Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
biztos néhány magyar focista is ugyan ezt a szemléletet osztja, azért tartunk ott, ahol tartunk.
Egyébként már szóba hozták a Manchester U. al is!
REAL MADRID
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
ha a játékos és a klub hosszútávú együttmûködésre számít akkor nyilván irreálisan magas összegben egyeznek meg
Ennyire jó lenne! --- Vagy pénz beszél Perez ugat!!
REAL MADRID
Ne má!
REAL MADRID
Ez amolyan tipikus most már szétment a láb, és már nemhogy 100, de játszóképes se lesz... 😞 És már egy apró mozdulatra visszaesik a sérülésbe... 😞
REAL MADRID
Forza Palermo 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szar Bayern, szar Bayern :)
És egyeseknek fontosabb a pénz mint a foci! Bár a fociból pénz van és ez lehet sok embert elvakít, aki nem látja a foci szépségét!
!!!HALA MADRID!!!
De beszélni róla jó... 😊 De attól még nem fog változni.. állítom, te többet gondolkodsz ezen, mint a Reálnál. 😊)
Luxe nyilatkozott érdekes dolgokat miután elment, és lehet hogy az az oka!
!!!HALA MADRID!!!
Jobb védõ Diogo, cseréje Salgado, carlos cseréje raul bravo..
Arbeolát is szeretem játszatni, mert gyors, bár ritkán kap lehetõséget a sztárok mellett.
😊
Középpályán Graveresen az úr, cseréje Pablo Garcia, Backem, Zidane és Guti, bár egyre szívesebben játszatom Rubinhot a balszélen (tud futni😄), és Joe Colet Zidane helyén, Javi Garcia is szóvajön néha, bár õ se fér nagyon be a keretbe. Baptista is hasonló.
Elõl Ronaldo és Henry😄, de szinte sose játszanak együtt, mert fáradnak, és Raúl segít be, no meg Rubinho is sokszor lesz csatár, jól fejlõdik a fiatalember. 😊)
Most meg szeretném szerezni Adrianot, õ nagyon faja igazolás lenne 😊)
Vagy egy fiatal jó védõ se ártana, abból híján vagyok, minden védõm rohan elõre 😄D
Mikor huzogattam ellenfél 16osánál, hátragurítok 18-19 méterre, érkezik egy játékos és bevarja a labdát... mondom ez meg ki a rák???
Hát Nesta 😊) jólvan gyerekek 😛P
Fõleg ha Zidane pályán van 😊
Igaz lassan be kell újítani.. zidane helyett Joe Cole, Ronaldo helyett Adriano... Woodgate helyett Nesta...
De amúgy jók, csak öregek a fiúk, de ez irl is vonatkozik 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nahem, hogy nincs akkora tolongás mint amikor ment a csapatnak (gombamód szaporodtak akkor a madridosok) 😛
te mi a lófaszról beszélsz?
a meccs óta van 35 üzenet, más csapatoknál összesen nincs ennyi.
ha nem megy a csapatnak, akkor az esgén is kevés a madridos
REAL MADRID
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Moscardo-Real Madrid "C" 0-0
1. Real Madrid "C" 39 pont
Real Madrid Castilla-Alería 0-1
13. Real Madrid Castilla 25 pont
Villarreal-Real Madrid 0-0
6. Real Madrid 30 pont
Moscardo-Real Madrid "C" 0-0
1. Real Madrid "C" 39 pont
Real Madrid Castilla-Alería 0-1
13. Real Madrid Castilla 25 pont
Villarreal-Real Madrid 0-0
6. Real Madrid 30 pont
Amugy sztem ma zidane volt a legjobb!!!
Cicinho + nagyon akart bizonyítani ezért több helyzetet is elönzõzött!!!<#ejnye1>#ejnye1>
REAL MADRID
másodszor, ha az ellenfél a kapunk 25 méteres körzetébe kerül, kitör a pánik. nem támad le senki, olykor párosával toporognak a labdás játékos mellett mint egy csapat szaró galamb.
harmadszor mentálisan egy tragédia a társaság, minden második meccsünkre jut egy tömegjelenet, vagy egy kiállítás.
!!!HALA MADRID!!!
Talán ha szépen megkérjük!!
REAL MADRID