81624
-
Rudee #322 Benayoun és Solari -
Rudee #321 Lehet hogy Ronnie nem jáccik, vagy nem végig, de pont ezért fogunk továbbjutni. A hülye németek mr most örülnek hogy ha Roberto Carlos és Ronaldo nélkül jáccunk, akkor már most megnyerték a mecset. Mongyuk engem nem érdekel, örüljenekk csak, majd jól pofára esnek. -
#320 :(
gólszerző(k)? -
Rudee #319 1-1 lett. -
#318 sztem nem 1általán állunk szarul! ahogy Rudee mondja a bajnokságban van 6 pont előnyünk, szerdán jön a münchen, de nincs gáz, mert a Bernabeuban eddig vmi 12 meccsből 1et veszítettünk el... szal reszkess bájern!!!!! -
#317 mennyi a real meccs eredménye? -
Rudee #316 A Valencia nyert, de így is 6 ponttal vezetünk. -
Rudee #315 Dehogy bekkem -
#314 szeva Breki! látom még mindig nyomatod az ipart Fifa, (és pes) téren... msn-t nem akarod beüzemelni? dumcsizhatnánk... P(©) -
#313 nem, Ronaldo én vagyok, ő a Beckham -
#312 Várjátok? Csak nem Ronaldohoz van szerencsém? :D -
Rudee #311 Simán leXeltünk és várjuk a Bayernt. -
#310 ho-ho-ho mit csinált a madrid? -
#309 gyere a Juvesba -
#308 hello derég láttalak
mivan veled? -
#307 Nem sok esély van rá de a remény hal meg utoljára és FORZA JUVE -
#306 a valencia? melyik bajnokságról beszélsz a 2034-esről? -
#305 hát azt remélheted... de az sajnos csak egy remény marad... meglátod ;-)
____
Hala Madrid! -
#304 FÚÚÚÚÚÚÚÚJ reál remélem kiesnek a bl-ből és a valancia nyeri a bajnokságot. -
#303 fincsi !! :)) Real RULEZ! :) -
Rudee #302 Nemtom mi van vele, a meccs előzetesbe egy szót se írnak róla. 5 sárgája még nincs, valószinű vmi sérülése lehet. -
#301 Raúl miért nem játszik? -
Rudee #300 Ma megyünk a Santanderhez, ősszel 3-1re nyertünk.
Racing
Ricardo; Cristián, Pablo Casar, Juanma, Ayoze; Diego Mateo, Nafti; Morán, Benayoun, Regueiro; Javi Guerrero or Bodipo.
Real Madrid
Casillas; Mejía, Helguera, Raúl Bravo, Roberto Carlos; Beckham, Guti; Figo, Solari, Zidane; Ronaldo -
#299 ha Portillo megy kölcsönbe, akkor valszeg Moro lesz a cserecsatár -
Rudee #298 Szerintem elmegy. Mostanába egyre többet van a kispad közelébe, valahogy növelni kell az árát :D -
#297 jaja, Cambiasso-t nagyon emlegetik az Interrel, hát ha őt is eladják, akkor no comment -
Rudee #296 Cambiassot az Inter akarta/akarja leigazolni, Morientesnek meg nehéz dolga lesz, főleg hogy Ronnie hosszabbított. Szerintem eladjuk. -
#295 hát nem tudom, de ha megsérül Ronaldo (ami valljuk be bármikor bekövetkezhet), akkor mi van? ki lesz a csatár? szóval kell morientes, de hát neki nem a padon lenne a helye. portillo csóró meg alig játszik, nem is csodálkozom, hogy menni akar. flávio is jöhet vissza, bár ott van a helyén cambiasso, de ő sem játszik sokat mostanában, nemhogy a brazil -
Rudee #294 Következő szezonba Portillo valószinű a Marseille-hez kerül kölcsönbe, kiváncsi vagyok hogy mi lesz Morientes és Flavio Conceicao sorsa. -
#293 köszönjük szépen ezt a hihetetlenül értelmes hozzászólást. -
#292 FÉÉÉÉÉREEEEG REAL! -
#291 ok, már tom én is, megnéztem a realmadrid.com-on, azért thx -
Rudee #290 Ronnie egyet lőtt, Figo szintén egyet, Zidane pedig duplázott. -
#289 gólszerzők? remélem r9 lőtte mind1ik gólt -
Rudee #288 Real Madrid - Celta Vigo 4-2
RCD Espanyol - Valencia CF 2-1
A mai legfontosabb eredmények
Ezzel már 8 pont az előnyünk -
#287 "Az a szerencsetlen Bekem 1heti fizeteset elszorta holmi karorara. " -
#286 "Hali !!!
Ugy hallottam a Becham baby annyira bizik a kiralyi garda gyozelmebe, hogy a
tovabb jutas esetere igert premiumot tegnap egy 50.000 euros orara koltotte.
Mindezek mellett Oli Kahn fel labbal is keszenletbe all. USA-bol jottek
hozzak orvosok kezelni a seruleset. Fog jatszani az OLI ?
HAJRA BAYERN, REMELEM A RAUL-MADRID MOST BAKIZIK !!!" -
qisy #285 Hajrá barca!!!!!!!!!! -
Rudee #284 Figo csere volt, csak azért ő lőtte. -
#283 Barcelonában az Espanyol ellen nyert a real madrid 4-2-re. 2 gólt lőtt Ronaldo, 1-et Roberto Carlos, és Raul Bravo. Ronaldo az elsőt tizenegyesből lőtte, fura, nem nagyon szokott ő lőni