Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Szar Bayern, szar Bayern :)
A Marca címû madridi sportnapilap értesülése szerint Luis Figo engedélyt kapott a Real Madridtól, hogy tárgyaljon más labdarúgóklubokkal, vagyis könnyen elképzelhetõ, eligazol.
A 32 éves portugál jobbszélsõ helyzete az elmúlt hetekben romlott meg a spanyol fõvárosban, kikerült a kezdõcsapatból, s összeveszett Vanderlei Luxemburgo vezetõedzõvel.
- Nem bántak velem megfelelõen a klubnál, amikor kikerültem az együttesbõl. Elõtte nem is figyelmeztettek erre, fogalmam sem volt arról, hogy már nincs helyem a csapatban. Ez sérti a büszkeségemet - mondta Figo, akit 2006-ig köt szerzõdés a Realhoz.
A kiváló futballista 2000-ben rekordnak számító 56 millió euróért igazolt az FC Barcelonától az õsi riválishoz. A Marca úgy tudja, hogy elsõsorban az Internazionale szeretné szerzõdtetni.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
12. RONALDINHO v Valencia - Week 34
11. BECKHAM v Levante - Week 12
10. EZQUERRO v Sociedad - Week 11
9. BAPTISTA v Bilbao - Week 13
8. YESTE v Barcelona - Week 8
7. SOLARI v Mallorca - Week 19
6. NAVAS v Bilbao - Week 32
5. ANGEL v Numancia - Week 4
4. WANCHOPE v Numancia - Week 4
3. FRANCSICO v A.Madrid - Week 20
2. NIHAT v Levante - Week 19
1. PERNIA v Betis- Week 26
1., 2., és 3. gól
4., 5. és 6. gól
7., 8. és 9. gól
10., 11. és 12. gól
Ronaldinho meg eto nemkene. 😊))
igaz, nincs az az edzõ aki ebben az összeállításban ki merne állni, de itt nem ez a lényeg😊
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
vezetõedzõ: Frank Rijkard
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Fogadjuk a loarcu ronaldinho benne van. Jajj de unszimpi raadasul ebbe az evbe nem is volt vmi fenomen. 😄
Annak ellenére, hogy a Real idén sem nyert egyetlen trófeát sem, mindkét angol játékos kijelentette a válogatott amerikai túráján, hogy szeretne a Madrid játékosa maradni.
- Amióta csak aláírtam a Realhoz, egyre folynak a pletykák, hogy visszatérek Angliába - mondta például Beckham. - Nos, jobb, ha elsõ kézbõl, azaz tõlem tudja meg mindenki: nem csak maradni akarok a Realban, de ott is szeretném befejezni a pályafutásomat.
Hasonló értelemben nyilatkozott Michael Owen is, aki elmondta: egy 25 éves játékos nem is álmodhat másról, mint a Realról.
A Juventus Samuelt kéri Emersonért.
Sacchi felvilágosította Perezt, hogy S. Ramost le kell igazolni a nyáron.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
A vezetõség egyre nagyob lépéseket tesz Essien leigazolása felé.
Perez személyesen szeretné tisztázni a dolgokat Figoval, ezért egy baráti beszélgetésre hívta. A hírt a portugál is megerõsítette.
Végül a legjobb hír: Woodgate újra teljesértékû munkát végez. Hosszú kihagyása után az edzõk szerint július második hetére éri el a 100%os állapotot.
Real Madrid: Iker Casillas, Míchel Salgado, Helguera, Pavón, Roberto Carlos; Guti, Gravesen, Raúl, Zidane, Owen and Ronaldo