Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
lol, csak én látok 1 üzenetet ezen az oldalon? 😄

DJ Bee18
MÁR MEGINT S2-ÕN ESZ??? HÁT A JÓ ÉDES ANYUKÁJUKAT MÁR, NEM IGAZ, HOGY AZ A KIBASZOTT OLASZ MECCSNEK KELL MENNIE ÁLLANDÓAN PONT AKKOR <#levele><#levele><#violent><#violent><#violent><#mf3><#mf3>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
MÁR MEGINT S2-ÕN ESZ??? HÁT A JÓ ÉDES ANYUKÁJUKAT MÁR, NEM IGAZ, HOGY AZ A KIBASZOTT OLASZ MECCSNEK KELL MENNIE ÁLLANDÓAN PONT AKKOR <#levele><#levele><#violent><#violent><#violent><#mf3><#mf3>

😞

REAL MADRID

robotnyk
Reyes és az irányító poszt szintén
hát azért a kettõ között ég és föld!! 😊

REAL MADRID

robotnyk
ennyi erõvel Henryt is kinevezhetnéd irányítónak

Betis elleni keret:
La lista completa de convocados es la siguiente: Diego López, Casillas, Cicinho, Raúl Bravo, Mejía, Sergio Ramos, Helguera, Diogo, Gravesen, Guti, Beckham, Robinho, Zidane, Baptista, Soldado y Cassano.
😞 ÉN csak a saját véleményem írtam!!!!!<#nemtudom>

REAL MADRID

robotnyk
Reyest felejtsd már el irányító poszton 😊)
Nemistudom TAlán Reyes -t!

REAL MADRID

BOLDOG SZÜLINAPOT ZAKI!!!

REAL MADRID

DJ Bee18
Ki melyik játékost szeretné látni Zidane utódjaként? (nem muszálya realitást nézni 😄D)
Én Kaka-t szivem szerint, vagy esetleg Ronaldinhot 😄DDD

Rudee
Szûrõ is, de inkább olyan Gutira hasonlító, támadni is tudó játékos.

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
szûrõ ugye? 2007ig nem akarják engedni
Rudee
Gago hetek óta téma, jó lenne ha jönne. Jobb mint az agyonsztárolt közeli (vagy messzi).

zaki
Zidane <#rinya>

robotnyk
mi meg Gagora.

Zidane szinte 100%, hogy vb után abbahagyja
Rudee
Laporta rászállt Raúl Garciára, remélem úgy járnak mint Beckham és Baptista esetében.

robotnyk
majdnem, az angol szövkap volt Eriksson, és õ mondta, hogy vegye meg a villát, akkor elmenne oda 5 milláért edzõnek és vinné Beckhamet.
😄DDDDDD

re #9418 Amugy a topfoci.hu n olvastam!!

REAL MADRID

DEXTER92
Hallottátok a hírekbe hogy a nem is tudom... asszem az Aston Villa edzõjét átverte egy arab sejknek öltözött faszi. Annyiban érinti a Real Madridot, hogy "megígérte" a vezetõedzõ hogyha eladja az Aston Villát, segít megvenni backemet

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

robotnyk
ha már szenny lap, nb1.hu:

A védõre így legközelebb csak február 5-én, az Espanyol elleni mérkõzésen számíthat Garcia Lopez Caro vezetõedzõ.
robotnyk
melyik szenny lap köhögte ki ezt a baromságot? az egy dolog, hogy semmi ilyet nem nyilatkozott Riquelme, de hogy nincs a kiszemeltek között, az is 100%
Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid együttesének kiszemeltje Zinedine Zidane pótlására a Villarreal argentin játékmestere Juan Roman Riquelme.
riquelme.
A francia aranylabdás nagy valószínûség szerint a nyáron bejelenti visszavonulását, és a korábbi Barcelona játékos vehetné át a szerepkörét a fõvárosiaknál - legalábbis az AS cikke szerint.

Riquelmének személy szerint errõl más a véleménye, nem igazán szeretne Madridba igazolni, mint nyilatkozta õ inkább egy normál futballista szeretne lenni és nem galaktikus.

REAL MADRID

ma??????

REAL MADRID

zaki
jövünk fel, mint a bükki büdösvíz 😄

volt otodik is de mindegy

BUDA > miskolc.

