Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Mint észrevették nem nagyon voltam az utóbbi napokban, és még nem is tudom pontosan hogy mikor leszek újra. A kissé váratlan szolgáltatóváltásra nem számítottam. Addig is Hala Madrid
Szar Bayern, szar Bayern :)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Kellene nekem wallpaper-nek egy szép címeres kép!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
egyébként grat Raúlnak,nem semmi ez az 50 gól
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
léptem fürdeni üdv mára srácok! lelkem mélyén drukkolok ám a Madridnak de csak Robinho miatt. meg a Real nélkül nem igazi a BL sem.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
szerk: úgy olvasom szép színészi teljesítmény volt a görögtõl