81624
-
#7528 Woodgate
1-1
most jó kapuba -
#7527 Igen harmadikok vagyunk!
SAJNOS!
-
#7526 nem adják, a bajnokikat sem -
#7525 A Realmadrid Tv adja a mecset?
Mert mikor én néztem akkor nem a Rosenborg elleni mecs ment legalábbis nem a mostani, mert Ronaldo is játszott. -
#7524 hát ha a Rosenborg hazai pályán nehéz falat akkor tovább se jussunk a csoportból -
#7523 Már 0-1 oda :)
Ebből 3,4-0 nem lesz :)
De azért jó lenne egy jó meccset még megnézni az Inter bénázása után. -
Kanál #7522 vezetnek -
#7521 Azért jólenne ha nyernének mert úgy tudom, hogy harmadikok a csoportban. -
#7520 Valaki nem tudja, hogy hol lehet nézni élőben onlinen, ha igen linkeljétek be ! -
Rudee #7519 Szerintem 2 vagy 3 gólos győzelem lesz este. És jó lenne ha a norvégok nem rúgnának le senkit. -
#7518 úgy legyen
Amiket Ronaldo biztos kihagy, sorban: Valencia, Deportivo, Betis, Zaragoza ----> hát kemény lesz
-
#7517 tipp: 4-0!
gsz: Zidane, Robinho, Raul (2) -
#7516 A ma esti várható kezdőcsapatok
Real Madrid: Casillas; Diogo, Woodgate, Helguera, Roberto Carlos; Beckham, Pablo García, Zidane, Robinho; Raúl és Baptista.
Rosenborg: Espen Johnsen; Basma, Kvarme, Riseth, Dorsin; Strand, Skjelbred, Solli, Braaten; Helstad és Storflor.
Játékvezető: Sthephen Bennet (angol)
Helyszín: Madrid, Santiago Bernabéu stadion
Kezdés: 20 óra 45 perc, tévé: Viasat3 (felvételről)
Na Baptista remélem megmutatja elöl mit tud -
#7515 Ronnie hiányzása miatt aggódok. Pont amikor már minden stimmel, meg Ronaldo is jó formában van, a góllövőlista élén, egy senki védő beleköp a levesbe. Ez a kihagyás biztos betesz a formájának.
Egy szóval: ,,A kurva életbe, ez nem lehet igaz"
(bocs) -
#7514 azt szépen befejelte :))) -
#7513 :DDD -
nick név #7512 :DDDD -
#7511 KING -
#7510 etoo
Ezt nézzétek meg! -
#7509 Képet hogy tudok fel rakni, az oké hogy meg kell adni az URL-t cak akkor hova tötlsem fel. -
#7508 Van itt aki csapatban játszik?
-
#7507 De azt a gólt nem Ronaldo lövi hanem Perea.
Tehát tényleg szabályos volt a becsúszás!
Csak szerencsétlen! -
#7506 én is így voltam vele
ahogy most megnéztem még párszor, sztem esés közben beakadt Perea alá a lába, azért lett ilyen súlyos -
#7505 sztem meg nem -
#7504 bár én csak 3szor láttam az esetet, de számomra furcsa hogy abban a helyzetben ronaldo ilyen súlyos sérülést szerzett
a becsúszás amúgy szabályosnak tűnt -
#7503 Annak az Atleticos fasznak minek kellett 0-2-nél a 93. percben hátulról becsúszni a 16-oson belül egyértelmű helyzetnél????? A bíró sporttárs nyugodtan adhatott volna pirosat neki is, mert így mégegyszer elfogja játszani valaki másnál is -
#7502 Pótolni tudja majd meglátjátok!!! -
Rudee #7501 A norvégok ellen holnap szerintem Robinho pótolni tudja majd Ronaldot. Aztán jönnek az igazánnehéz meccsek, remélem ott is megmutatja hogy mit tud. -
#7500 Most elég nehéz egy hónap vár ránk!Remélem Robinho belejön a gólgyártásba és pótolja Ronaldot.
!!!HALA MADRID!!! -
#7499 részleges bokaszalag szakadást szenvedett Ronaldo, most mondták az összefoglalóban -
#7498 Ronaldonak 1 hónapot kell kihagynia a legújabb vizsgálatok szerint. ez nagyon nem jó, mert ha nem megy a támadás, és nincs hely, sem Raul, sem Robinho nem tudja megoldani erőből. muszáj lesz Baptistát előre tolni. -
#7497 Biztos nem játszik Ronaldo ! -
HeCki #7496 Az nem valami nagy felbontas es a kezdo 11 re gondoltam .. -
#7495 #7442 -
HeCki #7494 Ronaldo a legjobb. Kar h. nem jatszhat de remeljuk nelkuli is elboldogulnak majd Szerdan.
Nincs valakinek az uj kezdocsapatrol kepe ? ( nagy felbontasban ) -
#7493 Ronaldo tuti nem játszik a Rosenborg ellen? -
Rudee #7492 Juvenil. -
#7491 melyik csapat ez?? -
Rudee #7490 Diogo remélem él a lehetőséggel a BL meccsen. -
Rudee #7489 Utánpótlás
8. forduló:
Ciudad Jardin-Real Madrid 0-3
1. Real Madrid 22 pont
2. Atletico 15
3. Hercules 14
4. Fund. Albacete 14 (7 meccs)