Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
Ficha técnica

Tenerife: Kelemen; Edu Moya, Corona, Kirian, Fagiani; Antonio Hidalgo, Vitolo, La Paglia, Jesús Vázquez; Cristo y Keko.
Real Madrid: César; Arbeloa, Raúl Bravo, Helguera, Mejía; Borja, Celades; Solari, Javi García, Owen; y Morientes.
Árbitro: Medina Cantalejo (Colegio Andaluz).
Estadio: Heliodoro Rodríguez López.
Hora: 21.30.

Rudee
*helyezettje

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Este kupameccset jáccunk: Tenerife - Real Madrid

Kiváncsi vagyok mire lesz képes a másodosztály 14. heylezettje.

Sao Paulo, november 9., 18.25 ... de csak miután kiszabadul az édesanyja.

Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid elõvásárlási jogot szerzett a legtehetségesebb brazil labdarúgónak tartott Robinhóra. A 20 éves klasszisjelölt jövõ nyáron kerülhet a spanyol fõvárosba.
A Marca szerint az errõl szóló megállapodást szerdán írja alá a Real Madrid és a sztár klubja, a Santos az illetékese. A lap úgy tudja, hogy az opciós jog érvényesítését követõen tapasztalatszerzés céljából Robinhót azonnal kölcsönadja a spanyol klub, valószínûleg a lisszaboni Benficának.
A mostani tárgyalásokon nem vesz részt Robinho, mert a hétvégén ismeretlen tettesek elrabolták az édesanyját. Marina Lima de Souza éppen a rokonoknál tett látogatást azok tengerparti nyaralójában, amikor a két fegyveres betört a villába és magukkal hurcolták az asszonyt.
A rendõrség nagy erõkkel keresi a tetteseket. A rendkívül zaklatott Robinhót gyógyszerekkel igyekeznek nyugtatni, így egyelõre nem is szerepel csapatában, és valószínû, hogy a Santosban költözése elõtt már nem is fog pályára lépni, a madridi AS címû újság szerint ugyanis amint kiszabadul az édesanyja, Európába utaznak.
Az újság úgy értesült, a játékos az eddigi 1,5 millió euró helyett 2 milliót keres majd új klubjánál.

kispadkoptató lenne, semmi több!!!4444

DONGUBA
remelem marad es beepitjuk a csapatba vegre

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hentes Bill
nagyon jó igazolás lenne, de kizárt, hogy eljön Barcelónából

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
inkább De Rossit, vagy Aquilani, Chivu, vagy Mexést próbálnánk leigazolni bazmeg

Boldog Karácsonyt!

DONGUBA
A Real érdeklõdik Iniesta iránt
Írta: Cséká
--------------------------------------------------------------------------------

A minap felröppent a hír, hogy többek között a Real Madrid is bejelentkezett a Barcelona fiatal középpályásáért, Andrés Iniestá-ért.

Txiki Begiristain, a Barca sportigazgatója ezzel kapcsolatban elmondta: "Nem aggódunk az ügy miatt. Teljesen normális, ha egy olyan játékos, mint Iniesta felkelti több csapat érdeklõdését is, és nem csak a Real Madrid-ról van szó. Angliában is akarják õt, de többet nem mondhatunk."

A Madrid érdeklõdése miatt Iniesta édesapja, aki a játékos képviselõje is egyben, joggal bízhat abban, hogy fia új szerzõdésajánlatot kap a Barcelonától.

Mindenesetre várható volt, hogy egy ilyen sokra hivatott játékos, aki kevés szerepet kap csapatában, csereként pedig rendre jó teljesítményt nyújt, más alakulatok látószögébe kerül. A vezetõségnek meg kell tartania a sajátnevelésû középpályást, mert Iniesta a jövõ csapatának oszlopos tagja lehet.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

A Real Madrid vezetõsége tagadja, hogy ajánlatott tett volna Cassanoért, de azt elismerték, hogy nyáron lehet megpróbálják megszerezni a támadót.
"Az utolsó kapcsolatunk a Romával akkor volt, amikor leigazoltuk Samuelt."-nyilatkozta Florentio Perez a madridi klub elnõke. "Nagyon jó a kapcsolatunk a Romával, a vezetõséggel és a Sensi családdal. Mi most a jelenlegi szezonra koncentrálunk, de nem kizárt, hogy jövõ júniusban tárgyalunk Cassanóról."

robotnyk
mostanit nem
Mindig lecsuszok a meccsekrol. Vhol egyaltalan kozvetitik oket ? :\

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hentes Bill
<#eljen>

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
Owen gól
robotnyk
Samuel sérült, Owen nemtom.
Hentes Bill
Samuel, Owen? <#confused>

Boldog Karácsonyt!

robotnyk

robotnyk
amúgy a helyzetek alapján nem lehet valami nagy meccs.
viszont 27-29dik perc között volt 3 helyzete a Malagának.
robotnyk
Casillas - RC,Salgado,Helguera,Pavon - Figo,Guti,Celades,Zidane - Raul,Ronaldo
Hentes Bill
<#worship>

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
kezdõcsapat?

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
11esbõl
robotnyk
Figo, 1-0 ide 23'
Hehe 😄 Akkor ql

robotnyk
sry, mostanában kicsit szkeptikus vagyok :-\
robotnyk
lõtt egy 11est, adott egy gólpasszt, meg csúszott mászott.
Jah, ertem. Bocsi
Szal jo meccs volt ? 😞 Ismetlik vmikor nem tudjatok veletlen ?

Rudee
Figo nem volt rossz ahoz képset hogy most tért vissza. A 11est is biztosan lõtte be.

Mivan figoval ? Sajna nem lattam a mecset, nem is tudtam h adjak. 😞(
Figo mar jovore nemjatszik.
/me Sajnalkozik

Hentes Bill
<#ejnye1><#beka3>

Boldog Karácsonyt!

kaptok mégegy tizit? 😄
flém powa <#ravasz1>

football without ultras is nothing

Rudee
Jó lesz ez a 2-2 is, szerencsére a Roma egyenlített a végén.

jAsOn VoOrHeEs
HALA MADRID !!!
RAUL AZ ISTEN!!!!!!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Rudee
Ha a kapus kivár akkor lehet pont egybõl lövi. Kiszámíthatatlan dolog ez, de mindegy.

Hentes Bill
nyerünk <#fogmosas>

Boldog Karácsonyt!

tudom.Csak ha a kapus kivár (Juve-Madrid)

stadion 😊

jah most nézem kirugta a stadinbol...

robotnyk
nem tilos, más is csinállja
balintka
Jó kis meccs!

tényleg? 😄

de birom figoba a 11-es rugást!nekimegy megáll elindul megáll..

belötte

Hentes Bill
2-2 <#smile>

Boldog Karácsonyt!

majd figo kihaggya 😄

Hentes Bill
LAAAAAJOS, LAAAAJOS, LAAAAAAJOS

Boldog Karácsonyt!

!!!11-es!!!

Hentes Bill
JEEEEEEEE 11ES <#worship>

Boldog Karácsonyt!