs rá mód, hogy itt hagyjam a klubot. Lehetetlen!"

"Ezúttal szeretnék elnézést kérni az összes madridistától, és csak tõlük, az utolsó mérkõzésen tanúsított viselkedésemért. Néhány ember sokkal jobban adaptálta magát a futballban jelenlévõ képmutatáshoz, mint én. Ezek az emberek elbújnak a sokaságban, és csak akkor beszélnek, mikor megfelelõ védelem áll elõttük.

Nem hipokritának tanulok, és soha nem is fogok.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom. Holnap este látjuk egymást a Santiago Bernabeuban."

forrás
szar már nektek 😄
az tuti, hogy aki eladná Higuaint, az divat...
horpeti
DivatTevezdrukkerek lettünk. 😄