Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Szar Bayern, szar Bayern :)
A fütyülést részben Figo hozzáállása váltotta ki, 1-2 nyilatkozatánál nem gondolta át mit is mond.
Az milyen hozzáállás, hogy nem foglalkozik a játékkal mert tudja hogy nem kap új szerzõdést? Talán ha tavasszal is hajtott volna, akkor már elé is raktak volna egy új szerzõdést. Õ ugyanannyira hibás a történtekben, mint bárki más.
Luxa kirakta, mert volt ember a pótlására.
Az utolso meccsen is ami volt masodik felidoben az egyszeruen undorito. Amint figohoz kerul a laba a kozonseg elkezd futyulni meg ógatni. Hát kérem mifele hozzaallas ez? Raadasul Figo még ennek ellenere is jol teljesitett bar a csapattarsak nem igazan mertek/akartak neki passzolni.
Jah es nemtom lattatok-e slovakia-portugal meccset. A kis kocsog c. ronaldo megin szepen jaccott oke, de figo is zsenialis volt + probalta segiteni c. ronaldot.
Az Inter 3 millió eurót adna, ha Samuel a következõ évben náluk jáccana kölcsönben
Luxa a Lyon védõjét, Crist csábítgatja Madridba
Lugano már a 3. uruguayi játékos, akiért ajánlatot tettünk a nyáron
Gerrard: Nem szimpatikus, ennyi. 😊
Gerrard meg miért legyen pletyka? mert sok év után lenne egy igazolás, ami megérne annyi pénzt amennyit Perez kifizet egy sztárigazolásra?
Nem olyasvalakit ultetek le a padra aki eves teljesitmeny alapjan a legjobbak kozt van, arrol meg nem is beszelve h mien gerinctelen dolog azert betenni a kispadra mert osszevesztem vele. Nem gondoljatok?
Zidant enis letettem volna meg rault is. Owen tul keveset jaccott.
Nem beckham miatt nem jatszott figo. Ot kar belekeverni, egyebeknt jobb teljesitmenyt mutatott mint zidane. 😊
Elvileg Luxemburgot nem erdekli ha vki sztar leulteti szivbaj nelkul, hat en ezt nem vettem eszre..
Sheva: Remelem csak egy pletyi.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Sose fogom elnezni neki ahogy Figoval viselkedett.
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Mert nagyon jó lenne.Fiatal és nagyon jó játékos már láttam egy pár Santos meccset
és eggyértelmû hogy õ a jelenleg legjobb brazíliában!!!
!!!HALA MADRID!!!
A héten eldõl, hogy Solari megy-e az Interbe, Diogo állítólag az Õ pótlására jön. Kár hogy teljesen más poszton jáccanak...
Samuel már 15 millió euróért is vihetõ.
FORCA REAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!