Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de miért pont oda?! inter minden játékost összevissza vásárol, ész nélkül. kár, hogy nem angliába ment el...<#shakehead>#shakehead>
A Barcelona gárdáját trenírozó Frank Rijkaard is dicsérte a Real Madrid legutóbbi két piaci alakítását, Julio Baptista és Robinho szerzõdtetését. A katalánok mestere elmondta, hogy szívesebben látta volna Baptistát keretében, mintsem az õsi rivális színeiben. "A Real Madrid gyorsan cselekedett, Baptista és Robinho személyében két remek labdarúgót szerezett meg" - mondta a holland mester. "Korábban azt mondtam, hogy elégedett vagyok a kerettel, de hozzá kell tennem, hogy Baptista az a játékos, akivel szívesen erõsítettem volna. Úgy gondolom, õ tényleg erõsségük lesz" - mondta Rijkaard.
Míg a Real korábban szerzõdtette Pablo Garciát és Carlos Diogót, addig a Barcelona mindössze két új játékost igazolt Mark van Bommel és Santi Ezquerro személyében.
Míg a Real korábban szerzõdtette Pablo Garciát és Carlos Diogót, addig a Barcelona mindössze két új játékost igazolt Mark van Bommel és Santi Ezquerro személyében.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Sport2-n most lesz a ZTE-Getafe meccs, a spanyoloknál valószinû jáccik a B csapatunktól lenyúlt Paredes is.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Az Ausztriába utazók névsora:
Casillas, Diego López, Codina, Salgado, Diogo, Roberto Carlos, Raúl Bravo, Helguera, Pavón, Mejía, Woodgate, Arbeloa, Beckham, Gravesen, Pablo García, Zidane, Guti, Baptista, Raúl, Owen, Ronaldo, Soldado, Portillo, De la Red y Figo
Casillas, Diego López, Codina, Salgado, Diogo, Roberto Carlos, Raúl Bravo, Helguera, Pavón, Mejía, Woodgate, Arbeloa, Beckham, Gravesen, Pablo García, Zidane, Guti, Baptista, Raúl, Owen, Ronaldo, Soldado, Portillo, De la Red y Figo
Adják oda Ramost 15 millióért aztán örüljenek hogy nem haragszunk. Kranjcar mehet a B csapatba 1-2 évre, ha béna akkor viheti a Sevilla egy 10esért 😄
és Etoo?
ha mondjuk tényleg Ramos is benne az üzletbe, akkor mindenki jól járna.
Ramos nagy csapatba kerülne, a sevilla kapna egy játékost Baptista helyére, nekünk meg opciónk lenne egy tehetséges játékosra.
ha mondjuk tényleg Ramos is benne az üzletbe, akkor mindenki jól járna.
Ramos nagy csapatba kerülne, a sevilla kapna egy játékost Baptista helyére, nekünk meg opciónk lenne egy tehetséges játékosra.
De ne legyünk már juventus. Azok találták fel a veszek egy játékost majd elcserélem rendszert.
😄DD
hosszú távon nem lenne rossz üzlet
egy ismerõsöm szerint a Sergio Ramos biznisz része lenne.
hosszú távon nem lenne rossz üzlet
egy ismerõsöm szerint a Sergio Ramos biznisz része lenne.
jahm nem is értem minek nekünk ennyi csatár
BUDA > miskolc.
Idokozbe eszrevetelesztem, de koszi. 😉
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Melyik meccs megy most a sport 1en?
hurra! <#taps>#taps>
RC ma megkapja a spanyol útlevelét.
Portillot az Olympiakos akara leigazolni.
még mindig nem sikerült elsózni?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
az gáz ezért nem jó ilyennel üzletelni max vb meg eb döntõn 😊
azokra a helyekre, amikre neked van az is sok amit alapból kértek, ráadásul normál áron is lehet kapni még.