Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
ha csak olvastad ne pofázz bele, amikor nem is láttad a meccset

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
de az Inter nem is kapott ilyen gólt, mint az utolsó

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

nemmagyarázkodom!!!! hol??? igen kikapott az inter ennyi!! csak kérdeztem hogy miafasznak hozta fel az intert ha 1x semmi köze a real-hoz, sztem meg õ magyarázkodik, (téma elkerülése)

és nem lépek vissza ugy ahogy 1-2 emberke is odajön a Barca topikba röhögni 😄DDDDDDDDDDdd (szarok rád, majd pont te fogod megmondani hogy micsinjájjak)

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

DONGUBA
de szerintem...nem kotekedni akarok....de az elso golnal mintha hozza se ertek volna baptistahoz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
nem maradtál le gólról, nem volt benn, plusz elõtte lerántották Ramost, de a partjelzõ képernyõre akart kerülni
DONGUBA
Hat 2-2 ig lattam az utolsorol lemaradtam.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ÁjjLe BoBBi
ne magyarázkodj már! ne keresd már a kibúvókat! kikapott? ki! akkor ne vigyorogj és lépj vissza a topicodba.
stfu.htx.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

az Inter tegnap egy nagyon jó csapattol kapott ki idegenben, ellenben a Real hazai pályán egy kiesõjelölt-tõl 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

az Internek meg miköze van a Real-hoz???? 😄DDDDDDDDDDDDD

McFrost
😄DDDDDDDDDDD égett mint a rongy😄DDDDDDDDDDDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

robotnyk
a tegnapi meccs nem a gyenge játékon ment el hanem Pavonon. az elsõ adandó alkalommal adott egy gólt az ellenfélnek, aki utána egyszer tántorgott el a kapunkig, ahol a kedves játékos volt szives megint balfaszkodni, éppen akkor mikor már megdolgozunk azért, hogy visszavegyük a vezetést. Ramos és Robinho legyen kezdõ, Baptista is, Guti viszont nem lesz az ha így játszik.
úgy tûnik Beckham is kihagyja amúgy a Lyon elleni meccset, jó lenne ha mostmár nem szedegetnénk a sérülteket.
robotnyk
mit játszott az inter tegnap?
most olvastam az eredményt, szép volt fiúk!!!! <#nyes><#nevetes1><#vigyor3><#buck><#mf1><#vigyor><#worship><#eljen><#taps>

McFrost
szerintem az én képemen jobban láccik hogy nem volt gól, ekkora igazságtalanságot!
mindezek mellett jobban kellene pötögni a Realnak és ien színtû csapatokat 4 fával simán megütni!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rudee
Szivesen, de ha lehet ne miszterezz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Nem.

zaki
ez az oldal fizetõs, ahonnan ezek a képek vannak?

gabber_saviola
<#worship> itt is megköszönöm Mr. Real Madrid

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Lehet róla szó <#vigyor0>

gabber_saviola
Rudee Mr. Real Madrid fan , a Palermo tolpikba nem lennének megit ilyen képek?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
jók ezek a képek nagyon. kár, hogy nem nyertünk 😞

Rudee
Szerintem a Celta játékában még annyira sem volt benne a gól, mint az Interében. 90 perc alatt 4 vagy 5 lövésük találta el a kaput.

Rudee
Képek a meccsrõl:

Robinho 2 Celta védõt vitt földre
Itt már vége a meccsnek, látszik is
Casillas megfogta a 11est, de a kipattanót bevágták
Ronaldot nem kímélték
A 11es után
Ronaldo Oubina mellett
Robinho, amikor még minden szép volt
Újra Robinho
Baptista gólja után
Luxe
Robinho megin
Beckham felé Pinto kapus közelít
Aztán Oubina kergeti Beckhamet
Baptista bal lábát elhúzták, dõlt is hátra
Baptista és Robinho
Baptista fejel, 2-1
Robinhot kúszva sem lehet megközelíteni
Robinho sokadszor
Robinho ismét
És ismét

Rudee
Fölül kész a fris tabella, ha valakit érdekel.

gabber_saviola
nem volt az inter játékában az egynlítés, de Olaszországban ilyet nem adnak meg gólnak, spanyolban meg megadnak......

