Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
¡Hala Madrid!
Kösz hogy lefordítottad!<#worship>#worship>
REAL MADRID
- ki nyert több bajnokságot Franco idején, 15 évvel a polgárháboru után? barcelona
-melyik klub adhatta el az ö "real state" illegális, 3 különbözö idöben? barcelona
-ki a legvesztesebb klub BL történetében, aki a legkevesebb trofeát nyert, de a legtöbbször indult? el barcelona
-melyik az az egyetlen klub amelyik ebben az évben még nem nyert riválisa ellen a bajnokságban, 11 játékossal? asszem tudod már melyik klub
mindig csalok voltatok, és a leg"pathetic" -ebben az, hogyha csaltok akkoris vesztetek
valami ilyesmi, sry ennyit tudtam 😊 de talán több mint a semmi
Én sem értek belõle semmit!!!
Ja, de mégis: <#boxer>#boxer>Barcelona<#boxer>#boxer>😊
REAL MADRID
"Who won more Generalisimo's Cups (now King's Cups), yeah, those that Franco used to personally award? Yeah, Barcelona, and some of them with ref help.
Do you know who won more leagues in the years of most Francoist repression, the 15 years after the Civil War? Barcelona!!!
Do you know which club was allowed to sell their real state in an illegal way, in three different times? Barcelona!!!!!!!!
Do you know which is the most loser club in CL history, the one that has won the least trophies but taken part in the competitions the most times? El Barcelona!!!!!!!!!
Do you know which is the only club that hasn't won a game in this year's league playing against a rival with 11 players? I bet you know which one by now.
You've always been cheaters, and, most pathetic of all, even cheating you've been losers."
Levettem a banner alatti eredményeket, mert nem tudom mikor tudnám legközelebb frissíteni. Épp költözés közben vagyok, nem 2 nap lesz mire inden elrendezõdik.
A Mallorca elleni meccs jó volt, a következõ fordulóban a madridi derbin is így kéne jáccani.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Talán a valódi ok a mérgességre az volt, hogy a csapatát nem látta még gólt rúgni. 😊
REAL MADRID
Én meg azt mondom, lófaszt neki a seggébe.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Végre tegnap JÁTSZOTT a madrid!!
Szép játék volt!!!
REAL MADRID
Mindenesetre azt a lábat igencsak Rex fogja visszahozni <#vigyor5>#vigyor5>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

BUDA > miskolc.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
mondjuk lehet baptista sem lõ gólt ha beckham szabadrúgásába nem fejelnek bele 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
arra mondta GTG, hogy kiugrott a sorfalból valaki ezért lett gól, ha nem lép ki nem gól, de még most ápolnák
😄
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
33' <1 - 0>1 - 0> Ronaldo
45' <2 - 0>2 - 0> R. Carlos
66' ❤️ - 0>3 - 0> R. Carlos
77' <4 - 0>4 - 0> J.C. Baptista
még-még-még 😄DD
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>

Roberto Carlos - 9
Helguera - 7
Ramos - 7
Salgado - 8
Pablo Garcia - 8
Beckham - 9
Guti - 6
Baptista - 7
Raul - 7
Ronaldo - 7
Hala Madrid!!!!!!!!!!!