Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én szeretnék meglepõdni... inkább õt lássam a pályán mint Ronaldo-t

Rudee
Kollégád válaszolt is, bár szerintem Õ is a meglepettek táborának élén lesz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

DONGUBA
en nemtom csak kerdeztem hol fog robinho jatszani ennyi.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

simán... 😄DDDDD

Rudee
Én meg azt vettem észre, hogy a barcelona szurkolók mindegyike a jövõbe lát. Közel 2 hónappal a bajnokság kezdete elõtt már tudják hogy más csapatba ki mennyit fog jáccani.

DONGUBA
Eszrevettem hogy a real madrid az tabu nem lehet rosszat mondani kerdezni....jo topic😄D

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rudee
Lottószámokat nem tudod esetleg?

Rudee
Nem. Robinho már a Santosnál is megszokhatta, hogy megfelelõ keret mellett bárki kimaradhat Luxemburgo csapatából. A keret most már elég jó, ráadásul jön még 1-2 játékos.

nemmondta senki de guba kérdezte én meg válaszoltamrá...

DONGUBA
Kicsit szorszalhasogato vagy nem?😊))

Rudee
Robinho nem jáccott az esti meccsen.

Rudee
És mondta valaki hogy Robinho kezdõ lesz? Esetleg mondta valaki azt hogy Owen kezdõ lesz? Nem emléxem rá.

<#eplus2>

ööö.. Ezquerro-t, csak úgy szólok hogy nem kezdõ emberként számítrá Frank R. hanem kiegészítõ emberként ha megsérül valaki, ugymond kispadra szerzõdtették...

jAsOn VoOrHeEs
a kis neonzöld mezecskében kivilágítja majd a kispadot legalább :ÐÐ

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Rudee
Mi se kérdezzük, hogy Ezquerro hol fog jáccani. Maxi López mellé a kispadra biztos odafér.

átveszi figo helyét a kispadon 😛

DONGUBA
csak kiv vagyok hol es ki helyett fog jatszani

báttyó02
mienk robinyo

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DONGUBA
jo kis video jo a zene is

Rudee
Hétfõn lesz Robinho orvosija, utánna alá is írhatja az 5 éves szerzõdést. Valószinû ma este a Santos-Juventude meccsen még jáccik.

Jobban nyomja a biciklit mint Ronaldo 😊

Rudee
Ja már kirakták.

Pénteki Robinho videó a hivatalos oldalon.

robotnyk
marcan fent van
Rudee
A Samueles hír egyik külföldi oldalon sincs fönt.

robotnyk
így kelleni fog Sergio Ramos
robotnyk
Butrageno félúton elhagyta a gerincét, õ is szophat bõnyállal
jAsOn VoOrHeEs
Real: Samuel elhagyja a klubot

Walter Samuel az õszt a Serie A-ban kezdi, a Real Madrid argentin válogatott védõje az Internazionale csapatában folytatja pályafutását. A napok óta tárgyaló milánói és madridi küldöttség szombat este állapodott meg a középsõ védõ sorsáról. A megegyezést a futballista ügynöke is elfogadta, így minden akadály elhárult...

... Samuel olaszországi visszatérése elõl. A játékos kölcsönben kerül a lombardokhoz, akik ezért 2 millió eurót fizetnek, s elõvásárlási opciójuk lesz a futballistára, akit az elmúlt idényben 18 millió euróért az AS Roma együttesétõl igazolt le a madridi sztárcsapat.

Hasonló az eset a szintén argentin Santiago Solari esetében; a szélsõ képviselõje ugyanakkor még nem mondta ki a "boldogító igent", a megegyezés a napokban várható.

Tovább gyûrûzik a Robinho ügy is. Bár szombaton több - javarész brit - forrás tudni vélte, hogy a brazil válogatott támadó 25 millió euróért (?!) Madridba költözik, a spanyol lapok szerint egyelõre csak az a biztos, hogy a játékos két edzést is kihagyott a Santos csapatában, sõt, megfenyegette együttesét, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntnökeihez fordul, amennyiben nem oldódik meg az ügye - a Marca szerint a brazil és a spanyol klub képviselõi jelenleg a madridiak 25 millió dolláros ajánlatán vitáznak.

Nem úgy volt, hogy marad?? <#wow1>
És ezt mai hírként olvastam! 😞

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Rudee
Portillo szerintem a Zaragozához megy. Ha Soldadot kölcsönadjuk akkor viszont a B csapat lesz szétszedve, amibõl sok jó nem sülhet ki. Trashorras szerzõdése már lejárt, Gerrardos üzletbe is elmehetnek hárman. Sima kiesés lesz ebbõl.

báttyó02
portillot talan....

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rudee
A Málaga kölcsön akarja venni Portillo-t vagy Soldado-t.

Rudee
Nem, az az Atletico volt, de már nekik se kell mert van 2 új csatáruk.

állítolag a real is bejelentkezett vieriért?<#idiota>

Real megszerezte Robinhot
SatoshiT 2005.07.02. 12:14

Megállapodtak a fiatal brazil játékos ügyében

Péntek késõ este jutottak megállapodásr a Robinho ügyében. A Real Madrid 25 milliós ajánlatának csak a 60%-át fogadta el a klub, ugyanis a felmaradó rész a játékos ügynöke, Wagner Ribeiro tulajdonában van. Robinho már régóta hangoztatja, hogy õ a galaktikusokhoz szeretne igazolni és semmi féleképpen nem megy Angliába. A Real Madrid és az edzõ is nagyon várja már a tavalyi nagyszerû szezont záró játékost.

Rudee
Annyit nem ér, fõleg úgy hogy jött már szûrõnek Pablo Garcia is.

megéri kifizetni....

Rudee
A Lyon elnöke bejelentette, hogy 38 millió euró alatt nem adják el Essient

Rudee
Vagyis pont ma egy hete.

Rudee
Vele már hetek óta megegyeztünk.

de robinho másik tulajának is kell ajánlani nem? S

Rudee
A legfrissebb brazil hírek szerint elfogadták az utolsó ajánlatot Robinhoért.

Rudee
Pablo Garcia a szûrõ, Diogo jobb és ha kell középsõ védõ.

nem szûrõ?

Rudee
Védõtõl ne gólokat várj...

nem vami meggyõzó 😛

Rudee
Itt egy kis videó Diogoról.

Rudee
B csapatnak Õ is jó lett volna.

Garcia
szerintem így jó, Borja nagyonkevesetr játszott...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Rudee
Hivatalos információk szerint 4,5 millió euró + Borja = Pablo Garcia.

robotnyk
ezt készpénznek még nem venném