Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
drága f@szom, 2 milen levente góllal nyertünk 😄 <#idiota><#buck>

jAsOn VoOrHeEs
1-2 <#taps>

Owen, Helguera <#vigyor2>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Rudee
Be fognak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
ha egyáltalán beállnak 😄

Rudee
Félidõben 0-1. Láccik hogy Figo nem jáccik, bal oldalon nincs aki elmenne. Guti helyett Solari jobb lett volna oda. Beckham is csak próbálkozik a túloldalt, Ronaldo és Raúl meg nem csinál sokat. Második félidõben ettõl függetlenül fordítunk, Solari, Owen és Samuel lõ majd gólt.

csum666
Meglesz remélem!!!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Rudee
Lassan kezdõdik a meccs, nyerni kell.

Nagyon remelem, nem. Kuldok levelet ennek a f***paraszt pereznek h hosszabitassa meg azt a kiba szerzodest mert rakuldom a görög isteneket! <#mf3>
Nekem vilagvege van ha Figo elmegy, tudom utalljatok, de nekem peldakepem nagyon-nagyon regota es asszem azis fog maradni. 😊

Forca FIGO! :>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

zaki
Figo má biztos elmegy? <#conf>

Rudee
Sacchi szerintem a Chelsea példáját követi, bár jóval mérsékeltebb formában. Ha ott 1-2 nagyobb nevû játékos képes leülni a padra, akkor nálunk is.
De gondol a jövõre is. Celades és Figo elmegy, kell valaki a helyükre. Zidane is visszavonul 2 év múlva, ezért jött Robinho is.

zaki
Mancini, De Rossi, õk is jöhetnek, csak azt nem tom, hova akarjuk igazolni õket, a padra? 😛

Rudee
Sacchi nem csak Mancini-t és De Rossit nézte meg a Roma-Bologna meccsen, hanem a vendégek középpályását, Mourad Meghni-t is.

A fiatal franciát már a Juve is kinézte magának.

zaki
<#taps><#worship><#eljen>

Rudee
Na már az NSO is megírta hogy Robinho aláfirkantotta a szerzõdését.

zaki
jöhet <#awink>

Rudee
Sacchi múltkor még csak elszólta magát, mikor egy interjúban elkezdte sorolni a csatárainkat és megemlítette Robinho-t is. Tegnap már azt mondta hogy a brazil fiú a Real-é.

Ámen <#vigyor2>

zaki
nem lehet, biztos <#alien>

Semmit, egyenlore nincs info. Annyi van h a faszparaszt nemakarja hosszabitani a szerzodeset o meg nemakar masik spanyol csapatban jatszani, inkabb menne angliaba.

r9: Szentemse. 😄

sztem már nem fog soha :s

Rudee
Raúl és Guti is gólt lõtt a San Marino elleni barátságos meccsen. Raúl lehet magáratalált.

zaki
Cole nem rossz <#alien>

Mit tudtok Figoról meg Angliába?
<#conf>

bandyx

Hi!
Mennyit vágunk következõleg?<#violent><#kocsog>

bandyx

Rudee
Ha az origo-n látható igazolások negyede megvalósult volna, akkor már elment volna a fél csapat.

Még szerencse hogy RC nemrégi nyilatkozatában azt mondta, hogy a Realon kívül csak az egyik brazil csapatban jáccana (a csapat neve nem jut eszembe hirtelen).

Egyszóval kb annyira fog elmenni a brazil, mint amennyire megvesszük Ashley Cole-t.

origo
r.carlos->Inter <#vigyor3>

zaki
<#eljen>

Rudee
Roberto Carlos és Robinho is gólt szerzett a válogatott 7-1es sikerével zárult Hong Kong elleni meccsén.

Rudee
Reyes mostanába sokszor monta hogy nem érzi jól magát Londonban, és szívesen jáccana nálunk.

A Sevilla-ban szélsõ volt, nálunk is jácchatna ott. Viszont Owent én nem adnám érte.

zaki
Fabregasért meg oda adjuk Celadest <#nevetes1>

robotnyk
nem is olyan elbaszott ötlet 😄
zaki
JÖHET <#awink>

origo megszólalt
A Real Madrid állítólag Michael Owent ajánlotta fel az Arsenalnak José Antonio Reyesért cserébe.<#mf1><#idiota>

DJ Bee18
Éljen, éljen! A Barca-sok kezdtek nagyképûvé válni, mint mi tavaly vagy tavalyelõtt, de a pofon jött, a 7 pont meg ment. <#mf1><#mf1>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Helyes felfogas, nagyszeru hirek!

zaki
lényeg az, hogy már csak 4 pont a hátrányunk <#gonosz1>

Rudee
A Barcelona 11ese se volt gyenge. Talán Eto'o vagy ki indult el, a 16os elõtt ráléptek a sarkára õ meg repült egy olyat mint Guily a Racing ellen.

zaki
én csak az utolsó 10 percet láttam. végén Puyol eséséért talán meg lehetett volna adni egy büntit, de amilyen a végén kapott a madrid az vicc 😛

Rudee
Végre a Barcelona is kifogott egy birka bírót. Bár a jogtalan 11esek száma megegyezett, csak hát Torres belõtte míg Ronaldinho nem.

zaki
MUHAHAAAAA BARCA-ATL MADRID 0-2 <#vigyor1>

😄

zaki
sztem meg monnyon le, és menjen a Parmába

Rudee
Ad egy kis pénzt az olaszoknak, amiért cserébe megkapná a Parma tulajdonjogát.

Így a Madridban keveset jáccó fiatalok kölcsönbe biztos ott jáccanának, míg a parma-i tehetségeknek meglenne jövõbeli csapatuk.

zaki
<#confused>

Rudee
Na szeretett elnökünk megvenné a Parma-t <#nemtudom>

Kocce, amint felment a win totom is lefele. <#eljen>

Rudee
Itt van.

Idokozbe lattam egyik oldalon h madrid espanyol 4-0. Azert ez nemsemmi. <#eljen> Keressuk i sa meccset. :>

robotnyk
Espanyol
csak nem idén 😄

csum666
Lesz még neki a Bl döntõbe is 😄

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK