81624
  • Rudee
    Nézd meg a gólokat és rájössz hogy nem az Ő hibája. A kapus által így kiütött labda még adrianoról is befelé pattan, ha teccik, ha nem.
  • Rudee
    Helló

Most van egy kis időm. Ronaldo, RC, Zidane és Raúl 1-1, Sergio Ramos 2 gólt szerzett a tegnapi VB selejtezőkön.
  • Madridizmo
    MADRIDIZMO
  • Madridizmo
    MEgújjúlt ismét a www.madridizmo.hu katt rá !
  • Madridizmo
    A csőd közelébe jutott az olasz élvonalbeli Internazionale labdarúgócsapata.
    Az egyesület idén június 30-ig összesen 108 millió euró adósságot halmozott fel, és a csődeljárást csak úgy tudja elkerülni, hogy Massimo Moratti klubelnök magánvagyonából 55 millió eurós gyorssegélyt utal át. Az Inter 2004. június 30-ig 98 milliós adósságállománnyal rendelkezett.
    Ezek aztán tényleg jól bevásároltak !
  • zaki
    vótmá
  • Akos 001
  • robotnyk
    másfél évig nem játszott tétmeccset, ráadásul ennél az esetnél Diego Lopez ökölözte a mellére a labdát.
    örülnék neki ha nem itt tobzódnál, úgy hogy azt sem tudod miről beszélsz.
  • R9
    Rudee szerinte Woodgate jó igazolás volt hisz az elnök ért hozzá :D:D
  • kupci13
    jo mi
  • robotnyk
    barátságos meccs, olyasmi mint a Trofeo Bernabeu, amit az MLS allstars ellen játszottunk szezon előtt
    2-1re fordítottunk Barral góljával, Generelo egyenlített, 10 perc van még-
  • zaki
    milyen kupa ez?

Helguera nem a válogatottnál van?

Woodgate meg lassan rosszabb mint Gyepes
  • robotnyk
    Carlos Lapetra trófea.

Kezdő 11: Diego López, Duque, Helguera, Woodgate, Raúl Bravo, Mejía, De la Red, Guti, Jurado, Balboa és Barral

Zaragozában játszunk idegenben

első 45 perc után 1-1, a gólszerzők Woodgate és Helguera, utóbbi egyenlített, Woody megint rossz kapuba talált be
  • Neuman
    Kösz!
  • Madridizmo
    Castilla, vagy hogy érted ?
  • robotnyk
    eddig 3ad osztályban voltak, idén jutottak fel a másodosztályba. tartalék csapat utánpótlás játékosokkal
  • Neuman
    Bocs fiúk, de a B csapat az micsoda?

• kupci13
    Sajnos most nem megy nekik
    De azért irtam nekik levelet
  • DJ Bee18
    Még egy hét és szerintem soha többé nem láttok az első tízben :DD
  • zaki
    neked is grat
  • Madridizmo
    5. vok !
  • Monoton
    Csak így tovább...
  • zaki
  • DJ Bee18
    Madridista tippjáték:
    A verseny összesített állása:

1. DJ REAL Bee 95 ------->
    2. r77raul 93
    3. realm9 85
    4. cout 83
    5. 9RONALDO9 82
    6. morientes910 79
    7. Ferrero88 75
    ...
  • Monoton
    Gratula
  • robotnyk
    rájuk fért már a 3 pont
  • EOX
    A B csapat 3-1-re verte az Eibart idegenben. Gólszerzők: Angelo, Garcia, De la Red.
  • Neuman
    Így van kily! Igazad van!

Nem soká lesz játék még 7 nap
  • kilyking
    Attól még lehet dumálni a realról.
  • Madridizmo
    sajnos Bexet kiállították tegnap, kész röhejekért ! De látszik, hogy megvideli a gyereke betegsége !
  • Monoton
    Akkor írok valamit mielőtt túl késő lesz! :)
  • robotnyk
    nincs forduló
  • kilyking
    nincs rudee haldoklik a fófum!!!
  • lee86
    htx! igaz, h rövid a video, de még igy is égtem Zidane helyett. naon durva! :))
  • Monoton
    Nem rossz!
    Kösz hogy lefordítottad!
  • nick név
    -ki nyert több generalisimo kupát (most király kupa) amit Franco személyesen dijazott? igen barcelona, és vmennyi közülök biroi segitséggel

- ki nyert több bajnokságot Franco idején, 15 évvel a polgárháboru után? barcelona

-melyik klub adhatta el az ö "real state" illegális, 3 különbözö idöben? barcelona

-ki a legvesztesebb klub BL történetében, aki a legkevesebb trofeát nyert, de a legtöbbször indult? el barcelona

-melyik az az egyetlen klub amelyik ebben az évben még nem nyert riválisa ellen a bajnokságban, 11 játékossal? asszem tudod már melyik klub

mindig csalok voltatok, és a leg"pathetic" -ebben az, hogyha csaltok akkoris vesztetek

valami ilyesmi, sry ennyit tudtam :) de talán több mint a semmi
  • Monoton
    Jogos!!!
    Én sem értek belőle semmit!!!
    Ja, de mégis: Barcelona:)
  • Madridizmo
    Jó akkor ez fordítsd le, mert én nem tok addog jót röhögni rajta !
  • robotnyk
    nem vagyok a felesleges Barca köpködés híve, de ezen jót röhögtem :D

"Who won more Generalisimo's Cups (now King's Cups), yeah, those that Franco used to personally award? Yeah, Barcelona, and some of them with ref help.

Do you know who won more leagues in the years of most Francoist repression, the 15 years after the Civil War? Barcelona!!!

Do you know which club was allowed to sell their real state in an illegal way, in three different times? Barcelona!!!!!!!!

Do you know which is the most loser club in CL history, the one that has won the least trophies but taken part in the competitions the most times? El Barcelona!!!!!!!!!

Do you know which is the only club that hasn't won a game in this year's league playing against a rival with 11 players? I bet you know which one by now.

You've always been cheaters, and, most pathetic of all, even cheating you've been losers."
  • robotnyk
    Helguera is kritizálja a brazilok gólörömeit PG után