Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
és nem lépek vissza ugy ahogy 1-2 emberke is odajön a Barca topikba röhögni 😄DDDDDDDDDDdd (szarok rád, majd pont te fogod megmondani hogy micsinjájjak)
1-1 Ronaldo
2-1 Baptista
2-2 A. Nunez
2-3 Ramires Domingues
Robinho cselek, helyzetek:
Robinho 1
Robinho 2
Robinho 3
Robinho 4
Robinho 5
Robinho 6
És itt van még egy Ronaldo helyzet is.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
stfu.htx.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
az Internek meg miköze van a Real-hoz???? 😄DDDDDDDDDDDDD
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
úgy tûnik Beckham is kihagyja amúgy a Lyon elleni meccset, jó lenne ha mostmár nem szedegetnénk a sérülteket.
mindezek mellett jobban kellene pötögni a Realnak és ien színtû csapatokat 4 fával simán megütni!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Robinho 2 Celta védõt vitt földre
Itt már vége a meccsnek, látszik is
Casillas megfogta a 11est, de a kipattanót bevágták
Ronaldot nem kímélték
A 11es után
Ronaldo Oubina mellett
Robinho, amikor még minden szép volt
Újra Robinho
Baptista gólja után
Luxe
Robinho megin
Beckham felé Pinto kapus közelít
Aztán Oubina kergeti Beckhamet
Baptista bal lábát elhúzták, dõlt is hátra
Baptista és Robinho
Baptista fejel, 2-1
Robinhot kúszva sem lehet megközelíteni
Robinho sokadszor
Robinho ismét
És ismét
nah azért nem volt egyszerü a sporti aki vezette a Real Madrid meccsét 😄DDDDDDDDDD
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Roberto Carlos - 6 - rengeteg rossz beadása volt, hátul azért jobban ment neki
Helguera - 7 - ha megszokja, hogy nem kell Pavon baromságaitól félnie, mert Ramos lesz mellette, minden rendben lesz vele. a gólpassza nagyszerû volt
Pavon - 3 - többet soha 1 gól, 1 11es, ami végül az eredmény befolyásolta, plusz rengeteg eladott labda a 16osnál. nem a mi szintünk
Salgado - 6 - jobban segített a támadásokban mint eddig, de nem túl eredményesen, sõt néha fent is ragadt, és a helyén kontrázhattak
Gravesen - 7 - sokat javult a múlt héthez képest, nem hoztam volna le
Guti - 5 - ilyen szürke teljesítményt nem engedhet meg magának, ilyet tud Zidane is félgõzzel.
Beckham - 6 - dolgozott szépen mezõnyben, de nem az igazi
Baptista - 8 - összehozott egy 11est, fejelt egy gólt, megtalálja a helyét lassan
Robinho - 8 - lendületet hozott a támadjátékunkba. a második félidõben nem jó helyre tette Luxa, de ettõl függetlenül egy zseni
Ronaldo - 7 - sok rossz megoldása volt, és 0-1nél 2 nagy gólhelyzetet, 1 ziccert kihagyott
+
Ramos - 7 - kezdõ lesz, és jó lesz, bízhatunk benne
Raul - 6 - nem is tudom mit játszott, de sok eredménye nem volt. harcolt, de ez a minimum
Pablo Garcia - 6 - jó helyettese lesz Gravesennek, azt nem tudom kezdõbe befér-e majd
<#nezze>#nezze><#taps>#taps>
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
BUDA > miskolc.