Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
akkor meg haggyá' -.-
franc0
hát nem is vagyok profi focista 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

robotnyk
ha neked arról szól a profi foci, hogy 2-3 millióért elücsörgünk a padon akkor ok.

biztos néhány magyar focista is ugyan ezt a szemléletet osztja, azért tartunk ott, ahol tartunk.
Hát ezentúl nem hiszem hogy Gravesen be fog férni a kezdõbe!!! fõleg ha 1 Védekezõ középpályással játszunk!!

Egyébként már szóba hozták a Manchester U. al is!

REAL MADRID

franc0
a padon üléstõl viszont még senkinek nem ment tönkre a lába -.-

robotnyk
de lehet hogy Gravesen jobban szeretne ugyanannyi pénzért játszani is.
franc0
én meg ha madridban élnék és eközben zsebrevágok heti kb 5 milka forintot /nemtom pontosan mennyit kap/ akkor ürülnék mint majom a farkának nem pedig pofáznék

franc0
amennyire tudom spanyolországban kötelezõ a szerzõdésnek tartalmania egy pontot a kivásárlási összegrõl
ha a játékos és a klub hosszútávú együttmûködésre számít akkor nyilván irreálisan magas összegben egyeznek meg

robotnyk
ezt nem igazán kell komolyan venni, Valdeznél ugyanez az összeg 100 millió euró, pedig a tizedénél többet nem ér meg
robotnyk
Gravesen is elégedetlen. egyetértek vele. volt 2-3 gyenge meccse, azóta egyetlen percet nem kapott.
Cassano kivásárlási ára 180 millió euró 😄DD

Ennyire jó lenne! --- Vagy pénz beszél Perez ugat!!

REAL MADRID

😞

Ne má!

REAL MADRID

robotnyk
Woodgate is megsérült megint
horpeti
Fasza...

Ez amolyan tipikus most már szétment a láb, és már nemhogy 100, de játszóképes se lesz... 😞 És már egy apró mozdulatra visszaesik a sérülésbe... 😞

REAL MADRID

Ronaldo ismét kidõlt!http://www.madridista.hu/hirek.php?hir_id=3428
gabber_saviola
a magot ismerem is az efem topikból 😊 Õket tisztelem is a rajongásukért

Forza Palermo 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Itt évek óta van egy mag, ami köré csapódnak néhányan, de õk lassan el is tûnnek.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Én is most olvastam, és örülök neki. Remélem Cassano feladja neki a leckét, és ha felépül akkor se lesz egybõl kezdõ.

horpeti
Jah, de az is igaz, hogy pénz nélkül nem lenne ez az óriási sztárgárda... Kettõ közt kéne egyensúly.. nem szabad elfeledkezni a pénzrõl, de látod ez a véglet sem jó.. 😊

Neuman
Én nem értek egy klub vezetéséhez, ahoz tanult emberek valók, mint Perez!
És egyeseknek fontosabb a pénz mint a foci! Bár a fociból pénz van és ez lehet sok embert elvakít, aki nem látja a foci szépségét!

!!!HALA MADRID!!!

horpeti
Végülis ez se valóság 😛 Mert hiába írsz mélt a Reálnak, nem azt fogják játszani, amit kitalálsz 😛PP

De beszélni róla jó... 😊 De attól még nem fog változni.. állítom, te többet gondolkodsz ezen, mint a Reálnál. 😊)

Neuman
Tisztelet a kivételnek!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Ezt megint el kell kezdeni! Mindenki csak azzal jön hogy ezt kell lecserélni meg azt kellene! Lényegébe ha kicseréljük a fél csapatot vagy az egészet akkor se lesz sokkal jobb, mert nem a játékosokkal van a gond! És ezen kéne gondolkodni hogy mi lehet az oka!

Luxe nyilatkozott érdekes dolgokat miután elment, és lehet hogy az az oka!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Ez a valóság! Fórum/Játékosok fóruma/PES 5 vagy PES 4 Ezt oda kell írogatni.

!!!HALA MADRID!!!

horpeti
Jah, de jobb, mint Woody.. Amúgy inkább Helguerát cserélem le Nestával... Woody vmiért nálam csere, és inkább Helguerát játszattam, nemtom miért, õt szeretem 😊 De Woody jobb lesz, csak elfelejtem mindig visszacserélni. 😄

Jobb védõ Diogo, cseréje Salgado, carlos cseréje raul bravo..

Arbeolát is szeretem játszatni, mert gyors, bár ritkán kap lehetõséget a sztárok mellett.

😊

Középpályán Graveresen az úr, cseréje Pablo Garcia, Backem, Zidane és Guti, bár egyre szívesebben játszatom Rubinhot a balszélen (tud futni😄), és Joe Colet Zidane helyén, Javi Garcia is szóvajön néha, bár õ se fér nagyon be a keretbe. Baptista is hasonló.

Elõl Ronaldo és Henry😄, de szinte sose játszanak együtt, mert fáradnak, és Raúl segít be, no meg Rubinho is sokszor lesz csatár, jól fejlõdik a fiatalember. 😊)

Most meg szeretném szerezni Adrianot, õ nagyon faja igazolás lenne 😊)

Vagy egy fiatal jó védõ se ártana, abból híján vagyok, minden védõm rohan elõre 😄D

Mikor huzogattam ellenfél 16osánál, hátragurítok 18-19 méterre, érkezik egy játékos és bevarja a labdát... mondom ez meg ki a rák???

