Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már 3-ok vagyunk, vakegér!<#mf1>#mf1>Látod, még ebben is jobb a Chelsea a Real-nál!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Chelsea Fan Club oda van hogy övéké a 4. a népszerõségi táblán igaz csak 9000 hozzá szólással van itt több.😄
Hala Madrid!!!
Hala Madrid!!!
!!!HALA MADRID!!!
HALA MAdrid <#taps>#taps>
bandyx
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
😄DD
BUDA > miskolc.
ribanc 😊
BUDA > miskolc.
mert szep a cimeruk :c mas tippem nincs
BUDA > miskolc.
mokas, ezek csinaltak mar rendes realis listat?
BUDA > miskolc.
biztos az alapján hogy megszámolták hány éve nem nyertek semmi érdemlegeset
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
amúgy több helyrõl is azt olvasom hogy Ronaldo elég jó formában térhet vissza, nagyon kiváncsi vagyok rá.
Az IFFHS idióta klubvilágranglistáján 16 helyet léptünk elõre, de még így is csak 19. pozíció a mienk. Az Arsenal 8. helye a legérdekesebb.
Szar Bayern, szar Bayern :)
bocs 😊)
visszavontam volna, csak grr már lejárt a 4 perc
Meg most nézem, rosszul olvastam a hozzászólásod, máshogy értelmeztem 😊
visszavontam volna, csak grr már lejárt a 4 perc
Meg most nézem, rosszul olvastam a hozzászólásod, máshogy értelmeztem 😊
akartuk, akkor még a marca is annyira biztos volt benne, hogy szinte nyomtatták a 4es számú Xabi Alonsos mezeket szerintük
robinho inkább maradjon most bal oldalon ! most nagyon megy neki ott a játék
REAL MADRID
Diogo és Salgado pl. De még Robinho is bevethetõ ott, idén már láthattuk.
se beckham se cicinho? ki játszik a jobb oldalon?
REAL MADRID
Ronaldo viszont valószínûleg kezd
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps> Baptistánál még fél lábbal is hasznosabb
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps> Baptistánál még fél lábbal is hasznosabb
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
És valószinû Cicinho is kimarad, kicsit fáradt. Salgado amúgy is felépült, jácchat kicsit Õ is.
Beckham nem játszhat a hétvégén, RC lerúgta edzésen egy kicsit, Ronaldo viszont valószínûleg kezd
😄DDDDDDD be..szna ha õ lenne a kapitány<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#ejnye1>#ejnye1>
REAL MADRID
szép látvány lesz majd látni a magyar válogatott himnusza alatt énekelni, mint anno mateusznál 😄
<#wilting>#wilting><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
REAL MADRID
az õ <#eljen>#eljen><#vigyor1>#vigyor1>
REAL MADRID
qrva anyád szõröstalpú c!gány, inkább amgyar válogatottat irányítsd <#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1>
Gheorghe Hagi, a Real Madrid, és az FC Barcelona egykori kitûnõsége, minden idõk legjobb román futballistája nyilatkozatában leszögezte, hogy: "Nagyon boldog lennék, ha irányíthatnám a Real Madridot. De melyik az az edzõ, aki nem? A mai napig tartom a kapcsolatot néhány egykori csapattársammal, Butraguenoval, Michellel, és Chendoval is. Jelenleg a Barcelona a jobb csapat."
Mi is észrevettük...<#mf3>#mf3><#gun>#gun><#gun>#gun>
Mi is észrevettük...<#mf3>#mf3><#gun>#gun><#gun>#gun>
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
😛
azért annyira szerintem nem kerülnek hullámvölgybe...
Ahol egy szívét kitevõ Ronaldinho van...
1 ilyen mentális erõsítés elkelne a Reálba is, bár ottvan Backhem 😊
azért annyira szerintem nem kerülnek hullámvölgybe...
Ahol egy szívét kitevõ Ronaldinho van...
1 ilyen mentális erõsítés elkelne a Reálba is, bár ottvan Backhem 😊