<#worship><#taps>

REAL MADRID

robotnyk
mire lejött az öf... 😊 na mindegy nekem mostmár elég az is
Rudee
Itt az egész meccs torrentje.

Rudee
Így van. Del Bosque sem volt világhírû, mikor átvette a csapatot.

Neuman
Lopez se rossz edzõ!
Megint edzõ váltás?!
Ha jól teljesít a capat akkor nem kell ide más edzõ most már maradjon Lopez és vezesse a csapatot gyõzelemre!

!!!HALA MADRID!!!

horpeti
igen srácok! 😊

robotnyk
azért ne felejtsd hogy azt hiszem 1 ponttal voltunk a Sevilla elõtt a tegnapi meccs elõtt
horpeti
remélem nem csak 1-2 meccsre szedik össze magukat a fiúk!

horpeti
Igaz, kiváncsi vagyok mennyire mutatkozik tartósnak a Sevilla jó teljesítménye!

Remélem hamarosan a Reál is magára talál, kéne egy jó edzõ :-/

Rudee
Szerintem nem feltétlen kell alázni egy Sevilla-t, illetve nem kell azt várni a meccs elõtt, hogy sima lesz.
Egyrészt mert ismerjük az ellenük elért legutóbbi eredményeinket, másrészt meg elég megnézni az idei meccseiket. Vezettek és épp hogy kikaptak a núkámpban, elõtte megverték idegenben a Valencia-t.

Rudee
Kihagytam a Betis elleni kupameccseket a sorból:

Betis-Real Madrid
Real Madrid-Cádiz
Real Madrid-Betis
Celta Vigo-Real Madrid
Real Madrid-Espanyol
Athletic Bilbao-Real Madrid
Real Madrid-Dep. Alavés
Real Madrid-Arsenal
Mallorca-Real Madrid

horpeti
hája, rajtuk fel lehet pörögni erõsebb ellenfél ellen is 😊)

mert azért pl. egy Sevillat bealázni azért illik is!

Ha menne a szekér, akkor ez a Sevilla valszeg említésre sem került volna ennyire kiemelkedõen, mint most...

Akkor nagyobb a teljesítmény, de az igények is 😊

Rudee
Erre megvan minden esély, elnézve a következõ meccseket:

Real Madrid-Cádiz
Celta Vigo-Real Madrid
Real Madrid-Espanyol
Athletic Bilbao-Real Madrid
Real Madrid-Dep. Alavés
Real Madrid-Arsenal
Mallorca-Real Madrid

horpeti
én zsinórban 2 ilyen meccset (játékszínvonalban) szeretnék látni, és akkor kezdek bizakodni!

Mert a kiegyensúlyozottság nagyon fontos!

Rudee
A mostani játék alapján oda igyekszik a csapat.

zaki
az is jó lenne, ha 1 ott lenne :c

horpeti
az kéne, hogy Perez a marketingpolitikájával csinál 3 sztárcsapatot, és a bajnokság 1-3 helye övék lenne.

no meg nem ártana ha BL negyeddöntõben lenne 3 Reál Madrid 😛

Rudee
Robinho videó

Közel 11 percben néhány Santosban, a válogatottban és szeretett csapatunkban lõtt gól, csel és egyéb földi jó.

Rudee
Kupában sajnos nem indulhat, bár több csapat is felvetette hogy jobb lenne ha újra bevennék a fiatalokat is. Elsõ osztályba feljuthatna, ha nem lenne ott a felnõtt csapat, illetve ha egy évben lenne feljutó és kiesõ a 2 brigád.

Rudee
Szerintem már van is, a "C" csapatban van 1-2 figura aki elég szép dolgokat mûvel. 1-2 év múlva meglátjuk, kibõl lesz valaki. Casilla biztos jó kis kapus lesz, hisz már a Chelsea is meg akarja venni.

Amugy a kupában sem indulhat a tartlék csapat!!! mert ugye az elsõ osztályba nem juthat fel??

REAL MADRID

horpeti
aha, értem! 😊

Remélhetõleg lesz majd pár Raúlhoz hasonló srác! 😊

Rudee
Inkább a nevelés a lényeg, hisz nem egy helyen kell már X sámú saját nevelésû játékosnak szerepelnie.
A rászánt pénz pedig sok helyen kicsi, nálunk pont nem. Az új edzõközpont nem csak a nagy csapat játékosainak lett felépítve, hanem a tizenéves gyerekeknek is.