Hát Nesta 😊) jólvan gyerekek 😛P

zaki
Nesta öregebb, mint Woody <#smile>

horpeti
Nálam PESben jól játszanak Ronaldoék 😊

Fõleg ha Zidane pályán van 😊

Igaz lassan be kell újítani.. zidane helyett Joe Cole, Ronaldo helyett Adriano... Woodgate helyett Nesta...

De amúgy jók, csak öregek a fiúk, de ez irl is vonatkozik 😊

robotnyk
Ronaldo a sérülése miatt 3 hétig a pálya helyett otthon pihenhet
gabber_saviola
Ronáldóéknak az lenne a legjobb ha kicserélnék a fél csapatot...Ronáldóval az élen

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
😄DDDDDDDDD

robotnyk
asszem az a baj hogy értjük egymást. -.-
gabber_saviola
mind1 nem értjük egymást asszem 😊

horpeti
Mondjuk szerintem Ronaldoék nem tudnak arról, hogy mi itt fórumuzunk, nekik jobban jönne, ha +10kval nagyobb üvöltõ tömeg lenne a stadionban 😄

robotnyk
és? amikor divatdrukkerek voltak az volt a baj, most nincs az a baj?
gabber_saviola
nem az üzenetekrõl számáról beszélek , Kedves 😊

nahem, hogy nincs akkora tolongás mint amikor ment a csapatnak (gombamód szaporodtak akkor a madridosok) 😛

robotnyk
gabber, nem szeretném ha megint én lennék a rosszfiú, de...

te mi a lófaszról beszélsz?

a meccs óta van 35 üzenet, más csapatoknál összesen nincs ennyi.
gabber_saviola
rajongók 😊

ha nem megy a csapatnak, akkor az esgén is kevés a madridos

franc0
ezek közül is szvsz a legsúlyosabb gond az utolsó, nem csak madridra leszûkítve

robotnyk
a mentális gondok okai: fél évenként edzõváltás, tartósan padozó játékosok, akik a sztárok teljesítménytõl függetlenül nem játszanak többet perceknél, sztárjátékosok kora, és motiválhatóságuk hiánya, a madridi média és nézõk.
PEREZ? 😄

REAL MADRID

DJ Bee18
sajnos a Barcat már elengedtük, megnyerik a bajnokságot. Csak a BL ig össze kéne magunkat szedni, + a 2. helyet elérni a bajnokságban. Reménykedjünk benne, hogy ez sikerül. Egyébként mi lehet a mentális problémák oka?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Rudee
És ma egyik csapatunk se lõtt gólt:

Moscardo-Real Madrid "C" 0-0
1. Real Madrid "C" 39 pont

Real Madrid Castilla-Alería 0-1
13. Real Madrid Castilla 25 pont

Villarreal-Real Madrid 0-0
6. Real Madrid 30 pont

Rudee
És ma egyik csapatunk se lõtt gólt:

Moscardo-Real Madrid "C" 0-0
1. Real Madrid "C" 39 pont

Real Madrid Castilla-Alería 0-1
13. Real Madrid Castilla 25 pont

Villarreal-Real Madrid 0-0
6. Real Madrid 30 pont

Rudee
Sajnos igazságos döntetlen lett ez a meccs, pedig én nagyon reménykedtem. Ronaldo-t szerintem kár volt máris jáccatni, Gutinak meg sürgõsen kellene egy méltó vetélytárs. Cicinho játéka nekem teccett, meg még Baptistán láttam azt hogy megpróbál javulni az elmúlt hetek teljesítményéhez képest, de a helyzetetit sorra elpuskázta. A Bilbao ellen jó lenne egy önbizalomnövelõ gyõzelem, hogy aztán a következõ bajnokikon el tudjuk kezdeni a nem kis hátrány csökkentését. Még szrerncse, hogy a Valencia nem nyert, újabb 3 ponttal õk is nagyon elentek volna.

Hát igen a védelem még elég pocsék!

Amugy sztem ma zidane volt a legjobb!!!
Cicinho + nagyon akart bizonyítani ezért több helyzetet is elönzõzött!!!<#ejnye1>

REAL MADRID

robotnyk
hát elõször is. az összjáték katasztrófális. nincs mozgás. ha véletlen valaki nem tök homályba vágja elõre a labdát senki nem mozdul rá, vagy ha mégis, szinte soha nem tudjuk megjátszani. ha mégis sikerül ziccert kialakítani, vagy túljátszuk, vagy elönzõzi valaki, vagy eltöketlenkedi valaki.
másodszor, ha az ellenfél a kapunk 25 méteres körzetébe kerül, kitör a pánik. nem támad le senki, olykor párosával toporognak a labdás játékos mellett mint egy csapat szaró galamb.
harmadszor mentálisan egy tragédia a társaság, minden második meccsünkre jut egy tömegjelenet, vagy egy kiállítás.
kilyking
Ebbe igazad van.De azok nem sokat értenek a focihoz.Ma szerintem nem játszottunk olyan rosszul vagy te másképp látod?Nem azt mondom hogy hibátlanul játszottak de már rég volt ennyi helyzetük és ilyen kiegyenúlyozott a meccs.

!!!HALA MADRID!!!

😄DDDDDDDDDD <#worship><#worship><#worship><#worship>

Talán ha szépen megkérjük!!

REAL MADRID

robotnyk
engem sokkal jobban irritál a hurrá optimizmus, mikor két jó passz, vagy 5 percnyi jó játék alapján elégedett valaki a teljesítménnyel.