Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Szar Bayern, szar Bayern :)
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Aztán meg kipostázod nekem, én meg boldog leszek! <#nyes>#nyes>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Pablo Garciat én azt hittem, hogy már megvettük, és már majd csak bemutatják 😞
Cassano esetében szerintem a befutó a juventus lesz!
Robinho már úgysem fogjuk megszerezni sztem... <#szomoru2>#szomoru2> Max. csak a VB után!
Juanfran télleg jó lenne ha feljönne elsõosztályba. Pláne meg ha Figo valóban elhagyja majd Madridot.
Helguerat én meg nem engedném el 😄 barkasz mezben meg pláne nem szívesen látnám <#szomoru1>#szomoru1>
Juanfran jövõre az elsõ osztályban szeretne jáccani, szerintem Beckham cseréjének tökéletes lenne
Perez 15 millió eurót ajánlott Sergio Ramosért, a Sevilla viszont 20at kér
A Santos megkapta az utolsó ajánlatot Robinhoért, az összeg 25 millió dollár
Az Osasuna 6 millió euróért nem akarja eladni Pablo Garciat
Helguerat nem kapott még új szerzõdést, katalán kutyák már meg is környékezték
Olasz források szerint Casanoért 18 millió eurót adna Perez
azt kérdezném,hogy tudni lehet e,hogy a real meccsen lesznek e a nagyobb sztárok(zidane,ronaldo,) ?
mert lehet kimegyek én is,csak ezt akarnám megtudni
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
a madrid szvsz rosszul bizniszelt, de a kis brazil is köcsög az ügynökével együtt
kezd unszimpatikus lenni
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Jobban áll neki ez a mez, mint a Santosé. Jövõre hasonlóba jácchatna.
Robinho-t nem sok választja el attól, hogy a Real Madrid játékosa legyen, viszont Queiroz, aki korábban a Bernabeuban edzõsködött, kételketik abban, hogy az ifjú brazil tehetség a közeljövõben csatlakozik a Galaktikusokhoz. Robinho, aki jelenleg válogatottjával éppen a Németországban megrendezett Konföderációs Kupán tartózkodik, ugyancsak kiszemeltje még az Arsenal csapatának, viszont egyre inkább úgy tûnik, hogy Madridba megy.
"Sok mérkõzésen láttam játszani, csodálatos játékosnak tartom" - mondta Queiroz a Marca rádiónak.
"Néhány éven belül egyike lesz a Galaktikusoknak"
A United szintén elmondta, hogy nem állnak tárgyalásban a Real Madrid szélsõjével, Luis Figoval, akit a Newcastle is szeretne megszerezni. A portugál legenda, Figo már közel van ahhoz, hogy eligazoljon a Realból, feltéve ha talál olyan klubot ami képes megfizetni õt.
"Õ egy fantasztikus játékos, de nem kezdeményeztünk vele tárgyalásokat" - tette hozzá Queiroz.
"Ilyen játéktudással, és ezzel a hozzáállással bármelyik csapatban megállná a helyét"