81624
-
#402 sztem Milan-Arsenal döntő lesz
remélem a következő körben nem lesz má spanyol csapat -
#401 Ha a zaragóza elleni meccset nézem akkor még a bajnokságot sem fogják megnyerni -
#400 REMÉLEM:) -
#399 bazzeg idén a Real nyeri a BL-t -
#398 hmm, csak most néztem a sorsolást. jó csapatot kaptunk. én csípom a franciákat, jó kis meccs lesz. -
#397 láttam a meccset :( -
Rudee #396 Real Madrid - Real Zaragoza 1-1
Gólok: Portillo ('27) illetve Toledo ('32)
-
#395 Egy pillanara azt hittem a "Negyedöntők" felsorolása utáni "Elődöntőknél", hogy már előre megadtad a "bizalmat" a Realnak, de aztán láttam a vagy-vagy ágat. -
Rudee #394 A döntőben az 1. elődöntő győztese lesz a "hazai". -
Rudee #393 Negyeddöntők:
FC Porto (POR) - Olympique Lyon (FRA)
Real Madrid CF (ESP) - AS Monaco (FRA)
Chelsea FC (ENG) - Arsenal FC (ENG)
AC Milan (ITA) - Deportivo la Coruna (ESP)
Elődöntők:
Real Madrid CF (ESP) / AS Monaco (FRA) - Chelsea FC (ENG) / Arsenal FC (ENG)
FC Porto (POR) / Olympique Lyon (FRA) - AC Milan (ITA) / Deportivo la Coruna (ESP) -
Rudee #392 Real Madrid - AS Monaco -
Rudee #391 Fú de kurva sokat dumálnak -
Rudee #390 Kezdődik a sorsolás. -
#389 nem, én csak néztem a meccset :)
hát, őszintén megmondom, nem érdekel a Kahn hibája, nyertünk és kész. Ronaldo, és Roberto Carlos nélkül, és ez nagy szó! -
#388 Ja teis játszottál?
Amúgy Kahn hibája nélkül nehezen ment volna. -
#387 gyökér vagy te -
#386 ehe, sok gyökér most nagyon csendben van, mi van, csak nem kiejtettük a kicsi bayern-t? -
#385 2007? annál jobb :) remélem nem mondja le idén a válogatottságot, és ott lesz 2006-ban is a francia csapatban -
Rudee #384 2007-ig hosszabbított múltkor. -
#383 Zidane az isten. öröm nézni, ahogyan a ladbához ér. nincs még egy ilyen játékos... meddig is marad 2006-ig? az sajnos mindjárt itt van, már csak 2 év... . a másik Solari. nagyon jól tolja. sajnos csak akkor játszik, ha valaki hiányzik a standard kezdőből, de rendszerint nagyon jól helyettesíti őt. volt róla szó, hogy Interhez megy, a Ronaldo tranzakció keretében... nem szabad eladni. most már senkit sem ebből a csapatból -
#382 Hala Madrid!! Két nagy meccs volt, de megérdemelten magyünk tovább. Zizou, Casillas, Salgado és Helguera voltak a legjobbjaink szvsz. Raul Bravo meg bebizonyította hogy jó kis játékos ő, csak a középhátvéd poszt idegen neki. Mejíának egy hibája volt, de monnyuk abból majdnem gól lett :) Figo és Beckham egy kicsit szürkébb volt. Guti hátul eladott 1-2 labdát, de támadásban nagyon jó volt, úgy mint Solari. Raúlnak majdnem összejött a gól, de még nem volt 100 %-os. -
Rudee #381 Pénteken lesz sorsolás. -
#380 kérjük a következőt -
#379 hát, sajnos lemaradtam a gólról, kb a 15 perctől elaludtam, és a 35.-ben keltem fel. nem baj, most leöntöm magamat egy lavor vízzel, hogy nehogy elaludjak :) -
#378 -
#377 gercse húzz már innen a faszba, komolyan, ki a fasz kíváncsi rád? kezdesz kurva idegesítő lenni -
#376 Jó, nem akarom a veszteteket de akkor legalább legyen szoros meccs -
#375 Úgy mint mi tegnap -
#374 Remélem kikaptok -
#373 jó kis meccs lesz, már várom :) -
#372 ja jó -
#371 az a kisebb gyűjtemény most perpill 100 mega körül van :) de privátban megbeszéljük! -
#370 robotnyk írtad, hgoy van egy kisebb gyűjteményed a realos gólokból. felteszed vhova őket? pls... -
#369 zsíír :) -
#368 De remélem a Fradinak szurkoltál........ -
#367 okés, köszi
-
Rudee #366 A 16os széléről lőtte, minnyá fölmegyek. -
#365 "alra" auuuuu
arra -
#364 a Sevilla elleni az onnan jól kívülről volt, nem? kicsit hajazott alra a régi RC gólra, nem? gyere fel icqra, átküldheted ott is, nem haragszom meg érte -
Rudee #363 Van huszonvalahány, a Sevilla elleni meccs összes gólja egybe van meg.