nah azért nem volt egyszerü a sporti aki vezette a Real Madrid meccsét 😄DDDDDDDDDD

jAsOn VoOrHeEs
De mondjuk, ha az Inter ilyen góllal egyenlített volna 3-3-ra ma a Palermo ellen akkor gondolom te is mérges lennél azért egy kicsikét 😛

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
kár ezen már rágódni, miszter Real Madrid Fan

Rudee
<#boxer>

Rudee
Kedden Pavónt a kispadra se kell jelölni.

robotnyk
Casillas - 7 - a gólokról nem igazán tehetett, sõt a 11est bravúrral védte
Roberto Carlos - 6 - rengeteg rossz beadása volt, hátul azért jobban ment neki
Helguera - 7 - ha megszokja, hogy nem kell Pavon baromságaitól félnie, mert Ramos lesz mellette, minden rendben lesz vele. a gólpassza nagyszerû volt
Pavon - 3 - többet soha 1 gól, 1 11es, ami végül az eredmény befolyásolta, plusz rengeteg eladott labda a 16osnál. nem a mi szintünk
Salgado - 6 - jobban segített a támadásokban mint eddig, de nem túl eredményesen, sõt néha fent is ragadt, és a helyén kontrázhattak
Gravesen - 7 - sokat javult a múlt héthez képest, nem hoztam volna le
Guti - 5 - ilyen szürke teljesítményt nem engedhet meg magának, ilyet tud Zidane is félgõzzel.
Beckham - 6 - dolgozott szépen mezõnyben, de nem az igazi
Baptista - 8 - összehozott egy 11est, fejelt egy gólt, megtalálja a helyét lassan
Robinho - 8 - lendületet hozott a támadjátékunkba. a második félidõben nem jó helyre tette Luxa, de ettõl függetlenül egy zseni
Ronaldo - 7 - sok rossz megoldása volt, és 0-1nél 2 nagy gólhelyzetet, 1 ziccert kihagyott
+
Ramos - 7 - kezdõ lesz, és jó lesz, bízhatunk benne
Raul - 6 - nem is tudom mit játszott, de sok eredménye nem volt. harcolt, de ez a minimum
Pablo Garcia - 6 - jó helyettese lesz Gravesennek, azt nem tudom kezdõbe befér-e majd
Nuno Gomes
Bravo Jakuza! Törölni lehet, az az IGAZSÁGon nem változtat!!!!!!!
<#nezze><#taps>

Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!

zaki
😄DD

Rudee
Nem hát, elvitte a cica <#kacsint>

zaki
nem törölt itt senki semmit.

Rudee
Amit írtál az nem vélemény volt, hanem a tõled már megszokott fikázás. De hogy reagáljak rá: ti még csak papíron se vagytok jók. Megfelel? Aztán a holnapi 4-5 surprise penalty-bõl 1et majd rúgjatok be, nehogy megin 6 percig tartson a 4 perces hosszabbítás.

Nuno Gomes
törlitek az üzeneteket amik nem nektek adnak igazat?? a fórum nem arról szól hogy MINDENKI elmondhassa a véleményét az adott topicban???? ez olyan reálos életfelfogás ahogy ti viselkedtek <#levele><#shakehead>

Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!

Rudee
Mivel kapcsolatban?

Nuno Gomes
na mi van???

robotnyk
ja, és frissen feljutott csapat ide vagy oda, ez a celta nem a mezõny második felében lesz, nem volt olyan egyszerû meccs, csak Pavont nem szabad egyszerûen komolyan venni, hanem ha formába jön Woody, évvégén el kell passzolni valami másodligás csapatnak.
Rudee
Egyébként Robinho gólja is érvényes volt, Ronaldo a mozgásával még akarva se zavartahatta meg a kapust.

robotnyk
nem volt könnyû, de azért csak sikerült a partjelzõnek elcsalni a meccset. Pavont izzó vassal kergessük már el a véres gecibe könyörgöm!
ÁjjLe BoBBi
tiszta szégyen. :\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

gabber_saviola
nem mondod?

gabber_saviola
okés <#vigyor1>

zaki
töröld az üzenetét, ennyi 😛

Rudee
Tavaly ugyanez a bíró adott 11est Pavón tökéletes szereléséért. Még egy meccsünkre nehogy õt jelöljék.

Rudee
Palermo legalább gólt lõt, nem kapufát.

Rudee
Légyszíves legalább itt ne margitozz, jól olvasható felül a fan club felirat.

nyugi

fasszopó cigányság bazmeg

BUDA > miskolc.