Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Most épp egy kínai rangadót találtam, Qingdao Zhongneng-Shandong Luneng <#vigyor>#vigyor>
Szar Bayern, szar Bayern :)
Épp ezt a PPLiveot próbálgatom,de valamiért nem akarja behozni azt amit szeretnék. Talán jutnék is valamire, ha érteném az arab szöveget.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Nyah mindegy. Sry 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Már elég régóta érik egy kiesés, sztem iszonyat gyenge csapat lett...
De nem offolok többet 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Jo szoveg. A ronaldinnyosat is feljegyeztem. 😉
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A Las Rozas idén már negyedszer jáccott gól nélküli döntetlent, védekezni azt tudnak.
Deportivo Alavés: Costanzo; Edu Alonso o Gaspar, Pellegrino, Juanito, Carreras o Lacen; Astudillo, Carpintero o Wesley; De Lucas, Jandro o Rubén Navarro, Nené; Bodipo o Aloisi.
Real Madrid: Casillas; Salgado, Sergio Ramos, Helguera, Roberto Carlos; Pablo García, Guti o Gravesen; Beckham, Baptista, Raúl; Ronaldo.
Árbitro: Mejuto González (Comité Asturiano).
Campo: Mendizorroza.
Hora: 17:00.
most hogy végre gólt lõtt Robinho, ráadásul faszán játszott, nagy baromság lenne leültetni. bár lehet hogy a BLre tartalékolja Luxe